Telefonda sohbet ederken sıkıldığınız zaman ne şekilde konuşmayı sonlandırırsınız? 

Konuşsun no problem yeter ki boş konuşmasın.. dolu dolu muhabbetleri severim.. ayrıca bu kadar uzun konuştuğum insan mutlak sevdiğim değer verdiğim biridir.. onuda olduğu gibi kabul etmişimdir.
Yakın olmadığım biriyle telefonda uzun uzun konuşmayı tercih etmem. Zaten yakınsam rahatça söylerim "kapatabilir misin?" diye.
En doğru olanıda budur. Yalan ya da bahaneler altına saklanmaya gerek yok.
Günaydın, teşekkür ederim.
Sağlık ve afiyet dileklerimle güzel bir gün geçirmen dileğiyle arkadaşım. 🙏
Günaydın, rica ederim.
Çok teşekkürler, güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için 🙏🏻
Telefonda konuşmayı sevmem pek. Hee hıı Hee hıı gibi şeylerden nefret ederim. O yüzden zaten rehberimde sayılı kişiler var. Sıkılacağım kimseyi aramam. Arayanı da açmam.
Ben öyle laf ebeliği yapmayı sevmiyorum ya sıkılınca direk "ay ben sıkıldım kısa kes, bitir artık içim çürüdü" falan tarzında çıkış yapıyorum 😂
En iyisi o galiba 😂
Cevap
35Cevap
Yakınlık derecesine göre değişir. Arkadaşımsa açık açık söylerimm kapat telefonu diye. :D Değilse bir şeyleri bahane ederim, işim var gibisinden.
İşim var kapatmam lazım ya da tuvalete gitmem gerek diyorum jsjs
Vallaha bir arkadaşım var hiç susmuyor anca telefonu kulağımın üstüne koyuyorum arada da evet aynen falan diyorum 😂 sonra o aramadan önce anne beni çağır diyorum ve çağrınca kusura bakma kanka gitmem lazım deyip kapatıyorum taktik çok iyi😂😂😂
Benim bir arkadaşım var, konuşmasını bitirip "hadi görüşürüz " dedikten sonra soru sorup konuşmaya devam etme huyu var. Biz de birkaç ortak arkadaşımızla bunu esprili bir dille yüzüne vurduk. O günden beri ne arar ne sorar. Gidiş o gidiş
Telefonu toptan kapatarak 1 2 saat sonra açınca eğer mesaj atmışsa sarjım bitti derdim aradıgı zaman da mesgul oldugumu söylerdim. Bir yerden sonra salak değilse anlar konusmak istemediğimi :P :D
Biri çağırıyormuş gibi yapmayın arkadaşlar kimsenin çağırmadığı anlaşılıyor onun yerine işim var ya da kapatmam lazım vb şeyler söyleyin. Dürüst olun!
Yüzüne telefon kapatmak gibi bir huyum yoktur ama kurtulmak için kalp kırmadan bazı küçük yalanlar söylerim.
Telefonu haberleşmek için kullanıyorum sohbet etmiyorum sohbet eden olursa da ben alo alo ses gelmiyor deyip kapatıyorum
Biri sesleniyormuş gibi davranır ve tatlım kapatmam lazım bana sesleniyorlar öptüm bayy der kapatırım kjjsjs
Hahaha sessiz kalıyorum bir süre sadece aynen diyorum konuyu baplayamıyo 30 dk konultu demin biri puf
Susturmakla pek ugrasacagimi sanmıyorum böyle insanlarla iletişimimi mümkün olduğunca sınırlandiriyorum
Ocakta yemeğim var sonra ararım diyorum kapatıyorlar telefonu.
Tatlım kapı çaldı hemen dönücem diyeyek sırra kadem basarım 🤭🤭
İşim var seni sonra ararım diyorum cevabı beklemeden de kapatıyorum genelde dkjs
Komsu geldi kapi Caldi Yangin var mahallede annem geldi 😂😂😂
😂😂😂😂😂 ahahahahaha 😂😂😂 her zaman işim olur zaten o an birini söyler ve kapatıp onu yaparım.
Telefonumu hemen uçak moduna alırım 😊 ya da tuvalete gitmem lazım derim 🌺
tuvalete gitmem gerekiyor derim, namaz çıkıyor kılmam gerekiyor derim,...
Biraz susar mısın veyahut az konuşur musun fark etmiyor.
Oldu ozaman diye başlıyan cümlemle kapanış yaparım net bir şekilde😄
Okurken daraldım of telefonla uzun konuşmaya hiç dayanamam hiçte sevmem
Konuyu sonlandırmaya çalışırım, sonra da görüşmeyi. 😂
Genel olarak çok fazla konuşmayı sevmem karşımdaki insan bunu yaparsa bahane uydururum
Ya şeyyy benim kapatmam lazım da şimdi sonra görüşürüz yine tamam mı byy
Biraz işim var. Senin yoksa gel birlikte bitirelim sonra oturur konuşuruz diyorum.
Ben telefonla konuşmayı sevmem zaten, suratına kapatırım
Bana da taktik lazım maksimum 10 dk konuşan bir insanım bazı arkadaşlarım 40 dk laf yapıyor zor tahammül ediyorum kız arkadaşımla bile maksimum 10 15 dk telefonla konuşuyoruz
yapmam gereken iş oldugunu söyler telefonu kapatırım.
Heran telim kapanabilir.
Tak kapatırım kökten teli
Cikip kapimin zilini telefonun dibinde calip derim ki ay tatlim misafir geldi galiba bakmam lazim derim EHEEEEEEEEHEEEEEEEE
ya da sey derim aşko telefonumu kaybetmisim arayip bulmam lazim deyip kapatirim oxjdkxjdk
Efendim haha tamam tamam geliyorum bekle biraz - noldu kim o seslenen Bizim oğlan çağırıyor ben bir bakıp geliyorum Hadi canım grsz yarın konuşuruz
Pil bitiyo yaa off. Neyse gorusuruz sonra. Hoşçakalll
Arkadan birisi ısrarla arıyor, ayıp olmayacaksa bakayım diyorum..
Ben seni sonra arıyım mi işim çıktı diyorum genelde
Susturamıyorum kırılır diye. O yüzden ben de telefonları hiç açmıyorum
Söyleyecek başka birşeyin var mı diyorum karşıdaki anlıyor 😂
hımmmmmmm haaaaa öööööö laaaaa eeeeeee gibi sesler çıkar :D susacak ne oluyor diye :D kendi kendine şarkı söyleyin
Aa şarj bitiyo telefon kapanmak üzere hadi by oh beeee😄
Diyeceğin bişey var mı ? Diyorum otomatik Anlıyor 😆
3 gün sonra : Ya şarjım bitti canım kusura bakma soket girişi bozulmuş yaptıramadım bir türlü
genelde karşı taraf sonladırır, ben susturamıyorum maalesef 😀
Telefonu tamamen kapatıyorum şarj bitti 😀
var mı başka diyeceğin diyorum
😂😂😂
Ahaha bazı insanlar anlamıyor evet 😄
genelde tünele girerim tesadüf
Onemli bir sey yoksa kapatiyorum diyorum ben
Sinirlenirsem susarım ben🙄
Kapatırım valla hiç uğraşamam 😂
Kapatmam lazım seni sonra ararım 😂👍🏼
Dinlerim. susturmam dinlemeyi cok severim
Konuşsun ben konuşan insanı severim
Sonra konuşalım olur mu 😊
şarjım bitiyor dolsun yazarım sana
baska bır cagrı var sonra gorusuruz çattt!
Radyasyondan ölücez la kapat ! Derim
Konuşma uzun olursa direk kapatırım ve uzatmam
Telefonu pat diye kapatarak. Onu mu dinlicem
Telefon çekmiyor aloğ aloğ der kapatırım
Kes kapat deli çok konuşma
Kanka skldm kapatiyorum diyorum
Telefonum caliyor da ben sana dönsem byeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?