Not : Diziyi izlemeyenler genellikle bu repliği aşkla ilgili olduğunu düşünüyor, ama bunun aşkla alakası yok cehennemde yaşadıklarıyla ilgili.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Not : Diziyi izlemeyenler genellikle bu repliği aşkla ilgili olduğunu düşünüyor, ama bunun aşkla alakası yok cehennemde yaşadıklarıyla ilgili.
‘Unutmak insana verilen en büyük hediyedir’ diye geçer Şahsiyet’te. Zamanın geçmesiyle kişiler belirsizleşir yerine başkaları gelir. Anılar bulanıklaşır, anılar artık gelmemeye başlar ve biz bu sürece çoğu zaman alışmak deriz fakat bu alışmak değil anıların silikleşmesidir. Aynı bir yara izi gibi. Yara izinin kalması hala kanadığı anlamına gelmez.
Unutamadığımız kişiler ve olaylar bize cehennem misali azap veriyorsa, onları geçmiş mezarlığına defnedip, ab-ı hayat olacak yeni güzel ruhlara, kalplere ve taze güzel yaşanacaklara kapı açmalıyız. Yeni yollara ve yeni umutlara.. Çünkü hayat geçmişe takılıp yas tutacak kadar uzun değil ve ölmeden önce ölmemeli.. O yüzden unutmak çok büyük bir nimettir..
Aslında hem iyi hemde kötü. İyi tarafı geçmişi aklından hayatından tamamen çıkararak geleceğine odaklanmak temiz bi sayfa açmak, kötü tarafıda hepsini unutmak istediğin zaman yapılan iyilikleri ve kötülükleride unutmuş olursun ve karşılığını veremezsin.
Unutmak yerine ders çıkarmak daha iyidir.
Ah dean üzümlü kekim neler yaşadın sen yaa
Cevap
12Cevap
Unutmamak iyidir. Yapılan iyiliği, kötülüğü her şeyi hatırlamak lazım
Yok unutmak istemem, hepsi önemli.
Bazı şeyleri unutmak iyidir, bazı şeyleri unutmamak. Ama sonuç olarak üzücü kırıcı şeylere bile bir zaman sonra alışıyoruz
hayır bence unutmamak güzeldir.. yaptıklarını hatırlamak ve affetmemek için..
Evet bi yandan öyle, ama geçmişte yaşamak değil midir bu barış.
Hatırlanmaya degecek ve değmeyecek şeyler var
Unutmanın iyi olabileceği çoğu şey de bizi biz yapan şeyler olduğu için
Ilerlediğimiz yolda onlarla beraber ilerlemenin bir yolunu bulmak daha mantıklı
Unutmamakla aldığımız ders ileride aynı durumla karşılaşmama olasılığımızı arttırır
Yolda yürürken bir kazılmış çukura denk geldin düştün sonra kurtuldun ertesi gün yine o çukura denk geldin unuturmusun düştüğünü bilerek adım atarmısın yine.. unutmakmı iyi unutmamakmı? İşte bize verilen beyin bu hafıza algı mantık tek canlıya insanoğluna bahşedildi..
Bütün cektiğiniz acıları unutamadığınızı düşünün , ne kadar acı verici değil mi?
Ya size yapılan iyilikler bunların , unuttuğunuzu düşünün, acı verici değil mi?
Şimdide size yapılan kötülükleri unuttuğunuzu düşünün , ruhunuz git gide hafifliyor bu iyi değil midir?
Peki ya o trenler ve tramvaylar onları da unuttunuz iyi değil midir?
Özetle üstadım unutmak kavramı doğru yerde olunca iyidir. Yanlış yerde olunca kötüdür
Cidden bu arada, diziye başladıktan sonra bu repliği her gördüğümde insanların aşk diye paylaşmasına şaşırıyordum ajdjsjqhd
Soruya cevap olarak ise; evet, unutmak iyidir.
Ahaa bi SuperNatural hayranı daha :D
Geçmişe silip geleceği yeni bir hayat kurması için geçmişini unutmakta fayda vardır. Bir insanın mutlu olmak için eskileri unutmak yenileri yer açılmak gerekir.
Bence unutmak iyi bir sey değil unutursan aynı hatayı tekrar yaparsın
Hafızana kazıcaksın ki aynısını yapmayscaksın
Kazınır neden kazınmasın insan hafızası çok yüksek
Ohooo sadece kötü şeyleri mi hafızanda barındırıyın sen
Gereksiz şeyler zaten atılmalı ama ders çıkarılıp öyle atılmalı
Tatlıys da bağlandı hadi bana eyvallah
Özellikle geçmişte yaşanan bazı şeyleri kişiler keşke kolayca hafızamızdan silinse
Unutmak iyidir hatırladıkça kanatiriz gerek yok unutalımmm unuturuzz unuttukk
🙃🙃🌸
Cehennemde yaşadığını unutan bir insanın hafızasını kimse zorlayamaz...
Bilmediğinde ve unuttuğunda daha iyi hissediyorsun bazen 🐣👀
Nietzshe der ki "Unutan, iyileşir ".🌾
Evet ✨🪁
Olayları çok büyüten insanlar mutsuzdur genelde. Bğyütmeyen insanlar mutlu. Kabullenişin özgürlüğü diye bir gerçek var.
Çok güzel diziydi, Dean Winchester diyorsa doğrudur katılıyorum
Unutmak iyidir eyer unutmak diye bir şey hayatımızda olmasa sürekli geçmişle yaşardık ve gelecek diye bir şey olmazdı
Bazı şeyleri/kişileri unutma fırsatı verseler, şu an düşünmeden bunu isterdim.. İyisiyle, kötüsüyle defolup çıksınlardı aklımdan ve içimden..
Değildir ben eski sevgilimi unutamıyorum unutmam da o hayatımda görüp görebileceğim en kral adamdı❤️😥
Unutmak nimettir
Nadiren evet çoğunlukla hayır
Bazı hatalara yeniden düşmemek adına unutmamak gerekir. Geri kalan şeyleri unut gitsin, ruhuna zarardan başka etkisi yok.
Bana göre unutmak iyileştirir
Bu filmi hatırlıyor gibiyim
Hımm tamam
başka şeylere yer açmak için iyi tabi
Unuttum diyen zaten beyin ölümü gerçekleşmiş olması gerek mantıken
Evet iyiyidir
Unutabilirsen iyidir.
keşke unutabilsek bir şeyleri
Neyin unutulduğuna bağlı
Bazı şeyleri unutmak iyi gelir insana bence
Değil. Hırsı diri tutmuyor.
Kesinlikle unutmak iyidir