Kendini en çok hangi konuda yetersiz, öz güvensiz hissedersin?
En çok hangi konuda öz güvensizsin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Dış gorunus ve akademik basari. Dersler sinavlar. Hicbir zaman iyi olamadim. Ya sisteme ayak uyduramadim. Baligi ucmaya zorlamayazsin tarzi. Ya da gercekten aptalım. Dis gorunus olarakta cirkinim. Kimse beni begenmedi zaten. Cikma teklifi, sevgili olmayi birakin. Yuruyen erkek olmadi. Cafede falan goz hapsine alip bakan olmadi. Gozu degende oylesine cevreye bakarken gozu degiyor iste. Bu heyecanlari hic yasayamadim. Disarda o kadar guzel kizlar var ki. Bakmamakta da haklilar belki. Daha cok vardir ozguvensizlik yasadigim ama ilk aklima bunlar geldi soruyu okuyunca. Ne askta, ne hayatta, ne kariyer de elde var sıfır.
Çok yüksek olan yerlerde yaşıyorum, güvenim kayboluyor ayaklarım yere basmadığında bunu yaşarım, ben toprak insanıyım ayağım yerdeyse güven tamdır her konuda
Hiç ortak noktamın olmadığı insanların arasında bulunmak beni özgüvensiz hissettirir. Eğitimini aldığım iş ile tamamen alakasız bir işi yapmak zorunda kalmak olabilir. Hem bilgim sıfır, hem konuya hakim insanların beni yadırgayacağından endişeleniyorum. Tabi ki gerçeği yansıtmıyor ama gel de beynime anlat :D
Devlet işleri konusunda. Çünkü güvenim yok. Meydan ona buna kalmış. İlahi adalete güvenim sonsuz ama devletin adaletine bir damla bir guvenim yok. Güçlünün yanındadır devlet. Vede iyi oynayanların devleti. Hepsi çöp.