Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Var olmaz mı, 2. sınıfa giderken parmağım kapıya sıkışıp kemiğe kadar kopmuştu. İlk 1 dakika o sıcaklıkla anlamamıştım ama parmağıma baktığımda ağlamaya başlamış ve ve korkudan heyecanlanmıştım :D
19 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBiraz ayıp olucak ta 1 ci sınıfta bi çocuk vardı onu çok begeniyordum az daha onun için gidiyordum sanki kafamda ahhsha, o kadar belli etmişim ki çocuk bana sen beni mi seviyon dedi ben ağzına vurdum çocuğun 😅
04 Yorumla- 1 yıl
Elim ayağma dolaştı arada da çocugu vurdum 😅
- 1 yıl
Bencede 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılHocanın gönüllü yoksa listeden seçicem demesi. O anın stresi hiçbir seyde yok abi hahshd
11 Yorumla
Numara sırasına göre sözlüye kaldırıldığımız zaman 😂
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yıl23 Nisanlarda folklör ekibindeydim o anlar hem heyecanlı hem onur vericiydi
13 Yorumla- 1 yıl
👍❤️🙏🥰
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nedense ilkokul dönemlerimi pek hatırlamıyorum. Kötü bir şeyler olmuş da ben üzülmemek için hafızamdan silmişim gibi hissediyorum zaman zaman
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır hiç yoktu
10 Yorumla
1 yılİlkokul yılları genellikle heyecan verici anlarla doludur. Özellikle okulda yeni bir şeyler öğrenmek ya da arkadaşlarla birlikte bir projeye başlamak çok heyecan verici olabiliyordu. Mesela, sınav sonuçlarını beklerken ( bizim dönemimizde sınav vardı🥺) ya da okulun ilk günü yeni arkadaşlarla tanışırken içimde bir heyecan olurdu. Ayrıca öğretmenlerden ya da arkadaşlardan iltifat almak da ilkokulda beni mutlu ve heyecanlı kılan anlar arasında yer alırdı. O yıllarda, her yeni deneyim küçük bir macera gibi hissedilirdi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz mı? İlkokulum pilot okul seçtiği için farklı ülkelerden yaşıtlarım gelmişti. Kıbrıs lı olan arkadaşım ve diğer yaşıtlarımla birlikte okulumuz Bergama'daki Sertap Erener konserine götürmüştü şarkıyı hep birlikte söylemek vs çok heyecanlıydı:)
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşım. Lakin Kıbrıs lı arkadaşımı odama tahsis ettiğim zaman beni odamdan kovmuştu. Tren raylarına atlamaya çalışmıştı:))
- 1 yıl
Gerçekten arkadaşım. Tren rayları konusunda sebebi anneme beni evlatlık alın demişti bizde senin de bir ailen var deyince ondan dolayı yapmıştı.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılİlk okul kötü geçti benim yaaa hatırlamak istemiyrum sinifca 3 tane öğretmen değiştirdik biriyle mahkemelik olduk. En yakın arkadaşımın tayininde cikti cok tatli bir çocuk olduğum içim büyük sınıflardaki kizlar hep benim yanaklarımı sıkarlar. Birde düştüm kolum kırılmıştı. Şimdilik bu kadar saygilar.
11 Yorumla
1 yılİlkokul değil de anaokulda bir arkadaşım vardı erkek çok iyi anlaşırdık ikimiz birbirimizden hiç ayrılmazdık beraber olurduk hep resimlerimiz bile hayla duruyor annelerimiz de çok iyi anlaşırdı biz onlara giderdik onlar bize gelirdi hayal mayal hatırlıyorum sonra ama bir gün biz taşınmak zorunda kaldık başka bir yere aramızdaki bağ da koptu maalesef çok aradım onu ama bulamadım o kaldı aklımda.. 😅
14 Yorumla- 1 yıl
Ama çok küçüktük nedense hayla aklımda kalmış😅
- 1 yıl
😅🌸
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. En iyi dostum vardı erkek arkadaşım çok iyi anlaşıyorduk sanki abi kardeş gibiydik çok seviyodum onu sonra başka şehire taşındılar daha görmedim onu görünce heyecanlanırdım mutlu olurdum ama artık eskide kaldı şekerim anı yaşamak lazım artık 😀✋🏻
11 Yorumla
1 yılMatematik derslerini çok severdim.. Bir de o 23 Nisan gösterilerinde kalbim yerinden çıkacak gibi heyecanlanırdım.. 😅
12 Yorumla- 1 yıl
😅😅
1 yılHocamı her gördüğümde heycan yapıyordum sevdiğim için yani aşk olarak algılamayın hocama çok düşkündum kızı gbi severdi öğrencilerini ve kız çocuklarina daha narin yaklaşrdi çok iyi bir öğretmen özledim hocamii🥺🥺
15 Yorumla- 1 yıl
İyi Türkiye de ben yurtdışındayim arada görüşüyorum iki hocamla sadece
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🥰🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz mı. İlkokuldayken o zamanlar ikizimle çok benziyorduk. Sınav zamanlarında o benim, bende onun sınavına girerdim ve hiç yakalanmazdık. Fakat o anlarda çok heyecanlanıyordum.😂🤞
11 Yorumla
1 yılçilek diye bı oyun vardı kaldırımın üstüne son çıkan ebe oluyordu felan tenefüse saniyeler kala çok heyecanlıydı vzgvyzfz
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYazılı sonuçları kesinlikle. Ben 85 alırken üzülürdüm gjkllş
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 🙏🥰
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum:) Bin yıl olmuş ilkokulu bitireli 😅
11 YorumlaTüm okul ününde şiir okumak beni çuk heyjanladıyoydu abiş 🌺☃️🎅🎁🎄🐣❄️🎄🦄🦄
13 Yorumla
1 yılEvet, öğretmenime aşıktım o sınıfa girince heyecan yapiyodum
113 Yorumla- 1 yıl
Ula ne zilliydim hemde mini etekle gidiyodum okula aşkitom beni beğensin diye🤣
- 1 yıl
Ama adam çok yaşlıydı ve kesin evliydi bende daha 6 yaşında bir kız çocuğu 😂
- 1 yıl
58-60
- 1 yıl
Ay zevksizmişim sorma ya olgun uşaklardan hoşlanıyomuşum o zamanlar 🤣
- 1 yıl
"uşaklar" 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Hahahaha🤣
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Fenerbahce kazanınca hocamiz hamburger getirirdi sjfj
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir kıza aşık oldum diye hatırlıyom 😅 ama içimde kaldı tabi
19 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOkulun önünde gençliğe hitabe okumuştum ve ezbere bile bilmiyordum 1. Sınıftım geveledim ve yerime gittim utanç vericiydi jcjsjxjc
11 Yorumla
1 yılAşı dönemleri olurdu. Korkardım :D
13 Yorumla- 1 yıl
Gözyaşları sel oluyordu 😂
1 yılHayır yoktu ben hep tek takılırdım hâlâ da öyleyim tabi
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır olmadı hayatımın her döneminde rahat bir insandım bu özgüvene alakalı bir durum galiba.
