Kişilik & Karakter Plansız, spontane yaşamak insanı mutlu eder mi? Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gelişigüzel, biraz vurdumduymaz, az da umursamaz olmalı.. .. Plansız, spontane yaşamak insanı mutlu eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Detaya katılıyorum, an’ı yaşamak en azından garantili, planlı programlı yaşamaya çalışmak insanı yoruyor. 0 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl tamamen plansız olmuyor ama boş vakitlerde eğlenmek gezmek plansız güzel yani kafana esince yapmak daha çok keyif veriyor 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Son zamanlarda beni en çok mutlu eden şey bu düşünmeden akışına bırakmak 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl 20 gün öyle yaşıyoruz, son 10 gün kredi kartı ödemesi için gôtümüzü yırtmak zorunda kalıyoruz.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence etmez. sonra kolaycı davranıp sürekli umursamazlığa kaçıyoruz 0 0 Yorumla
Eroglizim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl İki türlü de yaşadım plansız başıma gelmeyen kalmadı ne mutlu planlı 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eder.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Detaya katılıyorum, an’ı yaşamak en azından garantili, planlı programlı yaşamaya çalışmak insanı yoruyor.
tamamen plansız olmuyor ama boş vakitlerde eğlenmek gezmek plansız güzel yani kafana esince yapmak daha çok keyif veriyor
Son zamanlarda beni en çok mutlu eden şey bu düşünmeden akışına bırakmak
20 gün öyle yaşıyoruz, son 10 gün kredi kartı ödemesi için gôtümüzü yırtmak zorunda kalıyoruz..
Bence etmez. sonra kolaycı davranıp sürekli umursamazlığa kaçıyoruz
İki türlü de yaşadım plansız başıma gelmeyen kalmadı ne mutlu planlı
En iyisi böyle değil mi zaten
Etmez
Eder..