Ölümden mi korkuyorum yoksa öldükten sonra canımın yanmasından mı yardımcı olur musunuz ya da fikir verir misiniz diyeyim?

Öncelikle herkese merhaba. Çok uzun zamandır bunu düşünüyorum ölümden mi korkuyorum öldükten sonra canımın yanmasından mı? Aslında ölmekten korkmuyorum ama öldükten sonra bedenimin kaynar suyla yıkanmasından o tabutta nefessiz kalmaktan korkuyorum ya tabutta geri kalbim atarda uyanırsam diyorum hep bu tarz düşüncelere daldığımdan beri uyuyamaz oldum. Bilmiyorum benim gibi düşünen insanlar var mı ama eminim ki az çok demeden illaki vardır. Bazen büyüklerime kendimden yaşça büyük insanlara soruyorum ölmekten mı korkuyorsunuz yoksa toprak altına girmekten mi bunların ikisinin farklı durumlar olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama derdimi anlatamıyorum dermanımı da bulamıyorum hâli ile. Halen korkuyorum bu korkumu psikiyatriye gidip çözülecek bir durum değil benim için. Biriyle anlatırken konuşurken aslında daha rahat hissettiriyor tedavi görmek beni aksine rahatsız hissettir. Siz düşündünüz mü hiç böyle düşündünüz mü böyle düşünceler ya da bir hocaya gitmem daha mı doğru olur?
Ölümden mi korkuyorum yoksa öldükten sonra canımın yanmasından mı yardımcı olur musunuz ya da fikir verir misiniz diyeyim?