İçinde bir yara vardı. Ruhunu kirleten bir yara.. Kanar dururdu ve ruhunun parçaları bununla ıslanırdı , belkide artık hiç bir şeyin önemi yoktu. Kaç zemheriye dayanacakti bu ruhun..
Bazen verdiğimiz sözleri tutmak zor olabiliyor, çünkü hayatın içinde pek çok engel ve duygusal yük var. O yara, içinde izler bırakabiliyor ama zamanla kabuk bağlayıp iyileşebilir. Belki de bu süreçte kendini affetmek ve ilerlemek en önemli şey. Her şeyin geçici olduğunu unutmamalıyız; tıpkı kışın sonrasında gelen bahar gibi, ruhumuz da yeniden doğabilir. 💪🌿
Yok ya kendime verdiğim sözleri tutabilme konusunda çok da yetenekli birisi değilim o konuda aciz birisi olduğumu söyleyebilirim ama başkasını verdiğim sözleri çok güzel bir şekilde tutuyorum. Kendime verdiğim sözleri de tutarım hemen bir şey yapmayacağım dediysem ya da birine karşı bir şey dediysem onu yaparım ama hassas bir adam olduğu için kimseye fazla düşmanlık besleyemem.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Anlıyorum umarım kendinize de verdiğiniz sözleri tutarsınız
Bazı bazı konuşurken kendimle öylesine ya da ciddi kararlarda kendime verdiğim sözleri tutamıyorum/tutmuyorum. Bu da içten içe belli konularda aslında verdiğim sözü tutmayacağımın farkındayım. Bu da kendime olan saygımı sarsıyor.
Kendimin kendimden başka hiçbir şeyi yok. Ara ara bunu hatırlamalıyım yoksa kendi kendimi atıllaştıracağım.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok iyi izah etmişsiniz elinize sağlık. Umarım kendinize , tutabileceğiniz sözler verirsiniz.
Hic bir yalanin beni uzememesi icin, her zaman en buyuk yalanlari ben kendime soyledim.
En buyuk darbeyi, ben kendime vurmaya calistim.
O nedenle, kendimi her daim kandirdim. Daha sonra, benim bile kendime verdigim sozleri tutamadimdan, insanlarin verecekleri sozlere ne derece inanmamam gerektigini ogrenmis oldum.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ah be yorum üzdü : / umarım kendinize verebileceğiniz sözler verirsiniz.