Konuşuyorsun her şey iyi hoş ilgili vs tanıyorsunuz birbirinizi ama en ufak bişey olunca yazmıyolar neden egolarını mı tatmin ediyorlar böyle ulaşılmayız falan diye?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genetik faktörler ve biyolojik yapı, kişilik üzerinde önemli bir rol oynar. Erkeklerin hormonları (özellikle testosteron) ve beynin yapısı, davranış biçimlerini etkileyebilir. Bu biyolojik farklar, bir erkeğin daha dominant, sakin ya da duygusal olmasına neden olabilir.
Çocukluk yıllarında yetiştirildikleri ortam, ailenin değerleri, arkadaş çevresi ve yaşadıkları toplum da kişiliklerini şekillendirir. Örneğin, bazen daha otoriter bir ailede yetişen bir erkek, kendisini daha lider ruhlu ya da baskın bir şekilde ifade edebilirken, daha esnek bir aile ortamında yetişen bir erkek daha anlayışlı ve duyarlı olabilir.
Toplumda erkeklere yönelik belirli beklentiler ve kalıplar, onların davranışlarını şekillendirebilir. Erkekler bazen güçlü ve duygusal olarak daha az görünmeleri beklenen bireyler olarak yetiştirilebilirken, bu tür beklentiler onların farklı karakterler geliştirmelerine yol açabilir. Bazı kültürlerde erkeklerin duygusal olmasına izin verilirken, bazılarında bu duygular bastırılmaya çalışılır.
Bazı erkekler öyle maalesef elde edene kadar peşinden dünyada tek sen kalmışsın gibi koşar, elde ettiğini düşündüğünde de uzaklaşır. Elde etmekten kastım karşı tarafın da adım attığını görmek yani.
Tam olarak öyle en ufak bişey dede yok olurlar
Cevap
5Cevap
Cinsellik yoksa konuşmayız kızlar işinize geliyorsa
Olmayan karakteriniz kadar konuşuyorsunz ozaman desene
Çoğu erkek öyle nedense
Kızlar da aynı
Sana öylesi denk gelmiş
Kıymetinizi bilmiyorlar efendim doğru
Hepsi egoist
Haklısın
Çünkü bekler