1 yılYa Ben yıllardır öyleyim ki hani kimseyi anlatamazsın Yaşamak lazım bana ya Ben artık bıktım ya vallahi Bıktım artık ya Yani ben 40 yaşında zaten hani Artık hayatta hayatıma son vermeyi düşünüyorum yoruldum ya çünkü.
O kadar yorgunum ki O kadar canım kadına olan ilgimi artıyor ki ya gittim buna 3 gün önce şişme kadın siparişi verdim ya hani rüyalarımlarda boşalmaktan bıktım ya artık Yani bu nasıl bir duygu bilmiyorum bir kadınla bir kızla birlikte olmuyor o kadar çok istiyorum ki ya hani para karşılığı birlikte olmak değil bu yani o kızı Öpmek sevmek birliktelik olmak ya o kadar istiyorum ki o kadar yalnızsam ki ya Ben bıktım artık ya bıktım ya bu kadar kadına Hasret çekeceğim ama girmez diyor Bazen o kadar çok istiyorum o kadar anlatamıyorum ki kızı becermek ne kadar zor bir kadınla birlikte olmak sevişmek niye anlamaz ki beni hiç kimse niye birisi gelip Al senin olsun diyemez ki niye zor bu kadar bir kadın istemek ya bir kadın istemek niye bu kadar zor ya Bir kadın niye bu kadar kendini üstün görüyor ki acaba
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi olmamak lazım. Bu ağır depresyon haline neden giriyorsunuz anlamıyorum bazen.
Hayatınızda yaşadığınız her şeyin suçlusu dış güçler değil, iç güçler.
Öyle düşüncelerde saplanıp kalıyorsunuz ki, oturduğunuz yerde kalmaya devam ediyorsunuz sonra. Oturup üzüldüğünüz o koltuklarla hayatınızı yaşamanız etik ve mantık dışı.
05 Yorumla
Soran1 yılBen dün gece bir anlık yalnız hissettim kendimi ve duygularımı yaşadım ortalıkta bir depresyonluk yoktur ama olsa da ne var ki bunda yani hepimiz insanız hep iyi olmak diye bir şey yoktur
- 1 yıl
Doğru bulmuyorum, bir de ağlamışsınız.
Soran1 yılİnsanlık işte ağlamakta ne var ki
- 1 yıl
Neden garip geliyor ki bu depresyon denen şey kolay bişey mi biz mi istiyoruz üzülmeyi durup dururken biz mi kafaya takıyoruz herseyi
Soran1 yıl@Rainweather aynen öyle ama zaten çoğu zaman erkekler bunu garipleştiriyorlar
1 yılBoş ver ya kendini hiçbir zaman yalnız hissetme kendini mutlu hisset güzel hisset yalnız kalmak bir noktada güzel ben şahsen yalnızlığı seviyorum sen de sev ne olacak ki yani yalnız kalmasan ne olacak hayatta kalan insanlar hep çıkar üzerine kurulu ilişkiler yaşıyorlar.
