Her insanın kendinden emin olmakta zorlandıgı konular vardır. Sen hangi konuda kendine güvenmiyorsun

Her insanın kendinden emin olmakta zorlandıgı konular vardır. Sen hangi konuda kendine güvenmiyorsun

Ben kendime her konuda güveniyorum tabi ki de.. ama bu mutlaka yaparım veya başarırım şeklinde değil. yapmasam ya da hata yapıp başarısız olsam bile denemek ile ilgili. çünkü tekrar tekrar denerim ve başarana kadar vaz geçmem. zaten bir şeyi yapamayacaksam ya da bana göre değilse buna başta karar veriyorum ya devam ediyorum ya da hiç başlamıyorum o işe.
Güvenmediğim demeyimde, bana en çok yük olan özelliğim güçlü enerjisel bağım. İnsanların tabiri ile hislerim.
Mesela bazen gece uyku tutmuyor beni ve kendi kendime anne artık uyu diyorum, ertesi gün annemi aradığımda gece uyuyamadigini söylüyor. Farklı ülkelerde olmamıza rağmen aynı saatte uyanıyoruz. Annemin çarpıntısı olur benimde başlar hemen arayıp annemi sakinleştiririm. Erkek kardeşimin canı bir mevzuya sıkılır hissederim hayır aramayacam derim rüyamda görürüm, sonra ararım bana aynı cümleleri kurar. Babam ve ölüm gelir aklıma babama bir şey olacak korkusuyla ararım babamı , o gün tehlikeli bir şey yaşadığını öğrenirim...
Bir günüm tamamen keyifli geçse 'oh be bugün sevdiklerimin günü güzel geçiyor' derim.
Bu yüzden yeni birini sevmekten ve onunla bağ kurmaktan bile korkuyorum...
Bu çok güzel ama verdiği sorumluluk ağır.. ayni sey benimde babam ve ananem ile alakali oluyor.. bunu bir cok kez bende yaşıyorum
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim 🌸
🌷
Çok tezcanlıyım. Bi an böyle hevesle giriştiğim her iş elimde kalmıştır. O yüzden bir şeye başlarken aklım ile kalbim savaş verir. Bu konuda zorlanırım.
bende de şöyle. heyecanlı olduğum bir iste yapmak için can atacagim bir iste aninda vazgeçme huyu var.. oturup düşünme huyu yok
😂😂
Cevap
19Cevap
Öfkelendiğimde ipin ucunu kaçırabilirim, fevrilik de var.
😂oysa öfkelenene kadar uğraşan insanin suçu yok.. küfür eden yaniyorsa ettirende yansin diye bir soz var.. sinirlendirmeyin sizde jsjsjsj
Ağzın bal yesin 😅 ne güzel sakin, neşeli, huzurlu iken birden öfkelenmiyoruz ya
Senin ağzın da bal kaymak yesin❤ kiz kahkaha atarken, bir laf ediyor pat yüzüm düşüyor.. hadi al bakalim gönlümü nasil alacaksın jsjsjs
Zor bu işler zor :D öfkelendikten sonrası için biz sorumlu değiliz
Kafamın içinde bazen “ tamam artık ölçülü davranacağım” diyorum fakat sonra kendi söylediğim şeye inanmıyorum 😁 ya hep ya hiç!
Ölçü konusunda ben de kendime güvenemiyorum denge diye bir sey yok
Bugün olmuş matematik denince buharlaşıyorum🤪😂😂😂 Zengin olursam ilk iş matematikten özel ders almak olacak. Yersen.😄
Matematikden anlayan cindir ksjsjs ama kafamı verirsem ben anliyor gibiyim... dkdjdd matematik düzeyin ne diye sorsan ilk okul şimdilik jdjdjd seneye ortaokullu olacagiz bakalim orada nasil olcam ben
Kavga konusunda, siyah kusagim yok ama iyi dalarim ve daliyorum hepsi o :D
Kötü ya.. sakinleşmek için yollar ara alirsan başına belayi görersin
Sakinim😂
Sinirli olduğum zamanlarda jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
Randomdan bile sinir akiyor jsjsjs
Nasıl
Asla soğukkanli olamiyorum bu konuda kendime güvenemiyorum yani birine çabuk bağlaniyorum ve bundan nefret ediyorum
Çok iddialı olduğum konularda büyük konuşursam güvenimi kaybederim hep.
Ciddi ilişki yaşama konusunda baya tecrübesizim
Pratik olarak pek güvenmiyorum becerim zayıf :D
Sadakat
Çabuk sıkılıyorm o yüzden genelde yeni tanıştığım kişilerden soğuyorum bir süre sonra.
Her konuda kendime güvenirim. Kendime güvenmeyeceğim de kime güveneceğim adjfkld
Birisine bir şey sorsam beni tersleyecek sanırım ve bu terslemeyi günlerce kafamdan atamam canım sıkılır
Benim de öyle samimi bulduğun kişilere sor
Para tutma konusunda
Ben affetmem desem de affederim 🫣
Pamık, pamık jsjsjs
Hislerime ve sezgilerime 😄
Olsun bal🌸 nokta at ona da kabulüm yinede sorumu ciddiye alıp guzelce açıkladığın için teşekkür ederim
Damarıma basıldığı zaman sakin kalamam
Peygamber değiliz ki damara basılınca sakin kalan çok az insan gördüm
Takıntılarım konusunda
Sinir stres yoktur pammık gibiydim
Hiçbir konuda iddiam yoktur
Cesurca bir şeyler yapma konusunda
Ruh halime😂
Gerçeği ayırt etme
Öfkelenince
Nefes alıyoruz veriyoruz alıyoruz veriyoruz ksksjsjs baska tavsiyem yok😂
Aşk işlerinde
Cabuk mu baglaniyorsun sorun ne?