Hayattan beklentisi kalmamis olmak , hayattan skilmak , varolus krizi?

merhaba , fazla uzatmicagim , son 1 aydir hayatimda hic olmadigi kadar kotu bir durumdayim , hayattan , insanlardan , yasamaktan hic bir beklentim kalmadi , 4 senedir is bulamiyorum , hayatta yapicak hic bir seyim kalmadi , yasim cok gecti ise baslasam emekli bile olamicam hic bir zaman , aileme cok yuk oldum , psikolojim cok bozuk , bu yasima kadar hic calismadim calismaktanda korkuyorum , kendim gibi insanlar hic yok cevremde cok yalnizlik cekiyorum , her gun ayni ve berbat , hepimiz uzay zamandaki mikroorganizmalariy hayatta bana cok anlamsiz ve sacma geliyor , sabah kalk ise git aksama kadar kolelik yap , eve gel huzur yok , zaman yok , bunlari dusunmek bana cok stres veriyor , bu hayat icin uygun degilim , yillarca calisip birseyler ugruna kendimi yormak cok sacma geliyor , yakin bir tarihte yasamima son vermeyi dusunuyorum , buraya da destek alabilmek icin yazdim , gercek hayatta bunlari soylemek icin cok utangacim ve psikologlar hic bir seye yaramiyor anti depresan vermekten baska , girisken degilim ve cok safim , artik yolun sonuna yaklastigimi hissediyorum , yakinda 25 olacagim , 2026 ya yakin hayatima son vermeyi dusunuyorum , yardima ihtiyacim yok , hayata cok gec kaldigimi hissediyorum , saclarim dokuluyor , her gun strees , igrenc insanlar , gri sokaklar , oksijensiz hava , herseyi artik birakip gitmek istiyorum , senelerce bosuna okumus olup kaybettigim yillari hatirlamak ve her gun dusunmekten delirmek uzereyim , buraya yazma sebebimse burada gercekte bulamadigim insanlari bulabilcek oldugumu dusunuyorum belki son bir umut akil verip yon gosterebilirler , hersey cok anlamsizca , cok degersiz bir sayi gibi hissediyorum , eskiden intihar etmek sacma derdim ama yaslandikca anlamaya basladim , acisizca olmenin yollarini arastiriyorum , keske otenazi yasal olsaydi diyorum , cunku tek parca ve hasarsiz olarak olmek istiyorum tesekkurler simdiden eger birileri gorurse :)

Hayattan beklentisi kalmamis olmak , hayattan skilmak , varolus krizi?