Kadin beyni 2 yas daha hizli gelisiyor ve 3 yaş daha genç kalabiliyor, akademide daha onde oluyorsun erkeklerden 1 sene daha erken okuma yazma ogrenebiliyorsun, dil becerin daha iyi. Sözel zekâ daha yüksek, östrojen hormonu sayesinde hastaliklara direncli oluyorsun genc kaliyorsun ama testesteron sac doker, cabuk yaslandirir ve stres yaptirir, bagisiklik sistemini ve beyin gelisimini yavaslatir.
Sosyal becerilerin daha hizli gelisir daha cabuk arkadas bulunur, daha fazla ömrun olur.
Demek ki bu yüzden avrupada 50 yasindan gebc erkek baskan yokken finlandiyada 30 lu yaslarinda kadin baskan olabiliyormus.
Bir erkegin 35 40 yasinda basarabilecegi şeyi kadınlar 28 34 yasinda rahatca basarabilir.
Bir arastirmada bile ABD de 20 li yaslarinda kadinlar erkeklerden daha fazla para kazanabiliyor.
Kadın olarak doğmayı çok isterdim bu devirde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
insan olmak zordur maaleseff
Erkek olmak cok ozel birsey diye sor. Gör ne fesat gorusler ortaya koyuluyor. Kimse kadinlarin elinden tutmuyor. Meydan bos ve kimse engel olmuyor olunuyorsada karat almak zor olmasa gerek veya deneyimlemek
Saydigim o bulgileri öğrenince kalpten gidiyordum aw. Sanki ne yaparsam yapayim hep önümüzde olacaklar gibi hissediyorum. Sırf elimizde olmayan bir şey icin asagilanmak agir geliyor. Erkek sadece fiziksel guc bakimindan ustun ama geri kalaninda hep kadinlar
Ne erkekler kadinlardan ustun nede erkekler kadinlardan. Ben inanmiyorum oyle seylere. Sadece gozle gorulur ve algilanir farkliliklarimiz var o kadar
Erkek olmak aşırı iyi bir şey degil mi? ↗
Izle ve gor
Yapay zekanin verdigi cevabi gordun mu. Hemen ama ile baslamis kadin hakkindaki dusincelerine. Bunlarin yapay zekasi bile sorunlu 😂😂😂
Ve anlamsiz tarafli :))
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!