Kişilik & Karakter Hiç birini kaybetmekten korktunuz mu? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Korktuysanız eğer sonucu ne oldu? Güncellemeler1 yıl Güncellee Hiç birini kaybetmekten korktunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. sevdiklerimi kaybetmekten korkarım her zaman tabi ki de 1 0 Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Anne babam o kadar. Herkes gelip geçici. Kalıcı olan aile. 1 22 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Onlarda gelip geçici ☺ Yorumla Sahtegüz 1 yıl Degil sus Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Nasıl değil birbirimizi kandırmayalım ☺ Yorumla Sahtegüz 1 yıl 😒😬 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ama yinede diğerlerine göre tabiki aile vazgeçilmezdir ☺☺ Yorumla Sahtegüz 1 yıl Öylee Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ama biliyorsun ahirette evlat anne babadan anne baba evlat tan kaçacak ☺ Yorumla Sahtegüz 1 yıl Ahirette kimse kimseyi tanımayacak zaten anne babama darılmam Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Herkes birbirinden hak talep edecek mis ☺ Rabbim bizi korusun o zor günlerden. Yorumla Sahtegüz 1 yıl Amin aminn🙏 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl O yüzden bu dünyada âhireti kazanmaya calismak lazım 😌 Yorumla Sahtegüz 1 yıl Çok doğru. Merak ettim memleket neresiydi Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Eskişehir senin? Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Doğru tabi dünyaya o yüzden geldik zaten ☺ Yorumla Sahtegüz 1 yıl Aa benim bizim oralı sandım bi an 😅gümushanee Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sizin ora bizim ora mı var bayrağın olduğu her yer bizim ☺ hem neden öyle sandın söyle hele 😂 Yorumla Sahtegüz 1 yıl Bu kullanıci adı yüzunden😅 bizim konusmaya benziyor biraz Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl 😂😂😂 anladım şimdi öylesine koydum ya doğrusu birinden alıntı yaptım 🙈😂 Yorumla Sahtegüz 1 yıl Hı anladimm🙂🙂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Günaydın hayırlı sahurlar 🤲🏻☺ Yorumla Sahtegüz 1 yıl Günaydın size de hayirli sahurlarr🌸 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Çok teşekkür ederimm ☺ Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sonucu kazıklar tuzak belki de iftira 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Noldu sonuç Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Kaybettim Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Korktuğun başına gelmiş o zaman Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Maalesef evet Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla
Bernamiiiy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Evet insan sevdiğini kaybetmekten korkar 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Korktuğu başına gelir mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevdiklerimi kaybetmekten korkarım her zaman tabi ki de
Anne babam o kadar. Herkes gelip geçici. Kalıcı olan aile.
Onlarda gelip geçici ☺
Degil sus
Nasıl değil birbirimizi kandırmayalım ☺
😒😬
Ama yinede diğerlerine göre tabiki aile vazgeçilmezdir ☺☺
Öylee
Ama biliyorsun ahirette evlat anne babadan anne baba evlat tan kaçacak ☺
Ahirette kimse kimseyi tanımayacak zaten anne babama darılmam
Herkes birbirinden hak talep edecek mis ☺ Rabbim bizi korusun o zor günlerden.
Amin aminn🙏
O yüzden bu dünyada âhireti kazanmaya calismak lazım 😌
Çok doğru. Merak ettim memleket neresiydi
Eskişehir senin?
Doğru tabi dünyaya o yüzden geldik zaten ☺
Aa benim bizim oralı sandım bi an 😅gümushanee
Sizin ora bizim ora mı var bayrağın olduğu her yer bizim ☺ hem neden öyle sandın söyle hele 😂
Bu kullanıci adı yüzunden😅 bizim konusmaya benziyor biraz
😂😂😂 anladım şimdi öylesine koydum ya doğrusu birinden alıntı yaptım 🙈😂
Hı anladimm🙂🙂
Günaydın hayırlı sahurlar 🤲🏻☺
Günaydın size de hayirli sahurlarr🌸
Çok teşekkür ederimm ☺
Sonucu kazıklar tuzak belki de iftira
Eskiden evet ama şimdi hayır
Evet
Noldu sonuç
Kaybettim
Korktuğun başına gelmiş o zaman