Mesela bir erkekle kadın aynı ortamda diyelim, kadın boyunu begenmediyse işini begenmediyse o erkekle asla dışarda arkadaş olarak bile görüşmek istemez.
Yani kadınlar duygusal olarak parayla etkileniyorsa aşk yoktur denebilir mi?
Bir de benim gibi bin tane adam kadına yazıyor ediyor, bir kadın sadece ağzı biraz laf yapıyor diye tipi kıyafeti düzgün diye bir erkeğe şans vermez diye düşünüyorum, üstelik bu adam saldırgan değilse, yani daha kadına kıymet veren bir erkekse kadına çok itici geliyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kadın paraya ve tipe bakar sadece
Kadınlar duygusal olarak değil mantıksal olarak paradan etkileniyor
Günün sonunda asgari ücret alan erkekle sadece geçici ilişki kuracaktır her kadın, isterse lügat parcalasin kadın ona bağlanmayacaktir
Aslında cinsel olarak da bir şey hissedecegini düşünmüyorum, kadının libidosu parayla yükseliyor
Çalışın çabalayın sizde ne diyim
ayy erkekler de hep kalbe bakyor dimi 😂😂😂 bu yüzden suratnda on kilo makyajla gezen kadnlara ağzlarnn suyu akar
Ben böyle 20 li yaşlarında güzel, sadeligi olan bir kız bulsam evlenirdim açıkçası
ülkenin yüzde 70i sade ama sizin gözler kalbe ve sadeliğe gitmediği için. boş bekeş canlılarsnz. sevilmeyi değil, sömürülmeyi hak ediyorsunuz
Kadın iyi olanı sevmiyor kadına şiddet uygulayan erkekler her zaman kazanıyor
kadinlar o imkanlara çıkarlara aşık oluyo
Doğru, ben ilişki yasamamistir temizdir diyerek genç kizlara bakıyorum ama onlar da çıkar ilişkisi peşinde, yani kadında duygu oluşmuyor paran yoksa kız cevren yoksa