Kişilik & Karakter Size yapılan iyiliğe/ kötülüğe karşılığınız ne olur? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İyiliğe elimden geldiğince iyi sonuçlar vermeye çalışırım (iyi karşılık vermesinden unutmuşumdur ciddiye almayın geçin beni xcvbws) İnsansa notunu, hayvansa otunu veririm geçer...🐶Isırmalımıymış arkadaş sjnkdÜstümdekini çok sormuşlar söyleyim kem göz ve nazar 💥 Size yapılan iyiliğe/ kötülüğe karşılığınız ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Yardımcı olacağım konu var ve bilgi dahilimde olduğu sürece, iyilik ya da kötülük ayrımı yapmadan yardımcı olurum. Bana karşı durumu ina yapacağım yardımın önüne geçmez. Hatasi varsa o onun sorunu. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kim bana nasıl davranıyorsa bende ona aynı şekilde davranırım 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. iyiliğe karşılığını her zaman veriirm. karşılıksız yapılmış olsada..kötülüğü Allaha havale ederim 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kötülüğü Allah havale ederim iyiliğe de iyilikle karşılık veririm 1 0 Yorumla
sonbirsigara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 82% 1 yıl İyiliğe iyilik , kötülüğe de cezası neyse onu veririz. 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aynı şekilde cevap alır 😂 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sokrates tutumu 1 0 Yorumla