çok vesvesem var kötü şeyler soyluyorum içimden sonra tövbe ediyorum içimden bu kötü şeyleri aklıma getirmek istemiyorum beynimi resetlemek falan istiyorum hatta moralimde bozuluyor sonra aynı durumda olanlar var mı ne yapmalıyım :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir hoca internette şöyle dedi çok faydasını görmüş bende okuyorum mümin suresi 97 98 . Ayet
Bende çok vesvese oluhorum özellikle son zamanlarda çok oku kendine
Boşvererek zaten beynin bir oyunu bu gerçek sen demiyorsun öyle düşün
Takmamaya çalış zamanla geçer dilinle söylemediğin sürece sorumlu tutulamazsın farklı şeylerle meşgul et kendini kafa dağıt
Sadece nefes al ve nefesini izle
Kötü şey dediğin ne
Ölüm hastalık beni huzursuz eden her düşünce
Küfür vs
Çok mu olumsuz bir bakış açın var hayata karşı ve mutsuz bir hayatın
Biraz öyle ama bu düşünceleri aklıma getirdikçe sevdiklerime kendime sürekli beddua ediyorum istemsizce sonra tövbe ediyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim sürekli dua etsem işe yarar mı
Zannetmiyorum sürekli dua etmenin işe yaradığını düşünmüyorum ben bu biraz kendi iç dunyanla alakalı bir durum bence tamamen kendinle ilgili ve paronayakca bir hal aldıysa uzman birinden destek alman gerekiyor öncelikle kendine şunu soylemen lazım benim asıl korkum ne seni denli tedirgin eden ve bu şekilde düşünmeye iten şeyin ne olduğunu bulmaya çalış muhakkak seni böyle düşünmeye iten bir durum vardır
Kötü düşünce aklıma geldikçe kendi nefsim iç sesim beni sürekli bana onu söyletiyor şu olsun bu olsun önemsemeyince geçiyor doktora gitsem de ilaç verecek kalıcı çözüm mü ki
İlaç mallastiriyor insanı
hayatta yaşadığımız kötü tecrubeler insanı başka yerlere götürebiliyor. Galiba herşeyi çok takıyorsun kafana çok fazla icsellestiriyorsun
Biraz bunlardan uzaklaşmaya çalışan
Çalışsan daha iyi olacak senin icin
Öyle ama bu takıntılarımdan kurtulmam gerekiyor vesvesenin geçmesi için veya çok iyi bir hocaya gitsem bulur mu çaremi
Valla bu devirde ne hocalara inanıyorum nede söylediklerine benim sana naçizane tavsiyem bunu kendi içinde halletmeye çalış hoca okuyacak sen okuyacaksin birşeyler hal olacak bunlar bana inandırıcı gelmiyor her şey içinde bitiyor insanın kendini kontrol etmeyi öğren misal o düşünceler geldiği an dikkatini başka şeylere ver kendine yeni bir uğraş bul hayatın çok yorucuysa biraz kendine vakit ayır ortamını değiş filan
Aynen sorun bu zaten dediğiniz gibi tecrübeler de bilinçaltımda yer kaplıyor unutamıyorum oyuzfen hep olumsuz insanlardan uzak duruyorum sorunlarını anlatan
Onların başına gelen benimde başıma gelir diye mi dusunuyorsun iyi yapıyorsun dediğim gibi yeni uğraşlar yeni hobiler edin kendine vakit ayır bunun normal bir şey olduğunu düşünmeye çalış iyi şeylerde kötü seylerde yaşadığımız hayatın gerçeği sonuçta
Kimse kendisinin değer verdiği insanların kötü olmasını istemez Ben isteyerek söylemiyorum içimdeki ses bana rahatsız olduğum şeyi soyletıyor rabbime karşı olsun sevdiklerime karşı olsun kendime karşı olsun bunu şeytan soyletıyor olabilir ama benimde kötü takıntılarım var ben kötü düşündüğüm için şeytan zaten vesvese veriyor sorun benden kaynaklanıyor ve önerilerinizi de uygulıcam ilaç bende kalıcı çözüm olduğunu düşünmüyorum dediğiniz gibi şeyleri uygulıcam inşallah faydası olur
Kfurmu
Zikir çek