Yalnızlık benim için bir tercih, . Tercih ediyorum çünkü huzur ve özgürlük arayışında kendimi daha iyi hissediyorum, alışkanlık olarak yaşayan kişiler genellikle hayal kırıklıkları ve güvensizlikler sonucu bu duruma gidiyor. Ben gördüm ki yalnızlık insanı güçlü kılabilir ama derinlerde bir boşluk da bırakabiliyor ama seviyorum.
Bence yalnızlığın herkes için anlamı farklıdır. Yalnızlık bazen insanın en büyük cezası olabilir. Bazen de huzur için yaptığı en iyi tercih olabilir. Bu tercihi yapan ve giderek daha da yalnızlaşan kişi içinse alışkanlık olması kaçınılmaz. Kolay alışırsın yalnız olmaya. Bir o kadar da zor vazgeçersin. Bazı insanlar yalnız kalmamak için çabalarken bazı insanlarda yalnız kalmanın yollarını arar
Yalnızlık, hem alışkanlık hem tercih. Bazen o kadar alışıyorsun ki kendi sessizliğine, başkasının gürültüsü rahatsız ediyor. Ama kimi zaman da bu bir tercihe dönüşüyor, çünkü yalnızlıkta kendini daha iyi buluyorsun. Yalnız olmayı seçiyorsun belki, ama bazen bu tercih alışkanlığa dönüyor ve farkında olmadan yalnızlığı hayatının bir parçası yapıyorsun. Bu ince çizgiyi anlamak zor.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Bunun sebebi de ben değilim , nedeni de. İsteklerini tercih edemeye karşı cinse sormak lazım. Şıp sevdi insan olsaydım belki başka bir hayat taşabilirdim. Güven olmadıktan sonra dünyanın en güzeli gelsin benim için hiç bir kıymeti yok. Param için bir kadın bana gelecekse hiç gelmesin.
Schopenhauer’in dediği gibi: Yalnızlık tüm seçkin zihinlerin yazgısıdır. Zaman zaman bundan yakınacaklardır ama her zaman kötünün iyisi diye bunu seçeceklerdir.’ Bu süreçte kişiye ne kadar bir şey katıyorsa bir o kadar götürüyor. İnsan çoğu zaman insanla güçlü olabiliyor. O yüzden bazı zamanlar tercihen yalnızım.
Bazen alışkanlık bazen tercih ama bazen insanın kendi kendine yanlız kalması güzel olabiliyor mesela kendinde hiç bilmedigin şeyler keşfedebiliyorsun🎀🎀
Kişiden kişiye değişir. Aliskanlik desen de tercih edenler çıkacaktır. Tercih desende alışkanlıktan yalnızlığı seçenler vardır. Ha birde mecburiyet kısmını varki ikisinin de çok dışındadır
Hiçbir zaman yalnız kalmayı tercih etmedim buna mecbur bırakıldım neyseki alıştım bu yalnızlığa sahte kalabalıktansa kaliteli yalnızlığı tercih ediyorum artık