Ben sürekli yanlız kalınca sanki birileri varmış gibi konuşuyorum sessiz bir şekilde örneğin bir fikrim hakkında sanki yakın çevreme bir şeyler anlatıyorum. Bu durumu çok seviyorum şizofreni değilim farkındayım ama bu zamanımı alıyor
Güncellemeler
1 yıl
Mesela kafama bir soru geliyor sanki biri bana o soruyu sormuş gibi sessiz bir şekilde onu anlatıyorum
Ama ben biraz abarttım bu olayı eskiden çok hayal kuraldim ders çalışınca bile hayal kuruyordum o durum zamanla geçti ama bu durum devam ediyor. Deli gibi hissediyorum kendimi.
Şu an yaşadığım şehirde neredeyse hiç arkadaşım yok bi iki kişi dışında onlar da bir yere kadar tabi, kafamı açmıyorlar yalnızlıktan kafayı yememe ramak var benimde 🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence yalnızlıktandır normaldir.
Bende kendi kendime konuşuyorum başka türlü annem sus diyor çünkü
Konuşalım biraz o durum neyden kaynaklandığını sana anlatıyım
Guzel bir durum bence bu
Saçma bir şey bıraksan saatlerce bunu yaparım zevk alıyorum
Başkasına muhtaç olmazsın kendi kendine vakit geçer işte
Evett ama bu sefer asosyal oluyorum sjjsjsks
Sosyallikte bise yok biz denedik noldu
Kendiyle konuşmayan delidir xhdhdh
Ama ben biraz abarttım bu olayı eskiden çok hayal kuraldim ders çalışınca bile hayal kuruyordum o durum zamanla geçti ama bu durum devam ediyor. Deli gibi hissediyorum kendimi.
O zaman tek deli sen değilsin 😀
Arkadaş çevren çok var mı az önce biri yalnızlıktan dolayı demiş benim çok az vae
Şu an yaşadığım şehirde neredeyse hiç arkadaşım yok bi iki kişi dışında onlar da bir yere kadar tabi, kafamı açmıyorlar yalnızlıktan kafayı yememe ramak var benimde 🤷♀️
O yüzden oluyor biri ile dertlesemeyince kendi kendimizle konuşuyoruz sjsjsjsjks
Bir tık deli gibisin
Değüşük
Bende böyleyim