İyilik, saflığını kaybetmemiş bir kalbin açlığını bastıracak tek öğündü, onlar ise sadece yüce görünmek için kullandılar ve evlerine vardıklarında hayli yorgunlardı.

İyilik, saflığını kaybetmemiş bir kalbin açlığını bastıracak tek öğündü, onlar ise sadece yüce görünmek için kullandılar ve evlerine vardıklarında hayli yorgunlardı.

Yaptığım iyilikler her zaman geri dönmüş olsa da, kötülükler de bir şekilde karşıma çıkabilirdi. İyiliklerim beni daha güçlü kılarken, kötülüklerin de bana ders verdiği bir gerçek. Her iki tarafı da deneyimledim, ama sonunda iyiliklerin beni daha kârlı çıkardığını düşünüyorum. Zarar da olsa, o zarar aslında beni daha doğru bir yola yönlendirdi.
Bunu tartacak kadar hassas olabilirim ama o denli adil olamam. Gözümden kaçıp zihnimin karanlığına saklanmış çok faaliyet var. Ne tertemiz bir meleğim, ne kapkaranlık bir şeytan.
çok zor bir soru çünkü birine göre meleksem birine göre şeytandım istemeden de olsa çok zarar verdiklerim oldu bir çok iyilik de yaptım acı daha güçlü bir duygu
Cevap
8Cevap
karlı olurum tabi ki de
Orta ya, sinirlenince kendimi kayb ederim zarar veririm. Ama iyiliğim, merhametim yüzünden karlı çıka bilirdim ufak bir farkla.
Kötü bir insanım ama çok fazla kötülük yapmam kötü derken iyi bir insanım ama günahkarım kârlı çıkardım
Durup dururken kötülük yapmam.
karlı çıkmakla kalmaz bi çok hayatı sil baştan yaşardık.😂
Seve seve razı olurum bu duruma, kimseye kötülüyüm dokunmamıştır şükür
Yaşadım derdim yaptığım kötülükler illaki vardır ama iyilikler de var yanii
Karşılıksız olarak yaptıklarım ve tanımadığım insanlara yaptıklarım önüme bir şekilde çıkıyordur belki İlahi sistemin adaleti hiç şaşmaz çünkü.
Kârlı tabikisii
Abartısız kimseye kötülüğüm olmamıştır
Karlı çıkardım kötülük hiç yapmadım çünkü
karlı çıkardım her türlü
Çiçekler kötülük yapmaz
Çok kârlı çıkardım ama maalesef.
İyiliklerim daha ağır basar.
İş yerini baz alarak söylüyorum karlı olurdum
Geleceğim kurtulurdu öyle diyeyim.
Heralde yaşıyor olmazdim 😅
Baya karlı çıkardım
Karlının karlısı olurdum ama nafile