Hayatın anlamsız gelmesi?

Hayat çok anlamsız geliyor intihar etmeyi düşünüyorum bazen niye yaşıyoruz anne abla niye varlar neden bizim için çabalıyorlar zaten ölünce birbirimizi unutucaz çok yoruldum artık hiç bir şey yapmak istemiyorum yaşamak için yaşıyorum herşey anlamsız saçma geliyor sevgilim geri dönsün diye bekliyorum sonra aniden aklıma geliyor dönse nolcak zaten ölcez arabaya bindim gün ışığına çıktım kendimi kötü hissettim nefes alamadım arabalara bakıyorum öyle aptal aptal niye aldılar niye yaşıyoruz araba alsalar nolcak bir gün zaten ölücez o gün kriz geçirdim. unutamıyorum dışarı çıktığım da ya da aynı arabayı gördüğüm de aklıma geliyor panik atak oldum yardım edin bunu yaşayan var mı psikoloğa gittim ilaç verdi bir işe yaramadı herkes bişey söylüyor beynimde bitiremiyorum nasıl bişey bilmiyorum çocuk doğurmak anne olmak herşey gereksiz geliyor önceden böyle değildi herşeyden mutlu oluyordum şimdi hiç bişeyden mutlu olamıyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden bazen güzel şeyler geliyor aklıma onu yapsak nolur ölcez zaten diyorum herşeyden hevesim kaçıyor dayanacak gücüm kalmadı artık?
Hayatın anlamsız gelmesi?