Kişilik & Karakter İstemediğiniz yerde durur muydunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesela KYK da Güncellemeler1 yıl Ah maddi anlamda rahat olmak vardı. Bir dk bile durmazdım İstemediğiniz yerde durur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. durmam tabi ki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bazen zorunda oluyoruz mesela ben dünya da olmak bile istemiyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle Yorumla Efe2362 1 yıl Gel yanıma Yorumla
enesmngl Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Maalesef zorla yatay geçiş yapmaya çalışıyorum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nereden nereye Yorumla enesmngl 1 yıl Manisa Ankara sen? Yorumla Soran 1 yıl Bende Manisa'dan Afyon'a geçtim. Ama çok pişman oldum Yorumla enesmngl 1 yıl Hangi bölğm okuyorsun kaçıncı sınıfsın Yorumla Nurcuuuuk 1 yıl @enesmngl bu seni ilgilendirir mi yavru Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mecbur kalınca sende durursun pembe abla 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Merak etme çok durdum Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durmam tabi 0 0 Yorumla
pikachu1010 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 1 yıl KYK da mısın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla pikachu1010 1 yıl Zorluklar neler Yorumla Soran 1 yıl Mahremiyet alanın yok. Küçücük yerde 5-6 kişi. Evindeki gibi rahat değilsin. Kavgalar, dedikodular Yorumla pikachu1010 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
durmam tabi ki de
Bazen zorunda oluyoruz mesela ben dünya da olmak bile istemiyorum
Bende öyle
Gel yanıma
Maalesef zorla yatay geçiş yapmaya çalışıyorum
Nereden nereye
Manisa Ankara sen?
Bende Manisa'dan Afyon'a geçtim. Ama çok pişman oldum
Hangi bölğm okuyorsun kaçıncı sınıfsın
@enesmngl bu seni ilgilendirir mi yavru
Mecbur kalınca sende durursun pembe abla
Merak etme çok durdum
Mecbur durucaksin
Durmam
Bölümün ne kj
Durmam tabi
Valla duruyom
Başka çare yoksa
KYK da mısın
Evet
Zorluklar neler
Mahremiyet alanın yok. Küçücük yerde 5-6 kişi. Evindeki gibi rahat değilsin. Kavgalar, dedikodular
Kesinlikle
Durmam