psikolojik olarak kötü hissediyorum neşem nasıl yerine gelir bilmiyorum anneme baktıkça gözlerim doluyor bir gün yanımda olmayacak diye düşünüyorum, düşünmemeye çalışıyorum sürekli olarak ölüm aklıma geliyor.

psikolojik olarak kötü hissediyorum neşem nasıl yerine gelir bilmiyorum anneme baktıkça gözlerim doluyor bir gün yanımda olmayacak diye düşünüyorum, düşünmemeye çalışıyorum sürekli olarak ölüm aklıma geliyor.

Bu korkudan dolayı kendimi kısıtlayarak; söyleyeceklerimi yutmam ya da ertelemem gerektiği durumda kendimi kaybederim. Amacımı kaybedeceğim şeyle özdeşleştirirsem kendi varoluşum da ellerimden kayıp gider. O yüzden bir yanım hep hazırlıklıdır kaybetmeye.
Bende aslında bununla önceden yüzleşme içinde oldum ama bugünlerde duyusal oldum
Şu gassal izledim böyle oldum
Evet küçükken annemi kaybettim daha kaybedecek birşeyim kalmadı umrumda bile değil herkes ölebilir hepimiz öleceğiz ağlamaya surat aşmaya gerek yok anı yaşamak gerek takmaya gerek yok hayat su gibi bak günler hızlı geçiyor aslında mutlu olmamız gerekiyor üzgün olmaya değil bu hikaye artık son bulsa artık hak ettiğimiz dünyaya gitsek daha iyi olacak üzülme şekerim kendine gel ✋🏻🖤
Ağlamak geliyor içimden
Ona dersem oda ağlar bende
Teşekkür ederim oda üzülür
Ağlamak ağlamayı getirir. Üzülmeyi, hüzünlenmeyi bırakmalısınız. Kötü düşünceleri kafanızdan çıkarmalısınız, size bir faydası var mı? Üzüldüğünüz şeyleri değiştirebilir misiniz? Hayır değiştiremezsiniz. Kafaya takmak psikolojinizi iyice bozar ve bir noktadan sonra ailede bireylerin de ruhunu sıkıntıya sokarsınız
Teşekkür ederim kimseye bir şey demedim zaten kendi kendime bunaldım
Aslında bir kaç gündür böyle oldum şu gassal dizisini izledim
Her yerde reklamı çıkınca bakayım dedim bazı zamanlar da diyorum ölüm bir kurtuluş
Hayır o açıdan demedim elbette ki ahiret hayatına hazırlanmak gerekiyor ama hastalık muhtaç olmak olarak demiştim 😃
Amin teşekkür ederim desteğin için
Güldürdün 😊 neden böyle dedin
Anladım haklısın
Rica ederim bugün çok ağladım annem de anladı
Oda ağladı üzülme dedi
Aslında uzun zamandır sustum ama oda neden durgun duruyorsun dedi birde engelli olduğum için o ağlayınca dayanamadım
Evet iyi oldum elbette ama bazı zamanlar bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Cuma günü başlayacağım gittiğim fizik tedavi merkezinde
Teşekkür ederim desteğin için aslında bir kaç gündür böyle oldum
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Onada alisiyosun 😪 5 yil olcak annem gideli
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Cevap
6Cevap
Var kaybetmekten korktuğum şeyler
Benim bu aralar çok kötü düşünceler geliyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Sizi anlıyorum. Ben de benzer duygular yaşadım. Maalesef geçen sonbaharda annemi kaybettim. Bu çok ağır bir yük ve kayıp düşünceleri dayanılmaz olabilir. Ancak şu an yapabileceğiniz en iyi şey, onunla geçirdiğiniz her anın kıymetini bilmek. Duygularınız hakkında konuşun, ona sarılın, sevginizi paylaşın. Duygularınızı bastırmaya çalışmayın — ağlamak, üzülmek, endişelenmek normaldir. Eğer çok zorlanırsanız, sevdiklerinizden veya bir uzmandan yardım almayı düşünün.
Çok teşekkür ederim kimseye bir şey diyemiyorum dokunsa biri ağlarım
Sizi çok iyi anlıyorum. Duygularınızı paylaşmak zor olabilir, ama unutmayın ki gözyaşları da ruhu hafifletmenin bir yoludur. Kendinizi yalnız hissettiğinizde, size destek olabilecek birini bulmak önemlidir.
Gassal diye bir dizi varmış nereden izledim
Ben bu diziyi izlemedim. Ben başka bir ülkedeyim.
En güzeli izlemeyin zaten ilk bölümünü izledim kötü etkilendim
Evet oldu.. ki zaten korktuğum da başıma geldi ve kaybettim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun
Benim kaybetmekten korkum yoğ kaybetmesem ztn bu halde olmazdım 🤧
Anladım
Oldu evet.. Korkunun kaybetmemeye faydası yokmuş... Kaybolmak isteyen her türlü kayboluyormuş...
Anladım
Evet oldu ve kaybettim
Mekanı cennet olsun 🥺
aile hariç hiç bir şey
Aile gerçekten başka
Annem… ve kaybettim
Mekanı cennet olsun kardeşim
Teşekkür ederim abi
Amin 🙏🏻
Rica ederim
Aile hariç hiçbir şey.
Kesinlikle