07 Yorumla
Soran1 yılZaten çoğu zaman insanlar üzüyorlar sırf bu sebepten dolayı insanlardan uzak durmakta iyidir yalnızlık iyidir ama ben demek ki alışamadım aslında insanları severim ama doğru insanları iyi niyetli olan insanları ama öyle insan da çok kalmadı
- 1 yıl
Zaman içinde alışırsın vallahi bir ara ben de hayatımda illa birileri olsun istiyorum sonra hayatıma birkaç kişiyi aldım baktım nankörlük gördüm almadım
Soran1 yılEvet anlıyorum seni ama ben o kadar naifim ki herkes böyle değildir diye herkese şans veririm o kişinin bir yanlışlığını görene kadar devam ediyorum
- 1 yıl
Yoo yanlış anlama bende şans veriyorum ama tedbirli oluyorum
Soran1 yılBen de tedbirli olmaya çalışıyorum
- 1 yıl
En güzel
Soran1 yılEvet
Canım, bildiğim şu ki zor bir dönemden geçiyorsun ve kendini yalnız hissediyorsun. Ama unutma, sen o kadar güçlüsün ki, tüm bunları atlatacaksın. Gözyaşların, kalbinin ne kadar derin ve hassas olduğunu gösteriyor, ama bu seni asla zayıflatmıyor. Her fırtınanın ardından gökyüzü yeniden maviye döner, ve senin içinde sürekli bir ışık var, hiçbir karanlık onu söndüremez. Kuru kalabalık içindesin diye kendini yalnız hissetme Ama unutma, sen o kadar güçlüsün ki, kuru kalabalık içinde olsan bile mutlu olabilirsin Kendine yeni hobiler aktiviteler bul Ne yapmayı seviyorsan nelelerden hoşlanıyorsan onları yap ❤
14 Yorumla
Soran1 yılYorumun için gerçekten çok teşekkür ederim bu beni çok duygulandırdı çok mutlu etti iyi ki bu dünyada senin gibi insanlar var bu sözleri duymama iyi geldi 🥺🤍
Soran1 yılİnşallah olurum senin de mutlu olmanı dilerim teşekkür ederim tekrardan sende kendine iyi bak 🤍🤍🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılben de yalnızım maalesef
01 Yorumla
Soran1 yılBenim gibi üzgün mü
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılKime gelmiyor ki bu yalnızlık hissi dolaylı ya da doğrudan çok etken var bizi yalnızlığa sürükleyen sorun şu ki pek kimselerin de umurunda değiliz.. Kendimiz geçmemiz gerek bu dereyi bir yandan rüya gibi hayat arkadaşı bulamamakta problem insanların içi çürümüş durumda geri dönü zor bir yola girdik.
09 Yorumla
Soran1 yılHiç kimseye karşı bir beklentimiz olmamalı tabi
- 1 yıl
Sorun doğru profile denk gelememek bir sebze seçerken hiç zorlanmazsın değil mi? Rengi, görünüşü gibi detaylardan içini, dışını anlarsın. İnsan öyle olmuyor işte hayal kırıklığı yaşatacak düzeyde severken bile riski satın alıyorsun.
Soran1 yılEvet ve ben zaten kesinlikle öyleyim maalesef herkese bir şans veririm herkes aynı karaktere sahip değildir diye düşünüp hep tanışmaya başlarım
- 1 yıl
Aslında bu iyi kalpli halini yansıtıyor. İnsanlar hep kötüydü yalnız dönemimizde daha da azdılar.
Burcun ne bu arada?
Soran1 yılHaklısın evet ben oğlak burcuyum sen
- 1 yıl
Boğa burcuyum yükselenim oğlaktır benim de toprak kadını olduğun nasıl da belli oluyor. Her şeyden önce bir çizgin var. 👌
Soran1 yılNasıl belli oldu ki
- 1 yıl
Bazen görmesen de olur. Çünkü hissedersin bu öyle bir şey işte..
Soran1 yılPeki anladım
Bir gün sana yalnızlığın ne olduğunu anlatayım mı?
Nasıl başa çıkılacağını duymak ister misin?
Hala öyleyim; anlamsız bir kalabalığın içinde, tepeden tırnağa yalnızım.
Öyle sırlar keşfettim ki; artık hiç dokunmuyor yalnızlık.
İyi böyle. İyi böyle...
02 Yorumla
Soran1 yılBazen yalnızlık daha iyidir tabi kimsenin sana zararı olmaz
1 yılKesinlikle yalnız değilsiniz. Birçok insan, bazen yalnızlık hissi yaşar. Bu, hayatın bir parçası ve zaman zaman herkesin hissettiği bir duygu. Ancak, yalnız hissettiğinizde kendinizi izole etmemeniz önemli. İhtiyaç duyduğunuzda başkalarıyla konuşmak, duygularınızı paylaşmak, belki de benzer deneyimler yaşayan insanlarla iletişim kurmak, bu duyguyu aşmanıza yardımcı olur.. Kendinizi yalnız hissettiğinizde, her zaman destek arayabileceğinizi unutmayın.
01 Yorumla
Soran1 yılİstediğim bazı kişilere ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmeyince anladım ki yalnızım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAğlamak güzeldir insan olduğunu gösterir hepimiz belli dertlerden ötürü burdayız zaten yalnız değilsin
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın teşekkür ederim yorumun için
Gizli Üye(25-29)1 yıl8 yıllık ilişkim vardı o hayatımdayken kendimi hep yalnız hisseder, ağlardım.. öyle çok sosyal bir tip değilim pek arkadaşım yoktur... ilişkim bitti şu an hiç arkadaşım yok ama ben kendimi yalnız hissetmiyorum... namaz kılmak iyi geliyor güvende ve yalnız olmadığını hissediyorsun
13 Yorumla
Soran1 yılGerçekten kendini yalnız hissetmiyor musun şu an? Belki uzun bir süre sonra böyle bu şekilde kendini bulmuş oldun eğer bu ilişkide mutlu değildiysen tabi çok normal
Cevap sahibi1 yılBöyle hissettiğim oluyor ama takılı kalmıyorum... anlatmak istediğim kalabalık içindeyken bile yalnız hissedebiliriz, anlaşılamadığımız her yerde yalnızız. Yalnız hissetmene neden olabilecek bir şey yaşadın mı, ruh halinde arada değişebilir normal olarak
Soran1 yılEvet yani bazen beni anlamayanlar oluyor bu sebepten yalnız hissedebilirim kendimi ya da dışlanmış da hissediyorum kendimi bu yüzden de yalnızım ve sevdiklerimi özlediğim için yalnızım
Gizli Üye(30-35)1 yılAğlama… spor yap kendinle ilgilen uykunu beslenmene dikkat et topluma faydalı bir birey almaya çalış sonra bak yalnız mısın değil misin zaten insan bu arada yalnızdır
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum zaten de ama dün gece cidden öyle bir an kötü hissettim kendimi
Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Günümüzde inan çoğu ınsanın ruhsal durumu bu yönde. Zaman kötü bırcok ınsan mutsuz ve zor guvenıyor artık. Kımı hayvanlara adıyor kendını kımı eve kapatıyor. Hıcbırsey eskısı gıbı değil yanı yalnız degılsın
05 Yorumla
Soran1 yılBenim gibileri var yani
- 1 yıl
Yapılan araştırmalara göre Avrupa başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde ınsanlar yalnız yaşam bıcımını daha çok desteklemişler. Örnek ; Kanada da mısafırlık kavramı yok ve yolda 3-5 Arkadası sohpet ederek gezerken pek goremessın ayrıca kımsenın evıne habersiz hop bız geldık olayı yok. Yegenım orada yaşıyor ordan biliyorum
Soran1 yılNe çok tuhaf Türkiye’de hiç böyle değil bizimkiler hiç alışamazlar
Soran1 yılBen o zaman herhalde yalnız yaşamayı beceremem
çok arkadaşı olanlar Bile yalnız hissediyo ki hissetmemek mümkün mü bi zaman zarfı bu duygu ağır gelebiliyo okulda dışlanarak vefat ayrılık ya da bi anda dank ediyo
05 Yorumla
Soran1 yılKalabalığın içinde yalnız hissediyorum kendimi yalnız olunca da yalnız hissediyorum kendimi pek bir farkı yok
Soran1 yılİkimiz için ve hatta bu durumda olan insanlara da çok üzgünüm
Soran1 yılMaalesef evet
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/M6zZZ-g77ysYani evet yalnızlık Allah'a mahsustur derler
01 Yorumla
Soran1 yılBunu izleyeceğim
Gizli Üye(36-45)1 yılhayır niye saçma olsun. ben de öyleyim. kalabalıkların yalnızlığındayız. herkes var ama kimsem yok. başıma bi iş gelse kimse yok. insanlara bakıyorum imreniyorum
22 Yorumla
Soran1 yılKimsem yok diyemem ama yanımda sevdiklerim yok ve kendimi yalnız hissediyorum uzun zamandır
1 yılBence yalnızlığı kafanda kuruyorsun. Şuraya benle konuşacak yalnızlığımı paylaşacak yok mu desen...
01 Yorumla
Soran1 yılNe demek istiyorsun anlamadım? Biriyle konuşmaya başlasam ne fark eder ki yalnız hissediyorum kendimi
1 yılDünyaya yalnız geldin ve yalnızda ölüp gideceksin. O arada kendini eğlendirecek birini bulamadığın için mi üzülüyorsun..
01 Yorumla
Soran1 yılBen kendime birini bulamadığım için üzülmüyorum ki sorunum aşkla alakası yok
Yalnızlık değil de doldum. Biriyle konuşup içimdekileri söylemek istiyorum fakat boğazımdeki düğümler izin vermiyor.
010 Yorumla
Soran1 yılBenim için de böyle bir durum olmuştu yazmak bile zordu konuşmak gibi benim de ellerim izin vermiyordu yazmaya
Soran1 yılEski de kaldı bunlar sen peki yazmaya denedin mi
Soran1 yılÖyle mi
Soran1 yılBaştan sona kadar mı
Soran1 yılBunları o zaman kesinlikle okurum da dinlerim teşekkür ederim. İlgilenmiyorum aslında ama eskiden okuyordum hiç bitiremedim maalesef ve namaz kılmaya başladım diyebiliriz
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. bende öyleyim etrafım kalabalık oluncada etrafım benden hoşlanan kızlarla doluncada değişmiyor
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılÇünkü yalnızız
Soran1 yılYok anladım ben bunu kalabalıkta bile yalnızız diyorum ben de tıpkı benim gibi işte
ne saçması yoldan geçen 10 kişiden 9una sor yalnız hissediyordur.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.
1 yılHepimiz yalnızız zaten bunu değiştirmeye değer bir beraberlikte olmadıkça buna devam etmek en doğrusu olur.
00 Yorumla
1 yılEvet, kuzum bende kendimi yalnız hissediyorum. Ama yapacak bir şey yok.
05 Yorumla
Soran1 yılSen ne zamandır yalnız hissediyorsun kendini peki alıştın mı bu duruma
- 1 yıl
Çok uzun zaman oldu. Alıştım. Arada şansımı deniyorum. Ama sonu hep hüsran
Soran1 yılBirilerini hayatına almaktan mı şansını deniyorsun?
- 1 yıl
Yeni arkadasliklar
Soran1 yılAaa evet arkadaş bulmakta zorlaştı artık dimi
Gizli Üye(25-29)1 yılBende oyle beni bu hayatta cocuklarimdan baska gercek anlamda seven kimse yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılRegln yaklaşmış olabilir çok normal ve reglin yaklaşmasa dahi kadınlarda hormonsal duygusallık daha baskın
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ben zaten genelde duygusal biriyim ama dün gece kendimi böyle bir anlık yalnız hissettim ve doğum günüm yaklaştığı için ve yalnız olacağımı bildiğim için üzüldüm
1 yılEskiden olsa teselli vermeyi denerdim. Ama sürükleyicilik sıkıntımı alır diyosan gel.
00 Yorumla
1 yılNeye istinaden bir yalnızlık bu? Benimkisi edep, adap aramaktan dolayı bir yalnızlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbende öyleyim. insan güveni kırılınca yeniden eski ilişkileri kuramıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
Gizli Üye(36-45)1 yılBen hissetmiyorum gerçekten kimsesizim. Bu hem iyi hem çok kötü, uzanacak dal yok
02 Yorumla
Soran1 yılYani eğer bu durumu kabullenip bu şekilde devam ediyorsan iyidir ama tabi bir boşluk falan hissetmeye başlarsan kötü olur
Cevap sahibi1 yılYok yillardır kabullendim sorun yok, yeter ki hayat kimsesiz olduğumu yüzüme vurmasın
1 yılÇoğu insan yalnız hissediyor🍎💎
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle
Yanlız hissetmen seninle alakalı
Hayatta güzel veya basarili değilsin
Basarilisin ama antisosyal ve ilişkilere onemvermiyorsun
Çok fazla ozguvenden ya seni tercih edencek cesareti bulan yok
Zirve tek kişiliktir 😉
00 Yorumla
1 yılPsikolojik bir olay birkac kitap tavsiye edebilirim ve mumkunse psikolojik destek ile asilacak kisilik gostergesi bir durum
01 Yorumla
Soran1 yılBen de isterim açıkçası
Gizli Üye(18-24)1 yılBende karşı cins tarafından hiç sevilmedim 23 yaşına kadar
11 Yorumla
Soran1 yılBir yabancıdan mı yoksa aileden sevildiniz mi
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayatını paylaşabilecek birini bul
018 Yorumla
Soran1 yılNiye
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılGüzeldir evet ama değerimi bilen olmadı
Soran1 yılMaalesef evet
Soran1 yılŞu anlık istemiyorum evet
Soran1 yıl😅 nerden bildin
Soran1 yılDepresyonda olduğumu düşünmüyorum şu anlık öyle bir durum yok ama devam ederse depresyona girmiş gibi olurum
Soran1 yılİşte iyi olmaya çalışıyorum devam etmesini ben de istemiyorum
Soran1 yılİnşallah
1 yılBu aralar bende de oluyor geçer bu günler de.
014 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Gassal'ı izledim depresyona girdim sanırım.
Soran1 yılNedir
- 1 yıl
Ahmer kuralın oynadığı dizi
Soran1 yılÇok mu ağır
- 1 yıl
Kendini iyi hissetmiyorsan izlemeni önermem mutlu bir anında izle o zaman elindekinin kıymetini biliyorsun.
Soran1 yılPeki tamam ilerdeki zamanlarda izlerim o zaman inşallah
- 1 yıl
Biraz dışarı çıktı temiz hava al iyi gelir.
Soran1 yılBugün çıkmış oldum
- 1 yıl
Nasil iyi geldi mi?
Soran1 yılEvet biraz
- 1 yıl
Buna sevindim ara ara disari çıkmayı ihmal etme hayat disarida.
Soran1 yılÇok haklısın teşekkür ederim hatırlattığın için
- 1 yıl
Rica ederim ben böyle atlatiyorum
1 yılYalnız olmadığını bil.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ama öyle olsa da kendimi yalnız hissediyorum
Seni anlayan biri muhakkak çıkar karşına
04 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Soran1 yılTeşekkür ederim mesajın için inşallah dediğin gibi her şey düzelir
1 yılHerkes aynı yani
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de öyle farkettim
- 1 yıl
Evet canım öyleyiz maalesef üzülme modunu düşürme kızım boş ver. hadi ordan et.
Soran1 yılteşekkür ederim inşallah bir an önce toparlanırım ve kendime bakıp mutlu olurum
- 1 yıl
Sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun bebegim boş ver.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim sende en iyilerine layıksın 🥹🥹
Gizli Üye(30-35)1 yılBende öyle kalabalık içinde yalnızım. sen neden yalnız hissediyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılÇünkü öyle yanımda kimse yok
Cevap sahibi1 yılSevgilin yokmu yakın arkadaşın veya
Soran1 yılYok maalesef olsa da hepsi uzakta
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen hissediyorsun, ben zaten yalnızım.
06 Yorumla
Soran1 yılBen de yalnızım yanımda kimsem yok
Soran1 yılDurumlar karışık bir süreliğine yalnızım ama yalnız olduğum için ve tabi kendimi her zaman yalnız hissediyorum kalabalığın içinde olsam bile ama aynı zamanda doğum günüm yaklaştığı için böyle kendimi yalnız bilmek üzüldüm duygusallaştım hepsi zor oldu benim için duygu his olarak
Soran1 yılAnladım evet vakit geçirmek için buradasın
1 yılKalabalıklar içinde bir yalnızlık mı
03 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
En kötüsüdür. Neyse yaşadığın olumsuzluk ölüm kalım meselesi değilse boş ver. Kendini mahvetmek iyi olmaz.
