Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılValla ben 2-3 tane telefon kirdim unideyken. Hatta bi tanesini kredi kartiyla 8 taksitle almistim 2 ay kullandim kirdim. Arkadaslarla disari cikmistik oturuyorduk sonra telefonla konusmak icin ayrildim ordan biraz uzun surdu tartisma da cikinca, sonra ben telefonu yere carptim carptigim yer karanlikti hat mat tel hepsi kayip kirik 😂Arkadaslarin yanina dondum kimse yok nereye gittiklerini bilmiyorum ben de bastim yurda gittim telefon da olmayinca haliyle 😀Ertesi gun gunduz gozune dondun hatti falan buldum oyle iste 2-3 ay telefonsuz gezmistim o donem 😅
16 Yorumla- 1 yıl
İyi olmuş sana ahaha
- 1 yıl
Niye uzdun 🙁
- 1 yıl
Kendi kendine yapmışın olm
- 1 yıl
İyi olmus ohh dedin😅ben kendi kendine yapinca bi sey olmuyo da baskasi diyince koyuyor 😀
- 1 yıl
İçimde kalmasın hsdj
- 1 yıl
Neyse hadi sen de yabanci sayilmazsin 😀
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben genelde telefonda konuşmam ve tartışmam da ama bir kere oldu oda halamla oldu 😂😂 2 yıl falan önce kuzenimi okuldan aldım ve babannemin kardeşinin çocuğuda orada duruyordu annesi gelmemişti oda bana ben sizinle geleceğim annem çok geç gelcek dedi hava buz gibiydi bende olur hadi gel dedim aldım eve yemek yaptım ikisine baktım falan annesine 3 kez aradım 6 tane mesaj 1 tane sesli mesaj atim ama o hiç açmadı neyse babannemi de aradım ben oda açmadı halam beni aradı çocuk orada mi dedi evet dedim bana kızmaya başladı yok bilmem neden aldın banane deseydın annesi korkudan ne yapıcağını bilmedi ağliyor kadın falan bende o bana bağırıyor falan telefonla kiminle konuşuyorsun falan dedi bende seni ilgilendirmez kim ile konuşuyorsam konuşurum ve ayrıca annesine de haber verdim onlar acsaydi telefonu benim sorunum o ne deseydim seni eve almam mi sokağa mi bırakayım sen olsan sokakta mi bırakırsın dedim oooo o gün 🤣🤣 demedim şey kalmadi neyse sonra kapatım telefonu onun çocuklarını da aşğa gönderdim al dedim onun annesi de geldi verdim bir daha da bana çocuk vermeyin dedim bakamam bir daha
20 Yorumla
1 yılTartışmayı ya telefonda yapmalıyım zaten ya da yüz yüze konuşurken.. mesajlaşırken tartışmayı sevmiyorum.. çünkü o siniri atamıyorum üzerimden.. bağırmalıyım, küfür etmeliyim.. 😄 sakinleşmem için de tartıştığımız konuda bana "tamam aşkım, haklısın, yanlış yaptım, bir daha yapmayacağım.." denmesi gerekiyor..😄
119 Yorumla- 1 yıl
😅 bir kelime öğrendim söyleyeyim mi sana
- 1 yıl
Böyle söyleyince bir ürktüm ama söyle.. 😄
- 1 yıl
Bu yaptığına ne derler biliyor musun? 😅
- 1 yıl
Manipülasyon kelimesini icat edinin...😄
- 1 yıl
Evet, eveeet; Manipülasyon :D görüşünde bile manipüle ediyorsun ‘aşkım haklısın, yanlış yaptım, hatalıyım ‘ denecek diye
- 1 yıl
Yalan mı söyleseydim, öyle sakinleşiyorum ben.. 😄
- 1 yıl
Sevdiğin öyle mi yapıyor :D tamam aşkım mı diyor? Tepindiriyorsun sen de insanı sjdja
- 1 yıl
Yapıyor sağ olsun.. Hatta başka birine sinirlensem bile o'nu arıyorum, haklısın aşkım ben hatalıyım aşkım diyip sakinleştiriyor beni..😄
- 1 yıl
ahahaha :D vay, öp de başına koy
- 1 yıl
Kimi, nereyi.. 😄
- 1 yıl
Sevdiğini be adam 😅
- 1 yıl
Elini öpüp başıma koysam gülünç olur ya..😄
- 1 yıl
Öpeceğin yeri bilirsin sen 😏
- 1 yıl
Sus tamam.. 😄
- 1 yıl
Susturamazsın beniii 😄
- 1 yıl
Mutfakta konuş.. 😄
- 1 yıl
Tamam mutfağa geldim ordan konuşuyorum hsdja 😛
- 1 yıl
teşekkür ederim yavrum..