10 Yorumla
1 yılVardı tabi ama detaylara hakim değilim pek :D
10 YorumlaOlmazmı 😅 ilk okulda beni seven bi çocuk vardı bende onu seviyordum onu gıcık etmeyi çok severdim 😂😂
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılMahmut vardı yaa onu döverken heyecanlanırdım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır yok 🥲🥲 son okulun günü de ağıladim zaten
10 Yorumla
1 yılEvet, problem çözmek. Kafamıza kalem yerdik çözemezsek.
23 Yorumla- 1 yıl
😅
Beden derslerinden sonra koşa koşa sınıfa çıkıp su içerdim bütün su biterdi
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSorulan bir soruya kimse gönüllü olmayınca hocanın tamam o zaman listeden rastgele seçiyorum dedikten sonraki hissedilen gerginlik..
10 Yorumla
u 1 yılTahtaya kaldırılmak djdj
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılVardı o zamanlar bir başkaymış vay bee zaman iştee..
02 Yorumla- 1 yıl
Evet brom
- Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılAniden performans, proje ödevi sormaları 😅
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKorku vardı. 😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
Yabancılık çekiyordum. 😂
- 1 yıl
Öyle. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Zorla tahtaya kaldirildiğim anlar😅
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bildiğim soru çıkınca 😂
17 Yorumla
1 yılYok kanka kimseye evlenme teklifi etmedim 🤪😂😂
115 Yorumla- 1 yıl
Asist açılınca gol atamazsak bize yazıklar olur kankam kusura bakma ama dalgasını geçmek zorundaydım 🫢😂😂😂
- 1 yıl
Hadi ben de sana bir anımı anlatayım ödeşelim ajdmfmg
Orta okulda yeni mezun bilgisayar hocama aşıktım. Bir gün kızlara şöyle yakışıklı böyle harika şöyle de bitiyorum böyle de ölüyorum derken meğer o da oradaymış her şeyi duymuştu 😂😂 çok tatlısın ufaklık ama kendi yaşıtlarına bakmak senin için çok daha doğru demişti 😂😂
Hala arada halini hatrını sorarım kendisinin 🤪😂 - 1 yıl
Ne yani ben senin başını mı ağrıttım 🥹
- 1 yıl
Banane trip atıyorum hadi bakalım 🤷🏻♀️😏
- 1 yıl
He valla attım tut 🤪😂
- 1 yıl
Hayır böyle yapman lazımdı 😂😂
https://youtu.be/xJRfPqflvfk?si=NOPc9H4xi6NxlD2o - 1 yıl
🤪🤪😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSözlüde adım adım sıranın bana gelmesi
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Bir de listeden rastgele seçiyorum demeleri yok mu? 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılben bi cocuga asiktim her gordugumde elim ayagim titriyodu, sadece bunu soyleyebilirim ahshhahahsh
00 Yorumla
1 yılSevdiğim kızı görünce ciddiyim kalbim yerinden çıkıyordu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılCevabını bildiğim soruyu elimi kaldırdığıöda seçilmek istemem heyecalamdıtırdı
00 Yorumla Hayatın her aşamasında heyecanlandıran anlar oldu.
10 Yorumla
1 yılOkulda yapılan toplu aşı der altıma biber sürerim 💉
10 Yorumla
1 yılÖdev kontrolünde anksiyete tutuyordu.
10 YorumlaEvet sınav haftası heyecan yapıyodum ajshhs
10 Yorumlaİlk okul aşkım vardı
10 Yorumla
1 yılEvet ilk aşı olduğum zaman
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz olur mu.
10 Yorumla Cuma günlerini severdim
10 YorumlaHep sınıf birincisi olurdum çok heyecanlanırdım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum sanmıyorum.
10 YorumlaBeden dersleri 😂
11 Yorumla
1 yılVardi ya hmde cokk
13 Yorumla- 1 yıl
😂😂 uzun olur buraya yazmam
veletken heyecanlandiran ne olucak
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılokuma yazma döneminde
tahtaya kalmamak için :)00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılÖğretmenin soru sormasından çok gerilirdim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Vardır illa ki
10 YorumlaVardı çok güzeldi o yıllar
10 YorumlaSıkıcıydı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılhayır fazla snoptum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hiç olmadi
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler