+Sınıfa kirpi mi getirmedik.
+Beyblade oynardık , hocadan gizli gizli.
3 ya da 4.sınıftayım,nasıl sıkışmışım tuvalete gitmem lazım zaten tutmusum kaç dakikadır dayanamıcam dedim hocaya,hoca dedi 10dk kaldı tut azcık,öğretmenim gideyim yine yok izin vermedi.ben de dayanamadım şırrr salmıştım oturduğum yere :D sonra tabi annemi çağırdı o geldi değiştirdi üstümü başımı vs hocayı da azarladı bir güzel.
NOT: sınıfa geri döndüğümde sırama oturucam eski tahta sıralar delikli çukurlu oluyor bilirsiniz içine çiş dolmuştu çukurların oturmamıstım değiştirmiştim boş bir tanesi ile :D
bu da böyle bir anımdır,biraz uzun oldu ama özet geçemem okuyun işiniz ne
bizim sınıfta Ramiye diye kız vardı saçını çekerdim offf yapmaa ya derdi biz de hep birlikde aynı anda :):))YA RAAAMİİYEEE YAAA :):) derdik
4,sınıftayken sınıfa yavru kedi sokmuştum hırkamı ortmuştum üstünede o miyavladıkça sınıfça ses yapıyoduk hoca duymasın diye ama tabi en sonunda yakalandm ):))
Cevap
4Cevap
Durduk yere dayak atmak isteyenlerin benden dayak yemesi
Bir kızın suratına kusmam ve basketbol oynarken bir çocuğun gözüne işaret parmağımım tamamın girmesi -_
biz koridorda simit oynardık.Ama seçtiğimiz bir çocuğu döverdik birbirimizi değil :)
İlk Okulda Yaşadığım En Zevkli Şey Çocukluğun Verdiği Enerjiyle Smack Down Oynardık :D
Ip atlardık sürekli bir numara yok
O ipi bozan erkeklerde ayrı bir numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar