Hangi durumda daha çok zorlanırsınız? ben yenisini edinmede daha çok zorlanırım:))
Peki ya siz?
Hangi durumda daha çok zorlanırsınız? ben yenisini edinmede daha çok zorlanırım:))
Peki ya siz?
Beyin kaldırmıyor bu site onu anladım, derin bakış açısı gerektiren soruda yorum yok 🙄 Bulunduğum yere yahut duruma çok çabuk alışıyorum fakat alışkanlıklarımdan vazgeçmek hep külfet geliyor bana.
En iyi yol bildiğin yol tarzı düşünce yapısı hayatım. İnsan en iyisini en risksiz olanı olarak düşünüyor bazen. Ben bunu biliyorum bunda rahatım bilmediğimde rahat hissedecek miyim düşüncesi yeni olana önyargı besletiyor. Ama hayat riskle daha güzel.
🌸🌸
Değişim her zaman zordur bir alışkanlığa sıfırdan başlamak yeni deneyimlemek yeni öğrenmek kolay gelir insana ama alışılmışı değiştirmek yerine yenisi koymak korkutur ve zorlar çoğu zaman
Canim ne demek birsey olursa buradayim biliyorsun özelden sorarsın soru sormaya devam et buradan ilk başta benden sen gibiydim
😊🙏
Teşekkür ederim
Var olan alışkanlıkları değiştirmek zor
Neden cevap almadı diyemi
Öyle düşünme dursun böyle zamanla yukselirsin unutma
Tamam kalsın güzel soru beğendim ben
Mod beğendim ya alev alır 😂
Rica ederim ☺️
Tskrler 🌹🌹🌹
Cevap
4Cevap
alışkanlıkları değiştirmem severim. yenileri edinmek de zor olmaz.
Guzelmis oyle
Yeni alışkanlıklar her zaman iyidir. En azından neyi sevip sevmediğini görürsün. Alışkanlıkları değiştirmek zordur ama demeye değer :)
Bana göre yeni alışkanlıklar edinmek daha mantıklı
Değiştirmek daha zor
Evet öyle
Değiştirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?