Selamm,
Nereye kadar onlarla beraber gidersiniz? Bir sonraki durağa kadar mı, mezara kadar mı?
~ bir sonraki durağa gömerim...

Selamm,
Nereye kadar onlarla beraber gidersiniz? Bir sonraki durağa kadar mı, mezara kadar mı?
~ bir sonraki durağa gömerim...

Hayatımda değer verdiğim birine karşı daha sabırlı ve anlayışlı olabilirim, çünkü sevgi bazen yükü hafifletir. Ancak zamanla bu yük beni yormaya başlarsa, kendimi kaybetmemek için sınırlar koyarım. Deneyimlerime göre, birine tahammül etmek sevgi göstergesidir ama karşılık bulmazsa kırmadan uzaklaşmak en sağlıklısı olur.
İnsanın sevdiği kendine yük olmazmış. Ama toksik bir ilişkiden bahsediyorsak eğer, toksik ilişki kim olursa olsun, anne baba da olsa, büyük ya da küçük kardeş de olsa, evlat bile olsa bırakacaksın.
Ben bu konuda bayağı bir spastik tavırlar sergiliyorum ben taşırım yapmamam lazım ama yaparım biliyorum kendimi biliyorum çünkü sjdjdj
Lanet olsun içimdeki insan sevgisine smkd
Maddi açıdan yükse ve seviyorsam ölene kadar taşırım ama manevi yükü kaldıramam. Mentali çökmüş biriyim, yapmam shgff
Keşke maddi olsa :D manevi yükü görünce küfür kıyamet kovalayasım geliyor djdndk
Cidden uğraşılmaz, haklısın sjdgg
Kış kış cinler kış kış sjdbdk
Cevap
9Cevap
Çok ok yoruldum ve yüklerimi geride bıraktım. Artık sevgi filan geçtim..
Yorulunca benim yaşıma gelince anlarsın
Çok sevince katlaniyorsun tamam her şeye razıyım diyorsun ve aevemk bu zaten. Ama bazen insan yoruluyor Sevgi yetmiyor.
Sevmek*
Bana zarar veren biriyse taşımam. Önce kendim gelirim
Görselde kadına sevgi mi kadının bedenine sevgi mi anlatılıyor belli değil. Kadın bedenden ibaret değil, cinsel obje hiç değil.
Teşekkür ederim Yine de anne için rahatsız edici bi görsel
Annelik kutsal.
Tamam tamam 😂
Tek eleştirim görseleydi
Doğrudur 😂
Taşıyamam inceldiği yerden kopsun der kavga ederim sonrada çıkartırım hayatımdan
Var angut bazıları laftan anlamıyor
Bağımlısı olmadığım kimseye sonsuz limit vermem. Ama hemen de pes etmemek için çabalarım 🙃
Sonra "acaba mı?" demektense attığım adımdan emin olmak daha verimli benim için. Diğer türlü açık kapı bırakma ihtimalim yüksek. Bu da işin daha yorucu boyut almasını sağlar 😂
Hayatıma köstek olan kişiyi deli divane srvsem de bir süre sonra cıkarabilecek kapasiteye sahibim.
Bunun da en alâsını denedim. 😄 Yok abi bir süre sonra kendi ruh sağlığını düşünmek ZORUNDASIN.
Kendinden önce başkalarını koyarsan merkeze. Gün gelir onlar seni değil, onlar sana.. maalesef durum böyle.
Darısı geride bırakamayanlara. 😄
Hayatımda tasidiklarim var bazılarını atamıyorsun çıkaramıyorsun el mecbur cekiyorsun kan bağı bağlar imzalar bağlar ama atamazsın iste
Eğer bu beni çok yoruyor ve saygısızlık falan getiriyorsa bir yere kadar katlanırım. Açık açık konuşurum.
Hayatıma yük oluyosa sevdiğim daha doğrusu yakın hissettiğim insan değildir ki.
Hayatımda yük varken birini severim ama anlam yüklemem karşılıklı severim.
Çok yorucu bir durum sanırım gücüm yetene kadar taşıyanlardan gücü bitincede terk edilenlerdenim
Ailem dışında kimseye eyvallahım yok atarım üzerimden yükü olur biter
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim. Herkes birbirine lazımdır. Bazı ortamlarda, mecburen katlanmak zorundayız.
Vallahi dayanamm bi sure sonra yarı yolda bırakırım
Ben sevmediğim insanlarla küsüp konuşmuyorum sırf muhatap olmamak için
Taşıyamıyorum bende sabır yok
Sebeb ler önemli
Hiç taşıyamam
Bir süre dha sonra rahatsız hissettirecektir
Ölene dek taşıyacağım
Sevilmedigim her an yüktür bana uğraşamam
durağa kadar bekleyemem
Taşımamayı tercih ediyorum
Taşımamak lazım. Çok geç anladım
Taşımam