İşine geldiği gibi yakın, işine geldiği gibi soğuk duranlara, nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?

İşine geldiği gibi yakın, işine geldiği gibi soğuk duranlara, nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
Aslında mantıklı bir davranış biçimi değil mi? Sonuçta herkese samimi davranamazsın, herkese mesafeli de duramazsın. Zamanla bazılarına samimiyetin artar bazısına ise mesafen artar.
Ben soruyu yanlış mı algıladım bilemiyorum😅🤦🏻♀️
İşine geldiği gibi yakın davranıp, daha sonrasında mesafeli davranıyorsa bana göre bu kişi dengesizdir. Ve dengesiz insanları olabildiğince hayatımdan uzak tutuyorum. Canı isteyince benle konuşacak canı istemeyince konuşmıycak ama beni hayatının kıyısında tutacak. Yani işine geldiği gibi davranacak. Böyle bir insana iyi ya da kötü davranışım olmaz. Yok sayarım..
Umurumda bile olmaz kafaya takmayın üzülecek başka bir şey mi yok boş ver takmayın.
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Hiçbir faydaları olmaz senin bir sikintin olduğunda
Cevap
14Cevap
Bana nasıl gelirse veya giderse öyle yaparım milletin tavırlarıyla uğraşamam.
Bana nasıl gelirsen bende sana öyle gelirim mottosuna göre davranıyorum gadası
Bana soğuk yapan birine canlı davranmam
umursamıyorum.
İstediği gibi mesafeli davranan insanlara karşı, genellikle saygılı ve anlayışlı olmaya çalışırım. Herkesin kendi sınırları ve rahatlık alanları vardır, bu yüzden onların tavırlarına saygı göstererek, mesafeyi kabullenirim. Bu durum beni zorlamaz; aksine, daha dikkatli ve empatik olmamı sağlar. İnsanlar bazen duygusal olarak mesafeyi tercih edebilir ve bu, onların güvenli hissetme şekli olabilir. Eğer karşımdaki kişi daha yakın olmak isterse, adım atmaya her zaman hazırım, ama acele etmemek de önemli.
Kesinlikle 🙏🏻
Herkes yaptığının karşılığını alır soğuksa soğuk samimiyse aynı şekilde karşılık veririm kimsenin kimseden bi çıkarı yok sonuçta. Ama işine gelince bi fayda göreceğini bilince samimi yaklaşıp işi bitince mesafe koyan tipler benim hayatımda olamaz anında kapıyı gösteririm.
Sinir oluyorum öyle insanlara. Çıkarcı kişilikli insanlar. İşleri düşünce bir yoklama çekerler. Sonra geri giderler.
Aynı şekilde karşılık veriyorum.. Herkes ne ekerse onu biçer..
Kesinlikle.. Kimse benden daha değerli değil.. Benim değerimi bilmeyenin bende değerini bilmem bu kadar basit..
Kesinlikle öyle.. Kibirden başka fırsatçılık da bana göre sinsi dir davranıştır ve insan düşmanına yapmaz.. Ama ne yazık ki böyle insanlar çok fazla.. Oysaki yardımlaşmak birbirini sevmek değer vermek kadar güzel bir şey yok..
Umursamıyorum yorulduk artık insanlardan.. az öz insanla muhatabım kardeşim.. iyi seneler diliyorum bu arada sağlıklı huzurlu mutlu sevdiklerinle her şey gönlünce olması dileğiyle can🙏😊✨️
Onlar değeri hak etmiyorlar bu durumu şu an da okulda yaşıyorum ve şikayetçiyim onlardan uzak duruyorum bu yüzden
Bana mesafe koyana ben de mesafe koyuyorum. Kimsenin hayranı değilim kimseye muhtaç değilim.
bir derdi vardır. Sıkıntısı vardır. Kafasında çözemediği bir durum vardır, başı ağrıyordur, 5 dakika önce patronundan fırça yemiştir, annesiyle babasıyla problemleri vardır. Her şey olabilir, normal karşılarım
Bana mesafeli olanlar burunları havada diyorum genelde. 😉😃
Kafasına göre bir ileri bir geri davrananı banlarım 😂
Mesafeli yaklaşırım ne içimi dökerim ne de ona güvenirim
Bazıları bunun adına ne diyordu sevgi bugünde güldük çok şükür hjk
Görmezden geliyorum. Çünkü bana gore isine geldigi gibi davranmak etik degildir
Canının istediği gibi davranana canımın istediği gibi
Onlarla beraber oynuyorum kendim uzak dururum yakin davraninca onun gibi gülümserim...
Çıkartırım hayatımdan. Böyle insanlarla asla işim olmaz.
Çok muhattap olmam, işime geldigi zaman giderim yanins
Hissettiğim anda alakayı tamamen kesiyorum...
Yaklaşmam hayatımdan çıkarırım. Tahammül seviyem sıfıra indi
Ben de kullanıyorum öylesini kankacım... Çıkar için yanımda olana başka ne yapayım 😅
Tabii biz meleğiz normalde 😇👼🏻🪽
😂😂😂
Ehh biraz olmasın mı zaten ya 😂😂
Yeni yılın şimdiden kutlu olsun kankacım 💖 sinsiliğe gerek kalmayacak kadar güzel geçsin 🌸
Amiiiin amiiiin 🌸💖💖
Uçan tekme atasım geliyor öyle cinslere
İşime geldiği gibi yapıyorum onlara 😂
Bilmiyorum bu bende de oluyor bazen🥲😂
Sanada😂
Valla ben mesafeliyim ama insan varlığı istemediğim halde yakınmda oluyor
Bana nasıl davranıyorsa o da aynı tavrı hakkediyordur uzatmaya gerek yok.
Ben de mesafeli oluyorum.
Tamemen mesafeli davranırım.
Umrumda bile değiller
Daha da mesafeli davranıyorum
Ben de aynı tavrı takinirim
Ben de aynı şekilde davranıyorum
Komple soğuk oluyorum
Onların anlayacağı bir dilden davranıyorum
Menfaatim varsa hayatımda tutarım yoksa çıkarıp atarım
takdir ediyorum ve misliyle karşılık veriyorum
En iyisini onlar yapıyor vıcık insan sevmem
Genelde gerekmedikçe muhatap olmuyorum