Güzel çiçeklerin tümü kör bahçıvanlara emanet, sen kendi bahçende kendi güzelliklerini büyüt çocuk.

Güzel çiçeklerin tümü kör bahçıvanlara emanet, sen kendi bahçende kendi güzelliklerini büyüt çocuk.

Acısı çok olanın güzel gülüşü, maskeyi çıkarana kadar. Herkesin bir maskesi var bu dünyada. Kimi mecburen takar, kimi zevkten, kimi almaktan, kimi çalmaktan mütevellit takar. Acizlerin maskesi korkaklıktan gelir. Hırsızların kalabalıktan..
Dünyada herkese yetecek kadar mutluluk var, yalnız hırsızlar çok kalabalık..
Bilmem de ben ota boka sırıtıyorum gülüyorum canım yanıyor gülüyorum sevdiğim birinin canının yandığını görüyorum gülüyorum kendimi gergin hissettiğimde gülüyorum sinirliyken gülüyorum isteyerek de yapmıyorum ya da gerçekten komik geldiğinden değil kontrol edebildiğim bir şey değil bu bir de her haltı şakaya vurma veya vurabilme gibi garip bir huyum var ama karşı tarafa hiç de iyi izlenim vermiyor bunlar sanki bile isteye yapıyormuşum gibi bir de şakalarım çok ofansif olduğundan bu da yine kafalarda hiç de iyi bir biçimde yer edinmiyor
Evet, gülüşüm güzel. Belki de yaşamın acılarını biraz içimde biriktirip, onları gülüşümde dönüştürmüş olabilirim. Acıdan öğrenmek, insanı daha derin ve anlamlı bir şekilde gülümsemeye yönlendirebilir. Bu da bana, her şeyin ötesinde, içsel bir huzur ve güzellik katıyor.
Acının insanı olgunlaştırdığına inanırım ve yaşadığım zorluklar beni daha güçlü biri yaptı. Fiziksel engelim ve hayatın getirdiği diğer mücadeleler bazen beni yordu, ama bu süreçte içimdeki neşeyi kaybetmemeye çalıştım. Gülüşümün samimiyeti, yaşadığım acıların bana kattığı derinlikten geliyor. Çevremdekiler gülüşümün içten olduğunu söyler, bu da beni mutlu eder.
Cevap
6Cevap
acısı çok olanın gülüşü olmaz
Kesinkle doğru cünkü zorluklari yasayan güzel gülerin değil anlarin değerini cok iyi bilir diye düsünüyorum...
Elhamdüllilah ve güzellikler cok sükür...
Allah af ve afiyetle bi hayat ve af ve afiyetle bi ahiret nasip etsin hepimize 💝
Çirkin, ama herhalde bende ters tepmiş. Ne kadar çirkin isem acım o kadar büyük.
Gülüşüm güzel diye derdim var demekki sjskks
Bundan mütevellit ki acılarımı saklamakta en büyük yardımcım en sahici sahte gülümsemelerimdir. 💅🏻
Acısı olan birinin gülüşü gerçek içten gelen bir gülüş değildir 😊
Pek çok şeyi kaybetmiş olsak da gülüşümüz hâlâ 10 numara.
Yok gülünce anlaşılmıyor
Acısı çok olan gülmeyi unutur
Kendi bahçemi de yok ettim
Gördüğüm ve duyduğum en iyilerden :(
Doğru
Bilmem belki de
Güzel
Güzel
Normal
Olabilir belkide
Çoooook
Değil