- 1 yıl
rica ederim😘
1 yılSessizlik ve sakin kalmak en güzel şey. Ayrıca karşıdakinde sakinleştirmenin en güzel yolu. Sözler bazen direk insanın yüzüne vurur. Bir sakin ol bir nefes al dediğin zaman karşıdaki bir kendine gelir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
55Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Telefonu duvara fırlatmıştım bir defa, ama rahatlamıştım. Ama bir daha tartışmadım sonrasında :D
12 Yorumla- 1 yıl
Olan telefona olmuş
- Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 1 yılUzaklaşmak ortamdan en güzeli o anlık. Çünkü bazen anlatacağın karşındakinin anlayacağı kadar. Ve o anlık öfkeyle kırılmış olabilirsin. Uzaklaşmak sakin kalmak hataları anlamak, anlaşılmak adına en mantıklısı.
15 Yorumla- 1 yıl
Yok bazısı illa tartışacak hsdjja
- 1 yıl
Ben fevri insanları bir türlü sevemiyorum. Yani ne gerek var kaosa sorun neyse çözülür aşılır. Bir ton laf diyip ila ki kıracaklar yoksa olmuyor
- 1 yıl
Ay ben de fevriyim :D ama ben tartışmak istemiyorsam engellerim sjdjs
- 1 yıl
Engellemek de yanlış. Engeli aç kapa nereye kadar. O an susup sonrasında konuşmak en iyisi.
- 1 yıl
Engelliyorum bitiyor :D aç kapa yapmıyorum ben genelde djdjs
1 yılBağırıyorum son düzeyde sinirlendiysem sesimi ayarlayamıyorum. En çok şeye bağırmıştım benim 20 yıllık bi kız arkadaşım vardı eski flörtle 3 kez telefonda konuşmuş diye kıza telefonda bayağı bağırmıştım. Bi'de beni adama şikayet etmiş telefonda cırlıyor falan demiş 🙄 Günlük hayatta da fazla bağırıyorum bağırmayı seviyorum sanırım sakinleştiren bir şey olmuyor beni
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBen telefondan tartışmam partnerimle. Arkadaşlarla tartısıyorsam da baktım anlamıyor tamam neyse geç yrrrrrrm nedne aradın onu söyle diyorum. Ben süinirlenince üstüme gelmezler sağolsunlar :D Kız arkadaşımla aramda bir anlaşma var önemli konular ve tartışılması gereken konular telefonda konusulmuyor. Yüzyüzeyken konusalım ki durumun ciddiyetini karşı tarafa aktarabilelim derim hep. Ve böyle de yaparız...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Telefonu surata kapatmak demek ortalığın daha da kızışması demek, bu sekilde bir iletişim problemi ile hiç bir şeye çözüm bulunamaz. En azindan ikimizde sinirliyiz, ya da sinirlendim sonra konuşalım demek daha yapıcı olur
11 Yorumla- 1 yıl
Yapıcılık değildir derdimiz djd
1 yılYuzune kapatirim , hiç uğraşamam daha da sinirlendirip mesaj atarsa söverim , birdaha sinirlendirirse engellerim
12 Yorumla- 1 yıl
Agresif civcivum 😅
- 1 yıl
Cadı diye boşuna demiyorlardı 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 1 yılBen sakinleşemiyorum ya. Suratına kapatınca da geri arasın istiyorum. Arasın iyice bir tartışalım rahatlayayım. Geçimsizim herhalde ben ajsjs
17 Yorumla- 1 yıl
ahaha gayet geçimli insan hareketleri bunlar 😅
- 1 yıl
Şey derler bir de "çok sinirli bir insansın, her şeye sinirleniyorsun" ben ne yaptım da bu kadar sinirlendi acaba diye düşünmezler 😂
- 1 yıl
Önce delirtirler sonra deli bu derler, gibi 😂
- 1 yıl
Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatırlar sonra da elinde meyve suyu bisküvi ile geçmiş olsuna gelirler.😂😂
- 1 yıl
Altına imza atabiliyor muyuz? Bu yazdıklarına nasıl katılabiliriz? 😅
- 1 yıl
Çok dolmuşum çok.. 😂 Bu soru harika bir soru olmuş yani döküldüm rahatladım tamam gidebilirim. 😂 İmza kaşe mühür ne istiyorsan yap😂
- 1 yıl
Parmaklarına sağlık 👌😅
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/yXY-VNbnZbkÖnce Telefonu bırakır, sonra onun beni duyamayacağı kadar uzaklaşıp şu şeklde...
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Telefonu kapatıp mesajla laf sayıp engellemek😀
11 Yorumla- 1 yıl
😃 parmakların yorulur
1 yılsakinlesmiyorum akisina birakiyorum kapatiyorum yetmiyo mesajla tecavuz ediyorum 😀
11 Yorumla- 1 yıl
😅😅
Gizli Üye(25-29)1 yılBen sinirli bir kız çocuguyum asla katlanamam ve dayanamam sakin olamam yapıma ters hahahahahajajajannsjsnsncmsösüxösk bazı insanlar çok sakin asla bu kadar sakin olamam hahajajznaüqğzmakaj
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ya, bazılarının sanki sinirleri alınmış.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYüzüne kapatmak en iyisi sonra bi keyif kahvesi ajsjskdkdkdk
11 Yorumla- 1 yıl
Mis djjd
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kapatmak en iyi seçim olur. Anın sıcaklığıyla harmanlanıp istenmeyen şeyler söylenebilmesi çok olası. Bu gibi durumlara maruz kalmamak için o an sakinleşip sonrasında üzerine konuşulmasını tercih ederim.
10 YorumlaGözlerim 🙄 şu şekilde dişlerimi sıkarak telefonu sıkıyorum bi gün patlıycak diye korkuyorum 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Telefonu yere koyup üstünde tepinmek var ksdjs
- 1 yıl
Telefon: “benim suçum ne?” Haahahah
- Kişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı.
1 yılTelefonu kapatıyorum tartışmaları anı anına çözümlemeye çalışmaktan nefret ediyorum o sinirle herkes ağzına geleni sayıp karşıyi dinlemiyor dolayısı ile de o konuşma beyhude bir çaba
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bazen tak diye suratına kapatıyorum. Hınç alır gibi oluyor ama içim biraz soğuyor.
Genelde sakinleşmek adına karşı tarafa telefonu kapatmasını söylerim. Diğer türlü sinirim arşa çıkıyor10 Yorumla
1 yılHaddinden fazla sinirlendirdiyse bağırırım o anki sinirle küfür dahi çıkar ağzımdan agrasif biriyim zaten
10 Yorumla
1 yılSözünü bitirince konu dışı soru soruyorum ve iki kelime sonra işim var diyip kapatıyorum çünkü çekilir dert değiller
10 Yorumla
1 yılBenim herhangi bi sakinleşme metodum yok. şiddet uygulamam lazım. Challenge yaptım 1 2 kişiye de, gelen olmadı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kiminle tartıştığıma bağlı, ilişkimi dengede tutmak zorunda olduğum kişilerle tartışırken daha sakin kalmaya çalışıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBen küfür etmeden olabildiğince ince laf sokarak ve tartışmayı uzatarak karşımdakini çıldırtmaktan haz alırım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 41,5b cevap paylaştı. Yüzüne kapatıyorum, bugün yaptım bir kerede firlatmistim hshska
13 Yorumla- 1 yıl
Nasıl kıydın lan telefona ahdha
- 1 yıl
Bişi yok, bişi yok djdjs
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılDoğrudan telefonu kapatır ardından titreşimi devre dışı bırakarak sessize alırım. Ondan sonra işime bakmaya devam ederim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSakın olurum tartışmada bile kacinirim kalp kırmaktan alırım ama gönlünü
10 Yorumla Telefonu kapatmam gerektiğini söyleyip kapatıyorum.
10 Yorumla
1 yılTelefonu kenera koyuyorum sigara yakıp kapanmasını bekliyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKim neyi hak ediyorsa öyle davranırım sakinleşmiyorsam o düşünsün ben değil.
10 Yorumla Konuşmamayı tercih ediyorum. Devam ederse kapatırım.
10 Yorumla
1 yılTelefonu yere atıp kırmak sonra 1 saat düşünüp yeni telefon alıp tüh ne yaptım yine masraf ettim kendi kendine diye dert yanarım yaşandı😀
12 Yorumla- 1 yıl
dfjsjs beleş olan bir şeylere saldırmalı
- 1 yıl
Çok sinirlenince telefonu aniden ve sakince bir yere bırakıp başka şeylerden sinirini çıkarmak gerekir😅
Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Telefonda önemli konuları konuşmayı sevmem. Her zaman yüzyüze iletişim en iyisidir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne mi olacak işte dünya böyle bir iğrenç yerden ibaret.
10 Yorumla
1 yılTartışma zaten sakin olur. Hiddetli oluyorsa o ağız dalaşı demektir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılşu an biraz işim var sana daha sonra döneceğim.
Tak kapatıyorum.😂10 Yorumla
1 yılSonra konuşalım diyorum, kalp kirabilirim, beni sonra ara gibi
10 YorumlaTelefonu kulağımdan bir metre uzakta tutarım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çok uzatırsa kapat diyorum baktım kapatmıyor ben kapatıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi kapatmam gerek, sonra konuşuruz diyerek uzaklaşmayı tercih ediyorum.
10 Yorumla
1 yılKufrder telefonu suratina kapatirim yapmisligim var
10 Yorumla
1 yılduvarı yumruklardım eskiden sjdfs şimdi direkt kapatıyorum tartışmak istemeyip
14 Yorumla- 1 yıl
Duvar yumruklamak değil de kanepe tekmelemek iyidir djdjs en azından yumuşak
- 1 yıl
ya o an işte öyle oluyor sjdfs kanepeyi teklerken en ufak parmağın acırsa yaaaaaaaaaaaa daha kötü
- 1 yıl
Eee yumruk atınca da el acır
- 1 yıl
yok elim acımıyor askfs
Gizli Üye(36-45)1 yılEşimle tartışırken kapatiyordum yüzüne önceden
Artık onu da yapmıyorum20 Yorumla
1 yılKapatıyorum genellikle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşımdaki konuyu uzatırken iyi günler dileyip kapatmıştım enson suratına , gerginlik çekemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYuzune kapatip engelleyince bir nebze sakinliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıltelde tartismam gel lan buraya derim gelir ole tartisirim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
u 1 yılŞlank diye yüzüne kapatırım hiç uğraşamam
11 Yorumla- 1 yıl
Şlaaank :D
Evin içinde turluyorum 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Ahah bu cevap kimden gelecek diye merak ediyordum 😅
Kişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı. Telefonu eliminen sıkıştırırım
12 Yorumla- 1 yıl
İyi bari telefonu fırlatmıyorsunuz djdjs
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin konuşurum
10 Yorumla
1 yılcok kisa kesmeye calismak en iyisi. ozel seyler yuzyuze konusulmali.
10 Yorumla
1 yılTartışacak konuma gelebileceğim kimse yok. Telefonda da çok konuşmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltelefonda tartisirken sakinlesmek bence daha zor ustune kapatip cuglik atmak en iyisi
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı. Canın cehenneme pislik
10 YorumlaAramayı sonlandırıyorum.
10 YorumlaTelefonla tsrtismiyorum
10 Yorumla
1 yılTelefonu karşıdakının suratına kapatırım
10 Yorumla
1 yılTelefonu fırlatıyorum çok iyi geliyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılTelefonu kapatıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Telefonu duvara çalarım..
10 YorumlaYüzüne kapatıyorum kişinin genelde
10 YorumlaTelefonu kapatırsam sakinlerim aksi zor
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri