Ne mesela cocuk dogurmak mi ya da bir cocugu yetistirmek adam etmek mi? ya da erkeklerle ayni sekilde calisip aksam eve gelince bjrde ev isleri ile ugrasmak mi?
Gunumuzde artik tek kisinin maasi bir evi gecindirmeye yetmediginden cogu kadin calismak zorunda, hem de is yerindeki tacizlere ragmen ya da disarida yolda maruz kaldigi o insani yer gibi bakan adamlarin bakislarina ragmen
Ne zmn biraz mantikli konusmaya baslicaksin acaba merak ediyorum 😅😆 Yer degistirmek nedir yaaa? Hadi tamam gel degiselim. Mumkun mu oyle bisi 🤦🏻♀️ Sen tam hayal aleminde yasiosun dostum 😎🙃
Tarihten haberim var şekerim şu an en rahat olduğunuz dönem diyorsun her sabah kadın cinayeti haberiyle uyanıyoruz neresi rahat bunun millet biber gazı arıyor etrafta sokağa çıkmaya korkar hale geldik
Tatlım diri diri gömüyolardi ya hani sizi , ya da oküzle takas ediyorlardı mesela , oy hakkınız yoktu 100 sene öncesine kadar , 50-60 sene öncesine kadar da kocasından dayak yemeyen kadın yoktu mesela hani , tarih bilsen bunları da bilirdin , sizin en çok hakka sahip olduğunuz dönem Şu an içinde bulunduğumuz dönem
Ee bu zamanın ne farkı var o zamandan yolda millet tanımadığı insanları bıçaklıyor daha geçen gün 2 kızın boğazı kesildi her gün farklı farklı cinayet haberleri var bunlara rahatlık diyorsan bişey diyemicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
dertleri çok minnoş: "ya kafamı kesip surdan annemin önüne atarlarsa" toz pembe aynen...
Senin kafanı niye kessinler
Himmm evet...
Turkiyede kadin olmakkk...
😔😔😔
Batı olsa daha güzel olur ama Türkiye’de okey bence
Erkek egenmenliginin baskin oldugu Tr gibi bir ulkede neden kadin olmak. isteyesin ki acaba?
Rahat çünkü , herseyi erkekler yapıyor
Herseyden kastin?
Zor olan şeyler işte
Ne mesela cocuk dogurmak mi ya da bir cocugu yetistirmek adam etmek mi? ya da erkeklerle ayni sekilde calisip aksam eve gelince bjrde ev isleri ile ugrasmak mi?
Çalışmayıp sadece ev işi yapmak güzel mesela
Gunumuzde artik tek kisinin maasi bir evi gecindirmeye yetmediginden cogu kadin calismak zorunda, hem de is yerindeki tacizlere ragmen ya da disarida yolda maruz kaldigi o insani yer gibi bakan adamlarin bakislarina ragmen
Yoo çoğu kadın hâlâ çalışmıyor evhanim kocasının parasını yiyor
Senin ozendigin de onlar zaten belli 🤣🤣
E tabi kim özenmez bedava yaşıyorsun 😃
Yaa arkadas hhata bende ki boyle kor cahil insanlari kaile alip adam gibi laf anlatmaya kalkiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sensin cahil
Iki saattir sana burada Tr'de kadin olmanin senin kafandaki kadar tozpembe bisi olmadigini anlatmaya cabaliyorum, ama sen hala Pollyana modundasin😡
Bende sana iki saattir tr de erkek olmanın daha zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama kabullenmek istemiyorsun
Herkes kendi penceresinden bakiyor olaya da o yuzden dostum
Yoo bu gerçek , biraz samimi olsanız anlarsınız
Offf tamam neyse tartismicam senle, anlamiyorsun cunku 🤦🏻♀️
Az haberlerdeki kadinn taciz ve cinayet haberlerine kulak kabart, anlarsin belki demek istediigmi
Erkekler daha çok ölüyor 🙄
Ne zmn biraz mantikli konusmaya baslicaksin acaba merak ediyorum 😅😆
Yer degistirmek nedir yaaa? Hadi tamam gel degiselim. Mumkun mu oyle bisi 🤦🏻♀️
Sen tam hayal aleminde yasiosun dostum 😎🙃
Bende biliyorum gerçekte olmayacağını , samimiyetinize güveniyorum 🙄
Kimseye guvenme sen boswer. Boyle gelmisin boyle devam eder. Hayatini yasa
Sanane ya güveniyorum ki soruyorum 😃 samimi olun sizde
Piki cinim, aynen devamkeee 🤪🤪
Sen cevap ver?
Anlayacagini bilsem sana ne baba cvplar verirdim de... iste... gordum ki cenemi yoorduguma degmez
Basit bir sordum baba cevap vermene gerek yok
Pikisi😬😇😇
Evt acaba bugünü başıma bir şey gelmeden atlatabilecem mi derdi çok ✨minnoş✨
O herkes de var ya Türkiye de yaşıyoruz sonuçta
Öyle , değil cinsiyet hayvan olarak dahi güvence yok bu ülkede🙃
Gene de kadın olmayı tercih ederdim
Ameliyat ol o zmn yeğenim kim tutuyor seni 🙃
Gel yer değişelim
ben halimden memnunum sen başkasını bul be birader😂
Hani memnun değildin çok zordu 😃
Zor ama güzel. Her zorluğun bir kolaylığı var 🙃
Yani illa ki zor ama ben isterdim seve sevede bakardım yani kendi çocuğuma
Abicim sende git ol ameliyat alla alla😅
Zor diyosun diye dedim , gel sen erkek ol o zaman ben kız olayım :)
Erkek olmakta pek zor değil bence amaaaa sen bilirsin😅
Zor değilse değişebiliriz hemen 😃
Takası nerede gerçekleştiriyoruz reis😂
Nerde istersen kral 😂
ya ya ne demezsin türkiyede kadın olmaktan bahsediyosan yanlış kardeşim
öyle aslında ciddi olan sadece iki derdimiz var
1. öldürülmemek
1. taciz veya tecavüze uğramamak
:)
O bizde de var ki
Hayır kadın olmak daha zor ve zahmetli. Ortadoğu çukurunda daha da zor
Hemen yer değişebiliriz 😃
Neredesin merak ettim :D
Evdeyim
Ama Anne olmak çok zor
Ben olurum bence kolay
🤣🤣🤣🤣
Ol canım ol
Keşke 😃
🤣deli
Hemen olurum valla hiç dusunmem 😃
Çok iyisin valla
Neden
Aynen kanka o kadar güzel ki hele de bu zamanda
Eskiden daha zordu işiniz , şu an en rahat olduğunuz dönem
Dalga mı geçiyorsun dayı gündemden haberin mi yok
Senin tarihten haberin yok galiba , geçmiş dönemlere bak biraz tarih oku
Tarihten haberim var şekerim şu an en rahat olduğunuz dönem diyorsun her sabah kadın cinayeti haberiyle uyanıyoruz neresi rahat bunun millet biber gazı arıyor etrafta sokağa çıkmaya korkar hale geldik
Tatlım diri diri gömüyolardi ya hani sizi , ya da oküzle takas ediyorlardı mesela , oy hakkınız yoktu 100 sene öncesine kadar , 50-60 sene öncesine kadar da kocasından dayak yemeyen kadın yoktu mesela hani , tarih bilsen bunları da bilirdin , sizin en çok hakka sahip olduğunuz dönem Şu an içinde bulunduğumuz dönem
Ee bu zamanın ne farkı var o zamandan yolda millet tanımadığı insanları bıçaklıyor daha geçen gün 2 kızın boğazı kesildi her gün farklı farklı cinayet haberleri var bunlara rahatlık diyorsan bişey diyemicem
Nene falan sor bu soruyu o daha iyi anlatır, neler yaşadıklarını
Aynen dertlerimiz de çok minnoş
Kızma ama öyle :)
Ne güzeli bıktık bıktık
Saçmalama 🤨😀
erkek olmak daha güzel
Hemen yer değişebiliriz 😃
Hangi ailede kadın olduğun önemli.
Şu zamanda hepsi aynı ya
Çok minnoş olduğunu sanmıyorum
Baya güzel yaaa
Evet bende onu diyorum işte
Para yetmıyor amaaaa yaa
Koca bul zengin olsun
😅😅bulamam zengın adamların ne ısı olsun benle onlar sag koltuga çakma sarışın takma tırnak takma kırpıklı finoları bas tacı yapmakla mesguldür
Süslen sende azıcık ne olacak , çok mu zor sanki tırnak yaptırmak , hem sana acunla evlen demiyoruz zengin olsun diyoruz sadece
Ya öyle san
Öyle
Aunen minnostur kesin
Değil mi 😃
Kadın olmak zor
Tamam