Örnek vermek gerekirse,
''Beni o kadar sensiz bıraktın ki, sensizliğe alıştım. Artık olsan da bir olmasan da.'' :)
#Yeterhayeterhayat

Örnek vermek gerekirse,
''Beni o kadar sensiz bıraktın ki, sensizliğe alıştım. Artık olsan da bir olmasan da.'' :)
#Yeterhayeterhayat
Aslında birçoğu gerçek değil ama laf ağızdan bir kere çıkıyor işte. Karşı taraf takıntılı ve hafızası iyi, bir taraf da sinirlendiğinde ne dediğini bilmiyorsa çok kötü
Evet maalesef. Karşılıklı anlayış şart.
Bence değildir çünkü kızgın ve kırgın olunca insan mantıklı düşünemiyor o anki nefsine göre hareket edebiliyor ağzından hoş olmayan cümleler çıkabiliyor ve çoğu da bilinçsiz şekilde çıkıyor oyuzden böyle durumlarda kurulan cümlelere tamah etmemek gerekiyor
Bence kırgınken söylenen her şey sakinken düşünülmüş şeylerdir 😂
Asla degildir o anki şeytanın vesvesesidir ve yaralı kalpten acı söz çıkar gayet normaldir
Yaralardan yararlandılar efenim 😂
O zaman o yaraları tamir etmek gerekiyor işte
Kaşıyıp durdular 😂
Kişinin karakterine yapısına bağlıdır değişebilir her insanın acıya tepkisi farklıdır kimi intikam almak için karşısındakine gerçek değil yalan söyler kimide tüm içindekileri o an canı yanınca boşaltır..
Valla içinden geçeni konuştuğum için kırılsam da kırılmasam da doğru ne ise onu konuşurum. Yani kişiden düşüncemi saklamam. Ama düşüncemi söylediğim de bazen kırılanlar olabiliyor. Buna en yakınlarım da dahil.
Cevap
13Cevap
Belli olmaz kişiye göre değişir bu, kimmiş seni onsuz bırakan 🙄
Kırılınca kurulan cümleler gerçek düşünceler değildir. Sinirlenince kurulan cümleler gerçektir.
Kırılınca sinirlenmez mi bir insan :/
Ben de eğer sinirleniyorsam değer veriyorumdur. Sessizliğe bürünüyorsam bütün değerini tüketmiş demektir muhatap olan :)
Ozur dilerim buraya laik biri değilim sizlere kolay gelsin
Sanırım ben de...
gercek degil o an istemedigi bi cok kirici cumleleri soyleyebiliyor insan
Ya da söylemek isteyipte kırmamak için söylemediklerini...
Ben genelde soylerim o an tutamam kendimi kirildaysam kirmaktan cekinmem
Bence bu kişiden kişiye göre değişir. Genelde o anki kızgınlıkla söylenen sözler
Bence de kişiden kişiye değişir
Sizce seven biri siz onu bıraktığınız da senden nefret ediyorum der mi
Der evet
Bu gerçek hissi midir
Kişinin karakterine ve ayrılış biçimine bağlı bir durumdur. Bazı ayrılıklar ardında hiç bir parmak izi bırakmaz. Dolayısıyla gerçek düşünceleri olabilir evet.
Bende öyle düşünüyorum teşekkürler
kırılınca değil de öfke anında söylenenler bence gerçektir. o anki konudan bağımsız olarak "zaten şunu da şöyle yapıyosun, zaten şöylesin" gibi cümleler gerçektir bana göre
Psikoloji de" insanlar norma şart altında karşı taraf hakkın da düşündüklerini sinirli ve kızgın zaman da söyler ve bu genelde gerçek düşünceleridir"
Sanmıyorum. Sadece insan içinde yaşadığı kırgınlığı anlatabilmek adına abartabiliyor ya da belki aynı acıyı o hisseder diye ağır konuşabiliyor...
Her zaman öyle değildir. Bazen nazlanmak bazende karşı tarafın bize verdiği hasarı ona hissettirmek için de böyle yaparız.
Hayır gerçek değil. Kırılmam geçince, kırgın iken söylediğim şeylerin ne kadar boş ve gerçek dışı olduğunu görüyorum.
Aynen dediği gibi...
Kızgınken ne diyeceğini şaşırırsın ben gerçek düşünce olduğunu düşünmüyorum.
Sinirliyken söylenen sözler sakinken düşünülmüş sözlerdir diye bir söz var
Hayır gerçek değil sadece o an kırıldığı için fazla tepki vermiş olabilir.
Sınırlı iken gerçekten dediklerimiz gerçek yir
Öyle maalesef. Ama bünyem buna da alıştı artık hasar vermiyor
Kalp kırıldığı zaman gerçek hisler süzülür içinden evet o düşünceler gerçek
Bazen evet bazende sinir etmek için bir anda ağızdan ciki verir bazende sinir agninda söylenen aslında gerçeğinden daha gerçekcidir
Her kırılan egosuna insin iç dünyasını kussun o zaman kırıldı diye misliyle karşılık veren düşünceler gerçektir benim için evet
Evet, sakinken düşünülmüştür.
Kırılan cümleler aslında gerçeklerin arkasında saklanırlar.
Değildir bence karşındaki kırılsın üzülsün diye söylersin o anki öfkeyle
Ben duygularımı direk yansıtırım. Kırılınca da üzüldüğüm belli olur, saklayamam.
Sinir insana boş boş söyletir.
Ama işte 😅
Kırılınca susarım gider su içerim
lkjsd çok iyi hadi git su iç lasdjşalj
Evet gerçek düşünceler.
Ex olmadan önceki son düşünceler..
Varlığın ne halta yarıyor ki benim hayatmda yokluğun kötü olacak. Olsan da bir olmasan da geçmiş olsun
Bence kırılınca söylediklerin içinde tuttuklarındır
bazen evet bazen hayır 😂
kesinlikle daha önceden düşünülmüş cümlelerdir
Tabi onlar uzun uzun özenle düşünülmüştür
Evet bence en gerçeğidir
Hayır genellikle agza gelen söylenir
manipülasyon
Yani bilemedim kırgınlık seviyesine bağlı
%80 gerçek %20 öfke ile
Onu henüz anlayamadık daha
Hepsi samimiyet belirtisi
Öncesinde akıllarından geçirdikleri kelimeler