Soran1 yılBiliyorum evet haklısın
Hee bende de oluyor ama amaan
09 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum tabiki ama şu an kendimi kontrol edemiyorum
Soran1 yılBir kağıtta mı yazayım
Soran1 yılİşe yarıyor mu öyle peki?
Soran1 yılPeki tamam teşekkür ederim yorumun için
Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Maalesef çoğu kişi artık böyle.
03 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle evet
Soran1 yılÖyle yapmak gerekiyor evet
Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. 45. Kez yalnız giricem yeni seneye
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılHormonaldir yüzde seksen
00 Yorumla
1 yılBende yalnız hissediyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yıl😓😓😓😓😫😥😥😥
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılara ara hissederiz normal
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Paylaşmakta gecer belki. yanlızlık zor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Bende öyle hissediyorum etraf boş kalabalık
00 YorumlaSorma ya bende. ✋
00 YorumlaBu saatte çok bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende yalnız hissediyorum kimsesiz gibiyim
12 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi çok kötü bir his
Cevap sahibi1 yılÖyle maalesef
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de böyle hissediyorum
01 Yorumla
Soran1 yılSenin bir sebebin var mı
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de öyleyim. Yalnız değilsin
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah mutlu oluruz en yakın zamanda
Cevap sahibi1 yılİnşallah.. İnşallah canım İnşallah...
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBende yalnızım, seninkisi seçilmiş yalnızlık mi?
00 Yorumla
1 yılAğlayacak kadar yanlızsan üzüldüm adına
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle maalesef
- 1 yıl
Neden arkadaşın dostun yok?
Soran1 yılVar ama yanımda değiller ve sevdiklerimi özledim
Gizli Üye(36-45)1 yılKendimi yıllardır yalnız hissediyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYalnizlik iyidir boş ver
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 1 yılAlıştım artık ben
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl alıştın peki
- 1 yıl
Bı yerden sonra kabulleniyirsun
Soran1 yılAnladım orayı geçmek gerekiyor demek ki
- 1 yıl
👏
1 yılInsan yalniz dogar, yalniz ölur.
01 Yorumla
Soran1 yılTabiki öyle
1 yılHer zaman böyleyim
07 Yorumla
Soran1 yılAlıştın mı yani
Soran1 yılYani yalnız kalmayı da kabullendin öyle takılıyorsun arada
- 1 yıl
Sporu bıraktım 6 ay oldu belki tekrar başlarım fazla arkadaşım yoktur
Soran1 yılSpor iyi gelir evet
- 1 yıl
İyi günler
Soran1 yılTeşekkür ederim size de iyi akşamlar
1 yılKendimi çok yalnız hissediyorum bende
07 Yorumla
Soran1 yılSenin bir sebebin var mı
- 1 yıl
Sebebim yok o yalnızlık kendimi bildim bileli var
Soran1 yılBöyle yaşıyorsun yani
- 1 yıl
Yani evet bazen yaşamak demek gelmiyor içimden ama yaşıyorum
Soran1 yılYok ben seni çok iyi anlıyorum evet
- 1 yıl
Ne kadar anlayışlı birisiniz çok iyi anladınız beni
Soran1 yılEvet öyleyimdir genelde
1 yılBende öyleyim arkadaşım bile yok
05 Yorumla- 1 yıl
neden ağlıyorsun
Soran1 yılÇünkü yalnızım mutsuzum
- 1 yıl
arkadaşın da mı yok?
- 1 yıl
yanlış anlama istersen arkadaş olabilirz?
Soran1 yılYanımda yok bu yüzden daha çok mutsuzum
- Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı.
1 yılNeden peki
03 Yorumla- 1 yıl
Konuşmak dertleşmek ister misin
Soran1 yılBir nedeni yok yani bilmiyorum birden modum düştü ve mutsuzluktan ağlamaya başladım
- 1 yıl
Seni mutsuz eden bir şey var o kesin
- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler