Güncellemeler
1 yıl
Klasik kadın ciyaklamaları 😂
Mağduru oynamak hosunuza gidiyor tabii emek yok
Mağduru oynamak hosunuza gidiyor tabii emek yok
Sürekli somurtan bagiran cagiran mutlu olmadiklarinda herkesin keyfini kaçiran düşmancil biriler gibi hissediyorum.
Dünyanin hicbir yerinde azla yetinmezler, bolluk görseler de doymazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana da bütün erkekler sapık gibi geliyor. Boyle düşündükleri tek şey önlerindeki o organ gibi geliyor. Akillari fikirleri yokmuş gibi geliyor daha sonra
Baban o zaman sapık mıydı?
Degil ama siz niye böylediniz anlamıyorum normalde herkesi insan olarak görürüm ve kibar davranırım ama bu kadın düşmanlığını gördükce canım sıkılıyor
Ben de herkesi insan olarak görüyorum da size yapilan kadın düşmankigi kadar erkek dusmanligi da var
Senin daha önceki bir paylaşımına da cevap verdim soru şeydi hatta keko erkekleri seven kızlar siddeti hak ediyorlarmi. Orada da gayet saygı çerçevesinde cevap verdim ama sende bir şey var böyle kadınlara karşı bir nefret çözemedim. Ya bir kadın senin canını fena halde yakti ya da sen hep boyleydin hangisi sence?
O soru bana ait değil. Kadınlara karşı nefretim yok da böyle tavırdaki insanlardan acayip bunaldım. Iki tane hadsiz kekolar yuzunden o gruba dahil olmak istemiyorum.
Zaten bu sebepten dolayı pek de yanaşmak istemiyorum gönül işlerine
Ama böyle yaparakta bütün kızları bir tutuyorsun herkes ne yapıyorsa yapsın bu seni beni bizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki. Dedigim gibi kimse ölmeyi hak etmez. Olen veya öldürülen insana , insansaj eğer üzülürsun. Karsidaki keko ondan oldu bundan oldu diyipte ne ölenin arkasından konuşmak gerek ne de oldurene bu konuda destek çıkmak gerek. Eger biz böyle yaparsak ne kendimizi geliştirebiliriz ne de ülkemiz gelişir
Mübalağa kullandım orada, kimse ölmesin tabii ki. Ancak senin karsina agir kadin dusmani bena da bahsettigim tipteki kadın denk gelirse nasil geçecek hayat. Aslinda çok duygusal bir insanim ama toplumda bu zayiflik olarak goruluyor
Yarin bir guj ciddi iliskim oldugunda arkamdan is ceviren hayatimi mahvedecek insan istemem. Kendimi karsi tarafa kaptirmaya da cok meyilliyim çok bağlanıyorum maalesef
O zaman ona göre dua et. Allah kulu istediği zaman kuluna herşeyi verir. Karsina iyi insanlar çıksın inşallah. Ama lütfen biraz daha yumuşak ol buradaki gibi olma
Amin cumlemize. Hakkini helal et gerçek hayatta ben de çok cinsiyetciliğe ugradım burada biraz ayari kaçmış gibi.
Helal olsun. Sende helal et bende kaba olmuşum birazcık. Uzuldum senin adına ama sen öyle davranma eminim ki sen öyle cinsiyetçi biri değilsin
İnsanlık hali, helal olsun
Teşekkür ederim iyi akşamlar
Kendinizld karistirmayin. Yol verme kavgasindan birbirini vuranlar biz değiliz. Sirf boşanmak istedi diye gururuna yediremeyip yakan, boğan, kesen, biçen biz değiliz. Ruh hastasi öfke problemli olan sizsiniz. Elhamdülillah biz gayet sağlikliyiz. Önce kendinizi tedavi edin kadinlar hakkinda konuşmak size kalmadi!
🤠🤠🤠🤠
Vallahi Usta ben kendimi bildim bileli uzak dururum
Kadınlardan uzak dur sana tavsiyem
Canları cehenneme. Bircogu ayni böyle:
Ay biz eziliyoruz tüm erkekler sapik taciz tecavuzu erkekler yapiyor hep sokaklarda dolasamiyoruz kapatilsinlar ölsünler. Feminizm kadin ustunlugu... pardin esitligi vs.
Zamaninda kadinlar ezildi simdi bizi ilah ilan edip tapin tüm erkekler🤠
Yoo melek gibiyiz🧚
💀