(Nasıl bir inanç var bende bilmiyorum) Ruhani ve metafiziksel varlıklara inanıyorum Melekler, Cinler Vb, Mesela Tanrı Diye Bahsedilen Her Kimse Onun insanların kaderini önceden belirlemediğini düşünüyorum. İnsanlar Kaderini Kendi Seçimleri İle Belirler Bana göre, isteyen mükemmelleştirir isteyen daha da kötü hale sokar (Tanrıya inanmıyorum ve hiç bişeye tapmak istemiyorum) İnsanlar ne kanıtlarsa kanıtlasın veya ne söylerse söylesin tanrı hakkında ama ben genede inanmıyorum kendisi olsada olmasada, Kimsenin Canına Önem vermiyorum kendimde dahil, cennet veyatta cehennem kavramına inanmakta zorlansamda biraz evet belirsizlik var bu konuda... ama herkesin ölünce yok olacağını düşünüyorum. Bu dünya hayatı sanki bir simülasyon (oyunlar gibi) ve ben ise kendimi bu simülasyonda ana karakter gibi görüyorum (çevremdekiler ise birer npc) öld*kten sonra diğer tarafta beni ne beklediğini bilmiyorum (tahminimce evrenden tamamen silinecegim)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
inancın yok bence
senin adina uzuldum. hayatin gerceklerinden uzaklasmissin. ama bu yaslarda ozellikle sanal dunyalarda kendi kralligini olusturan ozgur genclikte normal geliyor. sorunlarina cozum aramiyorsun. ben boyleyim diyorsun. sorun degil. senin tercihin. herkes senin bu durumunu bilir ama sadece alien kabullenmek zorunda degil. mesela benim icin hic bir onemi yok. ne zaman onemi olur. sen sokakta yuruyen bir vatandas konumunda ayni ortamda calismak zorunda oldugum biri olana kadar.
Bende inancımı bulamadığım için üzgünüm
2 soru sor kendine. birincisi baslangic. her sey nasil basladi. 2. cisi zaman.
En çok şunu soruyorum kendime, neden bir insanım ve bu dünyadaki amacım ne? (Bunu soruda belirtmeyi unutmuşum) dünyadaki herkesin bir amacı vardır ama benimki belirsiz bulamadım hala,
guzel soru. herkesin kendisine sormasi gereken bir soru. bence hayatin anlami imtihan
Yani şeytani bir varlık veyatta melek, hayvan olmak varken neden insan?
aslinda bir suru sorunun cevabi burada gizemli. bazi insanlar insanin evrimleserek bu zekaya ulastigini soyluyor ama bence akil ve ruhu barindiran tek canli oldugunu dusunuyorum. mesela birsey yaparken kendi ozgur iradenle karar veriyorsun ama aslinda Allah bunu biliyor. zaten bilmese ve seni bu secimde ozgur birakmasa Allahin varligini o zaman sorgulardim. hersey tesadufi bu mukemmellige gelemez. kaos olur. insan zaten duzeni bozmaya megilli ki goruyoruz.
Balım ölmeyi bekleye bilirsin cevap için. İnanmadığın için ateist oluyorsun
Görelim bakalım.
Bunu bir imama sorabilirsin hem cevabını almış olursun balım ☺️
Sormak isterdimde maleesef imamlar bile imam değil...
O konuda maalesef ki haklısın
Selçuk İnan xD
Komik değil :)
Niye düşünüyosun ki bunları sal gitsin :D
yok ben inancımı arıyorum, biraz farkli sanki diğer inanclardan :)
oyun oynamayı azalt bro.
Kanka bağımlı değilim.
olabilir ama çok kafan karışmış. Dine dön falan demiyorum bu arada ben zaten ateistim. inanışları bir miktar incele işte deizm ateizm ognostizm vs cevabı kendin bul
Daha çok satanizme yakın hissediyorum kendimi ama bazende satanist olmuş ateist biri gibi hissediyorum :)
sanmam satanist olsan şeytana tapıyor olman gerek. ve bir şeytana inanıyorsan ee Tanrıya ve diğerinede inanıyor olman gerek
Soruda belirtmeyi unuttugum ikinci sey bu, hatırlattığın için sağol. Şeytana inanıyorum fakat tanrıya inanmak istemiyorum,
İşte asıl sorun bu
mantıken mümkün değil. çünkü dünyada hem iyi hem kötü var. yani iki ayrı kutup olmak zorunda. iyiliğide şeytan yapıyorsa o zaman şeytan şeytan değil.
Tekrar araştıracağım. Ve o zaman bir dine karar vereceğim...
karar vermen gerekmiyor. kendini kalıba sokma sadece yaşa biraz yaş ilerleyince kendiliğinden oturur. bu din inanç inançsızlık üzerine o kadar saçma şeyler var ki. bence içine yönel o sana zamanı gelince cevabı söyler
ayranim dokulmesin... inanci
Klasik Müslüman...
ben ateistim.
Daha çok kaçarcasına bir cevap verdin.
hayir tabiki senin kendinle arandaki konu
Ateist olabilir mi
Biraz benziyor. %40 oranda...
Bende bilmiyorum ne olduğumu boş ver