Kişilik & Karakter Verdiğin sözleri tuttun mu? Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Peki ya sana verilen sözler tutuldu mu?İnsan veremeyeceği sözleri söylememeli. Karşıdaki insanı beklentiye sokmamalı.Çünkü tutulmayan sözler birgün ah olarak karşınıza çıkabilir. Verdiğin sözleri tuttun mu? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı. Söz vermek, çok ağır bir yüktür eğer söz verirsen, kesin yapmam gerekir ne yapar eder söz verdiysem yaparım, boşa söz bana göre değildir, karakterim her şeyden önce gelir her zaman bunu belirmişimdir. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Çok hassas bir konu verirsem tutarım, verilirse de tutulsun isterim. Yoksa silerim 2 2 Yorumla novel +1 yıl Eig için teşekkürler Yorumla Hayat-Güneşi +1 yıl Rica ederim.☺️ Yorumla
Ozgenur_yldz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Ben her zaman verdiğim sözün arkasında durdum bu konuda içim rahat ancak söz verip de tutmayanlar düşünsün gerisini de 1 0 Yorumla
Hayatistanbull Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Evet soz vermişsem o sözü mutlaka tutarım. Sözünün eriyim yapamayacağım birşeyin sözünü zaten vermem. 1 0 Yorumla
_QUERENCİA_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 106 +1 yıl Ben tuttuğuma inanıyorum ama bana verilenler tutulmadı, bu benim sorunum mu bence hayır 1 0 Yorumla
Melis_szn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Bana verilen sözler yalan oldu. Keşke ben de sözümü tutmasaydım ozaman 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Vermiş olduğum ve tutmadığım hiç bir sözüm olmadı. Bana verilen sözler de tutuldu. 1 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Benim hayat düsturum şudur:Verdiğin sözü tut, tutamayacağın sözü verme. 1 0 Yorumla
Kalemağlarkâğıtsusar Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Tutamayacağım sözleri vermemeye özen gösteririm.. Sözünde durmayan çok insan gördüm.. 1 0 Yorumla
Nicksiz1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl soz verdiler ama tutmadilar hemde en ihtiyacim olan durumla umudumla oynadilar. 1 0 Yorumla
Azraaleyna01 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır tutamadım. Şeytanlarım her konu da ağır geldi ama artık gelemicek:) 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet, tutamayacağım sözler vermem 1 0 Yorumla
fark_var Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sözümün eriyimdir. 1 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla