1 yılNe diyorsun anlamadım ben seni anlamadım ya neden bahsediyorsun? Yani o Eskiden dediğin gibi Eskiden kadınlık yapabilir miydin mesela yaşasan Hani çocuk doğurmaktan bahsetmiyorum erkeğin altına Yatmaktan bahsetmiyorum veya erkeğin hizmetini görmekten bahsetmiyorum Sen gerçekten Eskiden yaşasan kadın olarak yaşayabilir miydin? Yani düşün mesela evde çamaşır yıkayacağım ellerin ile akşam inek Sağcan sabaha kadar erkeğin gönlünü edeceksin yatağını ihtiyacını gidereceksin Sabah kalkacaksın yine ineklere bakacaksın çevreye bakacaksın hayatı yaşayacaksın Ve sen şimdi gelmiş bana diyorsun ki erkeğin erkekliği kaldı mı?
Sen dişi misin mesela? Yani kaç tane erkek gördüğünde sen kendine göre böyle bir yorum yaptın ki? Yani eskiden bir amaç vardı bir çabalama mücadelesi vardı Siz kadınlar şimdi erkekleri kadınlaştırdınız biliyor musunuz?
Örnek gösteriyorum Ben 36 yaşındayım ve bildiğin kadınlık hormonu alıyorum yani niye Testosteron seviyesini düşürerek ilgimi azaltmak için. Bir antidepresan kullanıyorum 2 tane niye akşam mastürbasyon yapmayın diye veya işte bir kızı özlediğim zaman o şeyin kederim üzüntüm gitsin diye ben sen hala neden bahsediyorsun ki düşünüyorsan erkekliğim kalkmasın iyi ilaç kullanıyorum Hadi evlenelim dedik geldim benimle para yok abla ya para yok yani hani kimse artık şey çekmek istemiyor Nedendir ona acı yokluk çekmek istemiyor yani Yok abla anlatabiliyor muyum yok ya beni istemiyor muyum deli gibi kadınla birlikte olmak evi korumak sevişmek.
Allah'ın cezası bu ülkeyi olsun taş üstünde taş kalmasın tek istediğim bu
11 Yorumla- 1 yıl
Puhaha yazık lan
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. evet öyleydi. ama toplumda bi dönüşüm yaşandı. bunda bir çok şey etkili oldu. şimdi o bu diye söylemek istemiyorum. yorum katmak istemiyorum. o ayrı konu. neticede artık erkek cinsi evcilleşti eslemores. tabi kız dünyası farklı. tam olarak anlayamazsın içine girmeden. ama iyi tespit etmişsin. takdir ettim. durum bu.
erkeklerden eril olmaları da beklenmiyor eskisi gibi. hatta eksi yazıyor. kadir inanır misal o donemde sert maco erkeği oynamıs. simdi iş yapmaz misal onlar. toplum satın almaz. bi dizide asla sert erkek karakteri pek kullanılmıyor. böyle eril. maskulen. bi de kerimcan gibi nonoşlar meshur artık. onların dönemi.
bir arkadasım biriyle cıkmıstı kızı tabi biri bilmiyor manitası var oldugunu. bizimki kıza yazınca eleman gitmiş tartaklamıs. sonradan duyuyor bu arada. kızılayda telefonunu istemiş cocuk. oyle begenmiş. kız da anlatmıs. neyse sonra kız ya niye vurdun ettin dedi. sonra sogudu. sonrada ayrıldılar zaten. kızın beklentisi su idi. aa demekki güzelsin dikkat cekiyorsun. ama onlar bakar baksınlar sen benimsin sorun yok. medeni dünya olabilir bu. seni begenebilirler. ne yapım cocugu bundan dolayı begeneyim mi. belliki biraz saf biri. sokakta yürüyen kızdan tel istemek kızılayda bide. kim kimi tanır güvenir. mallık işte. neyse askım iyi savusturmussun. kacınamazdın da bundan. yapcak bişey yok. hayatın icinde bu var. kızsın yazan olcak. boyle bi beklenti yani olmustu. ama bizimkisi oyle davranmadı. bu bir ornek sadece.
00 Yorumla
1 yılAslında hâlâ öyle erkekler var. şu an ki üniversite ortamımı desem sosyal medya mı desem hepsi asmile olmuşlar anlamadığım bir şekilde."prenses olmak istiyorsan perenses gibi davran" hesabı yani.. İki laf bir tartışma yapsan küsüp gidiyor soğuyorsun. Bana göre şuankiler her şeye sahip olduğu için öyle. Eskilere baktığımızda hepsinin gayeleri farklıydı hayat zorlukları onları daha çok güçlendiriyordu. şu an sosyal medyada tabiri caizse top mecrasından olan çok erkek var. Hanımcılıkla çoğuda dalga geçiyor. Eskiler, ilişkilerine daha çok sadık ve düşkünlerdi. Ortam şuanki kızları askere gönderme niyetinde..
33 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki ağzın bal yesin bacım eski adamlar kalmadı
- 1 yıl
@Namussuzhayattt babamız gibileri yok maalesef onlara yakışıcak efendi damatlar kalmadı
- 1 yıl
Bebeğimsin🤍🥳🥳
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Utanmasalar evlilik teklif etmemizi isteyecekler. Shdhs
95 Yorumla- 1 yıl
İstiyorlar ve utanmıyorlar da aslında sbhshs
- 1 yıl
@Shiningdiamond yazık, ortalık beta ile doldu taştı
- 1 yıl
Ben sahnsen utanmiyorum.
- 1 yıl
Sizde evleneceğiniz erkeği gıdıklamak için gıdıklama seansı uygulama konusunda ısrarcı olun, ama çaresiz hareketsiz halde bağlı olmalı, böylece gıdıklarken sorularınızı da mutlaka sorun, erkeklerin çoğu özellikle koltukaltı ve ayak tabanlarından çok gıdıklanır, gıdıklanmaya fazla dayanamayıp samimi ve doğru yanıtlar alabileceğinizi düşünüyorum, bunu mutlaka yapmanızı öneririm, eğer sizi gerçekten seviyorsa gıdıklanma seansına zaten razı olacaktır, onu sağlam şekilde bağladınız andan itibaren artık kontrol sizde olmuş olacak, birazda bunun korku ve endişesini yaşayabilir ve emin olunki gıdıklanmaya dayanamayıp sorularınıza doğru yanıtlar verecektir.
- 1 yıl
Evlilik teklifini zaten kızlar etmiyor mu artık (ironi)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
u 1 yılO yüzden mağaramızda mutluyuz. Biz bu yeni yetmelerin olduğu zamana ait değiliz. Adam dediğinden eril enerji akacak, trip atmaz, istiyorum seni der, korur kollar ve sahiplenir. Benimsemek bu karşındakini. Bu sadece erkeklerin suçu değil ama erkek olduklarını unutturdular bazılarına daha kadınımsı bir şey oldular, dişil enerjileri eril enerjilerinden fazla.
933 Yorumla- 1 yıl
Siz o kadar çok nazlaniyonuz ki adam uğrasmak istemiyo
Ufak şeyleri büyütür istekleriniz bitmez - 1 yıl
Alakasız yorumunuz için teşekkürler
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL İyide bu hep sizin suçunuz yok kibar olsun yok çocuk baksın ev işi yapsın narin olsun diye diye buralara getirdiniz beter olun ama benim düşüncem asla değişmez mağarada yaşamak daha iyi.
- 1 yıl
@CielosM iyi de aksini yazan olmadı zaten.
- 1 yıl
Halbuki atalarımız bir dişiyi beğendiği zaman saçından tutup mağarasına götürürmüş. Evlilik falan masraflı ve boş iş. Ailesinden istemek falan saçmalık.
- 1 yıl
Senin ataların kim? Ailesinden isteyecek kadar yürekli değilsin demek ki
- 1 yıl
Ailesinden istemek korkaklık. Erkek adam böyle şeylere gerek bile duymaz. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz asıl.
- 1 yıl
@CielosM Doğulu kız senin olsun. Ayrıca şikayet etsin seni tek övünç kaynağı barbarlık olan ilkel insan.
- 1 yıl
@CielosM Doğulu kız senin olsun. Ayrıca şikayet ettim seni tek övünç kaynağı barbarlık olan ilkel insan.
- 1 yıl
İş başa düşünce tabii.
- 1 yıl
@35santim yazdıklarımı tekrar okuyun o zaman, ne tür boş muhabbetler bunlar.
“Bu sadece erkeklerin suçu değil ama erkek olduklarını unutturdular bazılarına daha kadınımsı bir şey oldular” - 1 yıl
Aynen bacım sonuna kadar haklısın ❤
- 1 yıl
😊🌸
- 1 yıl
Çocuk bakmak ev işi yapmak kadının görevi değil yapmak zorunda olduğunuz bişi erkeklik adı altında sorumluluktan kaçan erkek değildir
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar eğer adam gidip çalışıyorsa, kadın evdeyse veya daha az çalışıyorsa dışarda bu saydıklarınız kadının görevidir.
- 1 yıl
adam tek başına yaşayınca o işi kim yapıyor o zaman
- 1 yıl
tembel çocuklar yetiştirmeyin
- 1 yıl
kadın çok çalışınca da o işleri yapıyorsa erkekte eşekkk gibi yapacak
- 1 yıl
bu hayatta kalma becerisi görev değil
- 1 yıl
Evlendikten sonra ne adam ne de kadın tek başına yaşıyor olmuyor ama adam gidip sabahtan akşama kadar çalışıyorsa eve geldiğinde bir de ev işi, çocuk işi yük edilmemeli. Ev işinden anlamasın hiç elini sürmesin demiyoruz zaten
- 1 yıl
valla kadında sabahtan akşama kadar çalışıp bi de ev işi çocuk temizlik yemek yapamaz !
- 1 yıl
ha yapıyorsa da evliliğe gerek yok erkek neye yarıyor fazladan paraya mı sadece?
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar okuduğumuzu anlayalım ondan sonra yükselelim mümkünse. Evlilik birbirine destek olduğun bir müessese. Hâlâ aynı şeyi savunuyorum ‘eğer erkek bütün gün çalışıyorsa, kadın evdeyse veya yarım gün bir iş ile meşgul ise, ev işlerini ve çocuk bakımını kocasına yük etmez’
- 1 yıl
bende hâlâ aynı şeyi savunuyorum bütün işi kadın yapacaksa evde erkeğin işi yok
- 1 yıl
@CielosM atlamasaydın görüşe almazdın bildirim
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılBence öyle. Eşcinsel arkadaşları tenzih ediyorum. Onun dışında heteroseksüel olup kadından beter olanları görmek istemiyorum. Bi ağdalı konuşmalar, bi nazlar niyazlar, neredeyse tırnağı kırıldı diye ağlayacak olanları var ya cidden ıyk
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılevet daha iyilerdi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılBunu temel olarak ikiye ayırabiliriz:
1- Biyolojik sebepler
- Yapılan araştırmalar, 1970'ten bu yana erkeklerin sperm sayısında %60 azalma olduğunu ortaya koyuyor. Bunun sebebi, tamamen zararlı beslenmeden kaynaklı.
- Tavuk gibi çok fazla östrojen (kadın büyüme hormonu) aşılanan gıdaların tüketilmesi erkekte maskülenliği azaltabilir. Mesela erkekte jinekomasti adı verilen meme büyümesi yapabilir. Davranışlarında da değişikliğe neden olabilir.
2- Sosyolojik sebepler
- İnsan haklarının giderek artmasıyla kadın-erkek eşitliği daha fazla gündeme geliyor ve hatta uygulanıyor. Hâliyle erkeklerin birçoğu, eskilerin ''Erkek adam ağlamaz'' gibi ataerkil düşüncelerinden sıyrılıyor.
- Doğuştan karşı cinse meyilli, daha feminen davranan erkekler, LGBT bireylerinin giderek kabul görmesinden hareketle duygularını ve davranışlarını daha açık belli edebiliyor.
- Kadınların işgücüne katılım oranlarının artması, toplum içinde etkin roller üstlenmeye başlamaları, çoğu erkekte ''erkek üstündür'' algısını yok etmeye başlıyor. Hesaplar bile ortak ödenir hâle geliyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Sen anırma gayet bilimsel bir açıklamaydı bu
1 yılBu zamanın bizlere yüklemiş olduğu kotu bilinç ve bize verilen farklı ideolojiler kadınların surekli yönlendirilmesi ve Şu an çoğu kadının aşırı rahat ve herseyi yaşamaları gerekmiş gibi pervasızca yaşamaları tarzları erkekleri uzaklastirdi erkeklere empoze edilen kadına davranma figürü eskilerde. bizlere naksedilen bilgilerden uzaklastirdi çağa ayak uyduralim derken ne kadin kadınlığını bildi ne de erkek erkekliğini kısacası çok az kaldı erkek gibi davranan kişi ona da hiçbir kız yanaşmıyor dürüst ağır başlı diye.
21 YorumlaEvet eski zamanları ben seviyorum, eski çağda çok güzel aşklar yaşandı, yaşanırdı. O dönemler kimse bel altı düşkünü değildi, ilk konuda hemen bel altı konusu açılmazdı. Hemen yatağa atma fikirleri gelmezdi akıllara şimdi ise artık Sezai Karakoç'un dediği gibi "geldik çağı gördük ve ürperdik" Ben şahsen hem hemcinslerimlerden hem de kadınlardan ürpüyorum çünkü daha tanışalı uzun olmayan kişiyle direkt bel altıya girmesi midemi bulandırıyor hâlbuki tanışıp, birbirinizi tanıyıp, hoşlanılan, sevilen konuları konuşmak ve buluşunca geziye, yürüyüşlere, pikniğe, yemeğe veya ne bileyim resim yapmak gibi şeyler varken etin ete değmesi zorunluymuş gibi algılanılıyor.

Tez vaktinde hayırlı nasibimizin, güzel düşünceye, yüreğine dokunacak ve konuşmadan yüreğini anlayabilecek kişiye gelme umuduyla Allah'a güveniyorum. Vesselâm.
00 YorumlaSence o eril enerjiyi hakeden kadın kaldı mı onla bunla sağda solda takılıp erkeğin enerjisini alıp yaş geldiğinde ise yamanmaya çalışanı gerçek maskülen erkek ne yapsın? Kadınların sadakatsizliği had safhaya çıkmış durumda bence sorgulamayı kendinizin yapmanızı da öneririm. Bir de mastürbasyon ve p*rno öldürdü erkekleri, uzun süre mastürbasyon yapmadım gerçek feminen kadınlar ile muhattap oldum çıplak giyinen keko gibi takılan kadınları ise kafamda eledim. Hatta testesteronu düşürüyorlardı giyinişleri ile ilgimi bile çekmiyordu. Çoğu da kendini obje olarak sunmak derdinde
00 Yorumla
1 yılEvet eskiden muhtemelen erkekler daha erildi fakat; görsellerine baktığınız fotoğraflar bir İstanbul/Londra veya başka bir megapolis beyfendisi kişilere ait. Toplumumuz da bu yeteneğe sahip bir çok erkek var hala. Ve siz eski dönemde prenses olma hayalinizin karşılığı tarlada sıfırdan kulübe inşa edip soba için odun kıran bir adamın yanında çapmakta olabilirdi bu durumda ne kadar prenses olurdunuz?(soru işareti) Söylemeyi talep ettiğim şey; Hangi dönemde olduğunuzdan ziyade kim olduğunuz ve çevrenizin kimlerden şekillendiğidir odaklanmanız gereken konu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Eskiden erkekler, toplumda belirli bir rol üstlenmişti; daha güçlü, koruyucu ve aileyi geçindiren figürlerdi. Bu, onların ”erkeklik” anlayışını tanımlıyordu. O dönemde, erkek olmak çoğunlukla fiziksel güç ve dış dünyaya karşı dayanıklılık gibi özelliklerle ilişkilendiriliyordu.
Bugün ise erillik daha farklı bir boyut kazandı. Artık sadece fiziksel güç değil, zeka, duygusal olgunluk ve başkalarına karşı saygı gibi özellikler de erkekliğin bir parçası. Erillik sadece baskın olmayı değil, aynı zamanda olgunluk ve empatiyi de içeriyor.
Dolayısıyla eskiden erkekler daha mı "iyi"ydiler? Belki, çünkü o dönemin şartlarına göre daha sert ve belirgin roller vardı. Ama günümüzde erillik kavramı değişti. Yani eskiden erkek olmak farklı, şimdi erkek olmak farklı.10 Yorumlaşu an kadinlarin bir erkege ihtiyaci yok
Çünku cogu kadin bir erkegin yaptigi herseyi yapabiliyor ;çalışıp kazanabiliyor, bozulan muslugunu, patlayan lambasini degistirebiliyor vs vs çok var. Kaldıki bunlari yapabildikten sonra bir erkege niye ihtiyaci olsun
Şuanki erkeklerin erilliği gercekten yok biri yazmis "babasinin evinde gormedigini benden istiyor " sende yapmayacaksan sevmeyeceksen deger vermeyeceksen ne babasinin evinde yasar nede senin gibi bir erkekle evlenir35 Yorumla- 1 yıl
Halbuki keriz gibi her isteneni yapsaydı ondan erili yoktu.
- 1 yıl
Sen sağlıklı bir kafada değilsin, evlenmemen toplum adına daha faydalı olur.
- 1 yıl
Yazılanlara cevap veremeyince kişisel saldiriyamı geçersin bence sen evlenme evlenmeki toplum daha fazla canım sekilde çoğalmasın
Bir söz vardır duydunmu
Zeki insanlar azalırken aptal insanlar fütursuz sekilde çoğalır
Zeki insan boyle bir topluma cocuk dunyaya getirmeye vesile olmaz ama aptal insan sadece zevkini dusunur. do you understand - 1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda feminizim adı altında kadın erkek dengelerini bozan kişileri suçlu buluyorum.
Elbette kadınların da erkekler kadar iş hayatında, sosyal hayatta yeri var ve bazı konularda herkesle hemfikirim.
Ancak erkekleri hiçe sayıp hiçbir işe yaramazsınız biz kadınlar her şeyi yaparız tarzındaki bir üslupla ilerlenirse elbette özgüven de düşer trip de atarlar39 Yorumla- 1 yıl
Kanka feminizm onu savunmuyor ki. Senin dediğin versiyonu savunan kitle çok az ve onu savunanlara da radikal feminist ya da feminizm deniyor.
- 1 yıl
*Radikal feminist ya da feminazi deniyor.
Son kısımda klavye hatası var. - 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü hayatım kendilerini feminist olarak tanıtıyorlar ben bir kere bile feminazi dediklerini duymadım. Ve bahsederken “feminizm adı altında” dedim. Ben de biliyorum feminizm nedir ne değildir 🥳
- 1 yıl
Kanka siyonistler de kendine siyonist demiyor zaten.
Kötü olanı savunan insan bunu dışa vurur mu sence? Ben aslında feminist değilim, feminaziyim der mi? - 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü problem ne anlamadım
- 1 yıl
Ohoooooo, boş ver kanka. 🫠🫠
- 1 yıl
@Altair19 Kadınların erkeklerle eşit sosyal haklara sahip olmasını savunan düşünce mi çarpık? Eşit sağlık, eşit eğitim, eşit sosyal hakkımız olmasın mı yani?
1 yıleskiden kadinlar premses degildi kadindi. simdi babasindan gormedigi muameleyi sevgiliden bekliyolar. sirf kadin oldugu icin erkek her seyi onlari sunmali kafasindalar. yola çıkınca o kadin gibi dolu kadin varken napcak erkek o kadini. gidip kulu kolesi olucak. cok beklersiniz
33 Yorumla- 1 yıl
zaten reis iyisini bulunca kulu köpeği olan basit canlilariz. buradaki sorun her kadın sirf kadin olduğu icin en iyisi sanmasi. abazan erkekler yuzunden bi yerlerini kaldirmasi. yoksa son iliskimde beni terk eden sevgilime elimden geleni sunuyordum. zihniyet yüzünden ayrılmak cok üzmüştü. böyle kizlari bulabiliyorken gidicez degmeyecek insanlar icin omrumuzu heba edicez... cok beklerler
1 yılEski erkekleri şu an ile asla kıyaslamayın Cüneyt arkına özenip karısının çocuğunun üstünde erkeklik taslayanlar vardı. O zamanlar haber yoktu telefon yoktu bilmiyorsunuz. Başkasıyla birlikte olunca bir yerlerine zil takıp kapı önüne birakmalar aile evinde yasamalar. 300 500 tane iyi varsa çok da kötü vardı. Tvlere özenmeyin
23 Yorumla- 1 yıl
Tvlerde de rezaletti ki çoğu. Özellikle kemal sunalın münir özkulun olduğu diziler çok güzeldi. Orada kadınlara şefkatli davranilirdi
1 yılTabii canım tabiii. Dedelerimiz, onların dedeleri vs. öyleydi hep. Trip atmazlardı ama gönül almak nedir bilmezlerdi. Korumacıdan çok kısıtlayıcı olurlardı ve eşlerini çocuklarını dövdükleri için eminim hepsi kendini çok güvende hissederdi. Çok tatlı düşünceleriniz var gerçekten
22 YorumlaYalnis kişilere denk gelmişsin, ben çok merhametliyim mesela, yardimseverim , hiç sevgilim olmadı mesela utangacim. Zaten sevdiğim kadinlada evlenmek isterim amacım flört değil. Ne yazikki bizim gibi erkekleri sevmezsiniz. Yalan hile hurda hilmeyiz , kıymet biliriz aldatma gibi bı amacımız olmaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılKadınların erkeklere ihtiyacı kalmadığı için kadınlar alfa oldu.
Eskilerde beta olan kadın , şimdilerde alfa oldu.
Dünyadaki bütün erkekler, ihtiyaç duyulmayan ortamda tutunamaz. İhtiyaç olunan ortamda erkek kendini iyi hissedip alfa gibi davranır.
Senin sorun yanlış olmuş. Sorun şu şekilde olması gerekiyordu.
Eskiden kadınlar betaydı şimdi neden alfa oldu?16 Yorumla- 1 yıl
Alfa, beta, sigma kavramlarını ilk ortaya atan insan bile bu kavramlar ve onlara yüklediği anlamların birer hata olduğunu kabul etti. Kendisi bu kavramların bilimsel ya da sosyolojik bir geçerliliğinin olmadığını söyledi.
Millet hala safsata peşinde. - 1 yıl
Alfadan kastettiğim ilişkiyi yöneten, ilişkiyi yönlendiren , güven veren taraf.
Betadan kastettiğim ilişkide yönetilen, ilişkide yönlendirilen, güvenmek isteyen taraf.
Erkekler yönetmek ve güven vermek ister.
Kadınlar ise yönetilmek ve güven bulmak ister.
Erkek , kadınların geçmişine bakar.
Kadınlar ise erkeklerin gelecek vaat ediyor mu diye bakar.
- 1 yıl
Tamam da alfa, beta ve sigmaya yüklenen anlamların da bir geçerliliği yok.
İlişkileri tek tip stereorize edemeyiz.
Senin yaptığın şey stereotipleştirmek. - 1 yıl
Bu bahsettiğinin psikolojik ve sosyolojik olarak geçerliliği yok.
- 1 yıl
Tamam bir geçerliliği olmayabilir.
Ben neyi kast ettiğimi söyledim.
Siz haklısınız doğru söylüyorsunuz.
Sağolun. - 1 yıl
Şu ankilerin çoğu alfada olmadı kardeşim sadece kendini düşünüp kararlar alan bir kitle var 6284 yasasının içeriğini okumadan savunanlar var, sadece kadına ayrıcalıktan başka bişi değil ayrıcalık istiyorlar ama iş sorumluluğu ve ödevlere gelince kaçıyorlar, şirketten biliyorum bizim yani
1 yılSevgiyi saygıyı ve aşkı çocuk oyuncağı haline getirdiler. Ne aşk kaldı ne sevgi ne de saygı. Erkekten ziyada kadınlarda da böyle. Artık erkekler ne erkek gibi kadınlar ne kadın gibi. Üzülüyorum. Ailem eskilerden bahsedince keşke o zaman doğsaydım dediğim çok olmuştur.
10 YorumlaHormonlu yiyecek sentetik giyecekler konfor bunların hepsi genetiğimizi bozdu şuanki erkekler 200 yıl öncenin kadınından mental olarak daha güçsüz daha isteksiz ğşengeçlikten ölüyor millet aw rezillik gırtlağa gelmiş kıçını kaldırıp bi. iş yapan yok dava yok gaye yok ot gelip ot gidiyor yeni nesiller bu yüzdende zamanla testosteron seviyeli düştü ve erillik azaldı harbi bi erkek sert olduğu kadarda düşünceli ve kibar olmalı sertlikten anladığınız herkes çatık kaşla bakıp saldırmak değil yanlış anlaşılmasın dediğim gibi gerçek bir erkek hem kibar hem de marjinal olmalı.
10 Yorumla
1 yılHiçbir erkek erilliğini kaybetmedi kadınlar dişiliğini kaybetti erkekler aynı seyrinde devam ediyor ama bakıyorum birçok kadın erkeksileşti erkeksi tavırları var dişilik özelliği gereği erkeğe itaat etme onun yolundan gitme sözünü dinleme ona sadık kalma himayesi altına girmemeye başlamış ve bunlara başkaldırmıştır zaten bundan ötürü birçok kadın, özgür kadın imajı altında hayatını mahvetmektedirler.
11 Yorumla- 1 yıl
siyonistlerin uydurdugu feminizm denen akıma kapılıyorlar
1 yılgünümüzde ne erkekler gerçekten erkek gibi ne de kadınlar gerçekten kadınlar gibi davranıyor, görünüyor.. her iki cinsten de birbirlerinin rolünü çalanlar ve birbirlerine özenenler çok fazla.. Keşke kadın olsaydım, keşke erkek olsaydım diye hayıflanırken bu durum giyimden tut da davranışlara yansıyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesin eril ve dişil enerji anlayışı farklı. Eskiden erillik altında karısını döven, kız çocuklarını okutmayan erkekler de vardı. Kadına nasıl davranması gerektiğini bilen erkekler de vardı.
Erillik ve dişilik tanımı kişiden kişiye göre değişiyor.
32 Yorumla- 1 yıl
Sen ne istiyorsun peki?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde Ben kendi hayatının sorumluluğunu üstlenen birini istiyorum. Evlilikte hayatın ortak olduğunu anlamalı. Kendi yaşadığı evde kendi işini yapmaktan gocunmamalı. Sorumluluk sahibi olmalı yani.
Aslında bu sorunun cevabı çok kişisel ve toplumsal bir konu. Eskiden erkeklik daha çok güç ve sertlikle ilişkilendiriliyordu, ama şimdi duygusal zeka ve empati gibi özellikler de önem kazandı. Bu, eski zamanlarda erilliğin daha "iyi" olduğu anlamına gelmiyor. Her dönemin kendine göre erillik anlayışı var ve bu anlayış zamanla değişiyor. Sonuçta, erkeklik sadece fiziksel güç değil, aynı zamanda nasıl bir insan olduğunla da ilgili.
00 Yorumla
1 yılEskiden kadınlar eril erkek istediği için erkekler erildi. Şu an kadınlar hep uçuklarda yaşıyor, ya aşırı serseri istiyorlar ya da prenses, istediklerini aldıkları zamanda "kadına şiddete hayır" ya da "ay bunlarda iyice prenses oldu" diyorlar, ayrıldıktan sonra aynı tiplemeden bir tane daha buluyorlar... Kısacası bunu siz istediniz, katlanacaksınız.
00 Yorumla
1 yılKadınlara iş hayatından el çektirildiğini ve eskiden olduğu gibi daha az haklara sahip olduğunu düşün, işte o zaman eski erillik geri gelir erkeklere. Kadınlara da eski dişilik içgüdüsü geri gelir.
Ne bekliyordunuz ki kadınlar iş hayatına atıldığında? Elbette bu şekilde olacaktı. Kadın dişiliğini kaybetmeyecek ki erkek de erilliğini kaybetmesin...010 Yorumla- 1 yıl
Hadi ordan be tateci
- 1 yıl
@biranbirhatira Madem böyle diyorsun o zaman erkek siz olun bizim için hava hoş. Ve madem böyle diyorsun o zaman erkekler neden eskisi gibi eril değil diye diye ağlamayın 😂😂
- 1 yıl
Ben biliyorum nedenini sen rahat ol. Erkeklerin nazını tribini çeken kadınlar türedi erkeğe para yediren hesap ödeyen falan ondan. Neyse benlik bisey yok.
- 1 yıl
Kadın para kazaniyorsa erkeğe para harcayacak tabiki bu anormal bir şey değil ki? Parayı sadece kendine harcayacaksa öyleyse erkek de kadınlara harcamaz sadece kendine harcar.
- 1 yıl
Bu görüş işte erkeklerin tembellesmesi ve erilligini kaybetmesi tam olarak bu. Kadının parası kendinedir erkeği ilgilendirmez tek kuruş harcamak zorunda değiliz eve mesela. Baştan beri eşitlikçi değildim ve hep kendi istediğim gibi erkekleri buldum iyi de yaptım. Kadın değerli olandır neticede el üstünde tutulmalı.
- 1 yıl
Kadın aslında çalışıyorsa eve paşa paşa para harcamak zorundadır. Hayat müşterek. Düşünsene kadın ev hanimligi yapmayıp işte çalışıp para kazanıyorsa ve kazandığı parayı eve harcamiyorsa, sonuç olarak ev hanımlığını da yapmamış oluyor çalıştığı işten kazandığı parayı da eve harcamamış oluyor senin hesabına göre. Eeeee kadın sadece yiyip içip (afedersin) s*çmak icin mi evleniyor sadece? Tükirmüşüm öyle evliliğe. Siz tanrı değilsiniz ki erkekler size hizmet etsin. Kendinize koca seçiyorsunuz köle değil!! Allah senin karşına çıkacak adama sabır versin diyorum.
- 1 yıl
İşinize gelirse. Hadi bakim yol al.
- 1 yıl
Ben senin gibi olanlardan uzak duruyorum merak etme sen, işine gelirse diyebilmen için senin gibi birine mecbur olmam gerekirdi 😌😃
- 1 yıl
Herkes kendine göre gönlüne göre birini bulsun tabi en güzeli
- 1 yıl
Aynen bak bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum, herkes kendine göre birini bulsun
Aynı zamanda eskiden erkeklerin metres/kuma yapması yayındı ve karıları buna ağzını açamazdı. İnsanların hislerini saklamak zorunda kalmadığı (erkekler ağlamaz, kadın karşılık vermez vs.) ve seçme özgürlüğünün daha yaygın/normal olduğu bir zamanda yaşamaktan memnunum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar feminizm adı altında erilliği ataerkilliği kötü bir şeymiş gibi gösterip bunu yıllar geçtikçe sindirdiler. Sonuç olarak eril denilen kavram gittikçe azaldı ve ilişkilerde duygu durum davranışları komple değişti. Kadınlar bunu kendi elleriyle ve bilinçli bir şekilde yaptı ve şimdi de bundan şikayet ediyorlar. İnanılmaz bir tutarsızlık gerçekten.
00 Yorumla
1 yılEvet daha iyiydi. Her şeyden önce, biz kadınlardan oturu erkeklerin erilliği gitti. Bir şey alırlar, ala ala bunu mu aldın. Sahilde oturmak isterler kafa dinlemek için, burası mı yani diye küçümseriz, maası azdır, sen adam mısın der pısırıklaştırırız..
00 Yorumla
1 yılŞimdi biraz uzun olacak ama yazayım.
Bu toplumu ve erkekleri, kadınlar bozdu. Neden mi? Anlatayım.
Kadınlar ”biz de her işi yaparız, erkeklere ihtiyaç yok” dedi ve erkekler elini ayağını çekti, bu sefer de kadınlar ”erkekler neden iş yapmıyor, neden modern değiller?” dedi.
Kadınlar ”biz de para kazanıyoruz, hesabı öderiz” dedi ve erkekler de hesap ödemeyi kadına bıraktı, bu sefer de kadınlar ”kadına hesap mı ödetilir? Kadına hesap ödeten erkek prenses erkektir” dedi.
Kadınlar ”erkek dediğin kibar olur” dedi, erkekler de kibar olmaya başladı, bu sefer de kadınlar ”erkek dediğin maço olur, erkek gibi olur ve erkekliğini hissettiri; şimdiki erkekler eril enerjilerini kaybetti” dedi...
Erkekler de en sonunda kafayı sıyırdı ve kişiliklerini de unuttu; şimdi sadece sevilmek için her gün farklı kişiliğe bürünüyorlar...
Bunların tek suçlusu kadınlar..00 Yorumla
1 yılEvet oyleydi ama bunu kadinlar yapti biraz da... Askim salatayi sen yap bebegim camlar silinecek, pas pas sende 😀Bunlar ornek sadece degisen donusen duzende kadinin is hayatina girmesiyle mustereklesen hayat aliskanliklari da degistirdi ve haliyle erilligi torpuledi... Benim yorumum bu ama benim erillik ayni degisen bi sey yok acikcasi 😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılZaman değişti onlar değişti , ama bu hallerine gelme nedeni biraz yine hanımlar tabular yıkıldı her şey kolaylaştı erkekler de tuhaflaştı bence tabi yetiştirilme ile de alakası var 7 yaşında oğlum kapımı açar bardağını tabağını yıkar makinaya koyar her yemek de ya da bir yardımım da teşekkür ederim der ellerine sağlık der her şey yetişme şekline bağlı..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO dönemde kekolar yoktu mafyalar vardı, derin adam değilsen vurulma tehliken olmazdı. Derin adamsanda eğer siyasi bir kişiysen her türlü korunabilirdin çevreni de korurdun. Bu trip meselesini de kadına özgü yapan ne anlamıyorum ama dönemin filozoflarını okumanı öneririm
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBen eski kafalıyım.
Bir kadın erkeginin mücevheri olmalı.
Onu koruyup sahip çıkmalı ve degerini bilmeli.
Şimdiki ilişkiler de bırak mücevheri kim pul oldu kim çamur hiç belli degil.O yüzden aşkolar diyarında magara adamının hiç bir zaman işi olmaz😎
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılYa ablacım yanlış anlamada bizim erkeklere güzel sallıyorsunuz siz bi kendinize bakın eski kadınlarla alakanız var mı diye ha ben trip atan erkeklerden değilim ama söylediklerinizde mantık denen bir şey yok
13 Yorumla
Soran1 yılSorum erkeklerle ilgili kadınları mı sordum ben kanka ona göre yorum yapacaksınız alakasız yorum atıp durmayın şikayet etmekten yoruldum.
- 1 yıl
Sorunun cevabı belli dönem değiştiğinden insanlar değişiyor istediğin dönemdeki kadınlarla aynı değilsin sende tabiiki erkeklerde aynı değil
Soran1 yılSorunun cevabı belli değil bu senin fikrin. Ben öyle düşünmüyorum hadi bay.
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin eskiden kadını çalıştırması ayıptı, kadının sözünü dinlemesi eziklikti. Eskiden böyle şeyler de vardı. Bazı şeyler düzelirken, bazı şeyler de bozuldu. Eskiden kadın da erkek de bir defa sevdalanırdı, bırak flört geçmişi olmasını 2. bir erkekle muhatap olunmazdı ne münasebetti...
12 Yorumla- 1 yıl
Evli misin? 😊
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok şükür gayette erilim. Ama medeni de olmak lazım dimi? Çanta taşımamızı istiyorsunuz, kapıyı açmamızı istiyorsunuz ama bunları yapınca dişil diyorsunuz. Enteresan... Fotoğraf konusuna da pek aldanma; gir Google'a, bir sürü o şekilde fotoğraf var bu döneme ve gençlere ait ama senin deyiminle ”dişil” kişiler... Neyse...
00 Yorumla
1 yılKadınlar beleşçiliği bırakıp ilişkide sorumluluk alsın bence. Ona bakarsanız eskinin kadınları derede çamaşır yıkardı, kucağında bebekle tarlada çapa atardı. Şimdinin kızları da trip atmaktan başka bir şey bilmiyor.
10 YorumlaLan hiçte bile erkekler hala eril kadınlar biz erkekler kadar sosyal ortamlara fazlaca dahil olmalarından kaynaklı erkeklerin erkeklik özellikleri azaldı biz size ne yapsak yaranamıyoruz aldığımız hediyeyi beğenmezsiniz götürdüğümüzü beğenmezsiniz arabamızı beğenmezsenizi yağtığımız işi beğenmezsin ondan sonra çıkıpta erillikten bahsedersiniz
20 Yorumla
1 yılSen filmlerde gördüklerine inanma. Günümüzde eskiye nazaran kadın hakları ve kadına duyulan saygı daha fazla. Eskiden kadınlar ikinci sınıf olarak görünüyordu.
20 Yorumla
1 yılÖzgüvenle alakalı bu genelde özgüvensız bir erkek dişil enerjiyi taşıyor ne yazıkki
25 Yorumla- 1 yıl
Kendi cinsinin enerjisini özgüvensiz bulan da ilginçmiş. Kendi kendini gömen bir cins.
- 1 yıl
Özgüvensiz biri özgüvensizdir cinsle alakası yok azcık tepeden bak 👍👍👍👍
- 1 yıl
Saçmaladın, şimdi de saçmalığını toparlamaya çalışıyorsun. Özgüvensiz erkek özgüvensiz erkektir o halde. Sırf sosyal medyada "dişil" "eril" etiketli saçmalıkları gördüğünüz için koyun gibi aynı lafı tekrarlıyorsunuz.
- 1 yıl
Sen neden üstüne alındın ki
- 1 yıl
Saçma sapan bir tartışma oynat bakalım
1 yılÖyle olan erkeklere naaptınız? size şiddet gösterip, benzin döküp yakacak adamlara prim verirseniz, dediğin gibi adamı koklatmazlar sana. Hakettiğiniz neyse kader onu sunuyo, ağlamayın. Benim tuzum kuru, ne lazımsa var, siz yiyin birbirinizi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Azıcık sesini yukseltse adamı terk edip gidiyorlar yemek yapmadı diye bir şey dese boşuyorlar erkekler erilligi kaybolmadi kadının beyanı esastır dendi saçma sapan şeyler kimse sıkıntı çekmiyor artık..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Eski erkekler trip atmaz sinirlenince kırılınca tokat atardı gider escort ile birlikte olur sonra da erkeğin elinin kiri derdi gidin yaşlı kadınlarla bir konuşun da duyun eski erkekleri
10 Yorumla
1 yılHâlâ öyleler ama kadınlar erkek gibi oldu. Ondandır. Hakedene erkekler erkek oğlu erkek oluyor hâlâ. Naz trip atanı çekmeyin terbiyesizlik yapana bir yaptırım uygulayın bakın bakalım cesaret ediyorlar mı bi daha. Edene de bay bay. Böyle böyle denge kurulur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılArtık erkekler prenses olmak istiyorlar. Gerçekten adam gibi adam kalmadı. Hepsi oturayım eşim çalışsın bana baksın derdinde. Az kaldı cinsiyet değiştirip adam olmayı gostercem onlara sjsj
01 Yorumla- 1 yıl
Tamam
Şu anda da erillik devam ediyor. Böyle söylentiler yayarak insanlarda öyle algı yaratmaya çalışıyorlar. Ekonomik zorluklar insanların düşünce yapısını değiştirdi sadece.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılKadınların güçlenmesinin de etkisi var bir tık. Onlar da fırsattan istifade işte. Ama yine de prenses erkekler sosyal medyada gördüğümüz kadar çok değiller
00 Yorumla
1 yılEskiden kızlar dürüst erkek arardı simdiki kızlar heyecan arar oldu eskiden kızlar hatalarını fark ederdi şimdiki kızlar her hatada erkekleri suçlar oldu
00 Yorumla
1 yılaynen öyle gecende dedim sahsi fikrim ama bu toplumu erkekler bozdu kafayi yedirtiler kadinlara bozulan kadinlarda iyi adamlari bozdu sonuc bu haldeyiz
09 Yorumla- 1 yıl
var cok az sayilari ama bu kadar igrenc insana inat hala kendini bozmayan iyi adamlar ve kadinlar var
- 1 yıl
haklilik bu ülkede hic hakettigi yeri bulmayan bir kavram yinede vazgecmiycem ondan
- 1 yıl
Şiir gibi kadınlar vardı, doğru yere düşseler hayatı onları mücevher gibi işleyecek...
Ve şair adamlar vardı , doğru kadına denk gelseler onları mücevher gibi işleyecek...
Şiir gibi kadınlar şuursuz adamlara yar olup Çürüdü gitti...
Şair adamlar şiirsiz kadınların elinde mum gibi eriyip bitti... - 1 yıl
bide kaşıkçı elması gibi kadinlar çöplükte bulunup uyanik sarraf tarafindan degerinin cok altinda 3 tahta kaşığa alınan 😀
- 1 yıl
efsane olmus seninkiyle birlikte aldim cizz de 😀
kadınlar bunun suçlusu hanımcılık kazancak diye ortalığı ayağa kaldırmıyormuydunuz sosyal medyada şimdi de şikayet ediyorsunuz bence asıl sorun kadınların ne istediğini bilmemeleri
00 Yorumla
1 yılBi haltı da beğenin an.. nı satayım ya. Beni anlasın ilgilensin diye dolanıyodunuz ortalıkta noldu?
Bi kusuru da kendiniz de görün da10 YorumlaKadınlar ne kadar eskisi gibi ki erkekler öyle olsun. bir de bu yönden bakmak lazım.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Eskiden erillik diye bir kavram yoktu!
Soruya cevabım da hayır!20 Yorumla
1 yılEğri oturup doğru konuşalım, ne erkekler eski erkekler gibi ne de kadınlar
20 YorumlaBen sahsen mucadeleye değecek bir kadin oldugunu dusunmedigim icin mucadele etmem. Beni isteyen her halimle ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOskodon orrollok bordo. Lan siz "eril" olduğumuzda bize çok kaba herşeye kural koyucu olunuz az salın dediniz saldık bu sefer de "orkoklor pronsos oldo" diyosunuz bi dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor bu ne döneklik lan
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumlara takılmış kraliçe, bak ya Allah Allah tüh...
Evet eskiden her şey çok daha güzeldi ne trip atan erkekler vardı nede aldatan kadinlar her şey çok güzeldi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Aynen eşlerini döven korumaci ve eril kişilerrrrr demek onları istiyorsunuz vay be gerçekten şaşırıyorum
10 YorumlaErkekleri değiştirelim derken tamamen değiştiler aslında bir yandan da tuhaf bir şekilde değişiklik oldu da daha çözemedim
00 YorumlaSana öyle gelmiş ben halen eski erkekler gibiuim. Ama sizde kendiniz de suç arayın. Her şeyi erkekten beklemek doğru değil.
00 Yorumla
1 yılEskiden erkekler çok zalimlermiş bence çoğu kadınlar babalarından ya da kocalarından çok dayak yediklerini söylüyorlar özellikle kız çocukları
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat