Arkadaşlar şimdi bana yer çekimi bilmem ne demeyin lütfen. Afrikadaki insanlar neden aç sorusundan sonra cevap veremeyeceğiniz tek soru; dünya yuvarlaksa aşağıda kalan insanlar patır patır nasıl aşağı düşmüyor? Dünya düzdür ve de günaydın 🐣

Arkadaşlar şimdi bana yer çekimi bilmem ne demeyin lütfen. Afrikadaki insanlar neden aç sorusundan sonra cevap veremeyeceğiniz tek soru; dünya yuvarlaksa aşağıda kalan insanlar patır patır nasıl aşağı düşmüyor? Dünya düzdür ve de günaydın 🐣

Evet dünya düzdür tabi ki de.. ama hala yuvarlak olduğunu savunan insanlar var şaka gibi gerçekten.. dünya yuvarlaksa alttakiler neden düşmüyor? dünya yuvarlaksa neden ucu var. kafamda deli sorular
bu konuda o kadar çok okudum ve araştırdım ki... Yani çok ta sağlam kanıtları var. hepsini inceledim. hatta ufuk çizgisi deneyini, teleskobum ile kendim denedim denizde... Şok oldum...
valla kararsızım :)
Günaydın
dünya yuvarlaksa aşağıda kalan insanlar patır patır nasıl aşağı düşmüyor?
sabah sabah güldürdün
keyifli bir hafta olsun herkese 😄
Sana da keyifli haftalarrr✨
@GGƏĆƏ 😃 @lightofmind uzaya çıkınca bakarız
Dünya döndüğüne göre yuvarlaktır, yuvarlana yuvarlana dönüyor işte :)) , hem şarkı bile diyor dünyanın döndüğünü.
https://www.youtube.com/embed/LQA4bKB5kwACevap
20Cevap
Günaydın. Dünya yuvarlakta değildir düz de değildir bence. Dünyadan daha beter dönenler var neticede :)
Biz onlara dansöz diyoruz
Kafana göre dön dünya modeli v2 işte :)
Tabiki düz, etrafındada yüksek yüksek tepeler var sular kenardan dökülmesin diye. Nerden biliyorsun demeyin akıl var mantık var sonuçta (!)🤭
Yüksek yüksek tepelere kız vermezler inş
Aman aman bir tarafı su bir tarafı uçurum😁
Yalnız Dünya öküzün boynuzunda diyenler var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz🤭
Ya yok yanlış o. Dünya annelerimizin vitrininde duran gümüş tepsi. Kıtalar da onun üstündeki türk kahveleri. Arada tepsiyi tutanın eli titreyince zelzele meydana geliyor o kadar
Bahma bahma tökeceksin Fehime geldi aklıma 🤦🏻♂️😁
Ahsjsjsjs benim de aklıma o geldi
Fehime de Fehime ama😂
Hayır dünya düz değil, kesinlikle ornitorenk kafasında yaşıyoz. 20 sene önce de dünya yuvarlaktır hikayesi popülerdi şimdi de düz diyolla. Ornito kafası ornito
Ornitoların kafasından öperimmm
İfit çomçok tatlılağ
dünya zaten düz de ama tepsi gibi yani 2 tane tutamaçı var kenardan doğrusu o şekilde dünya görselinin
Annelerimizin gümüş tepsisi gibi diyorum inanmıyorlar
Günaydın.
Beynim yandı yine, istemsizce neden dökülmediklerini düşünürken buldum kendimi.
Düşünsene nasıl düşerlerdi aşağı uzay boşluğuna doğru 😭
Belki rahatlardık
düz tabiki ben bikere köşesinden bakmıştım baya yüksek
Merdivenle çıkıp bakınca anlıyorsun zaten
Benim vertigom var ama yine de çıkıyor
bunu anlamanın tek yolu hep beraber uzaya çıkıp dünyanın yuvarlak mı düz mü elips mi ya da kare mi koni mi olduğunu gözlerimizle görmektir
başka yolu yoktur
saygılarımla
Bakara 22. âyetinde oluğu gibi bu âyette de “ش َ رَف” kelimesiyle Cenab-ı Allah'ın, yeryüzünü tıpkı bir tümsek gibi üzerinde yaşamanın imkânsız olduğu bir alan yapmayıp, düz bir satıh şeklinde yaydığı bildirilmektedir. Dolayısıyla bu ayetten yeryüzünün düz olduğu açıkça anlaşılmaktadır.
Dünya düzdür
Dünya trambolindir 🤪
Ayyy en sevdiğim
cokta silgimde degil ne sekil oldugu ama düz oldugunu düsünmuyorum
Geolardan gelen itlerin belirlediği kararla geoit olduğu söyleniyor günahı onların boynuna 🤔 bi aşık oluyorsun kafa bin beş yüz oluyor o zaman bi dünya dönüyormuş yuvarlakmış hakkaten diyorum ben de.
Ama görsel eksik olmuş. Buz dağlarının ardında farklı kıtalar olması lazım. Böyle uzay boşluğuna düşülmez ki hemen 😁
Dünya bir sahnedir, elbette ki düzdür 🍎💎
Hatta güldür güldür şov'da bile bunu sayın düz dünya derneği başkanı sayın Doçent Doktor Hüseyin DOÇ. Güzel örneklerle anlatıyor. Gayet açık ve mantıklı.
Soru ayrı cevaplar ayrı güldürdü 😹
Sabah aklıma bu geldi napayımm
Dünya düz olsa bile evrende havada nasıl asılı kaliyoz o zaman 😄
Yer çekimi kürenin ortasında.. Dışarı doğru tüm yüzeyleri çekiyor mıknatıs gibi
Ne düzü ya sjksks dünya yuvarlak tabiki de
Sen dünyaya top mu diyorsun
O zaman bizde mi top oluyoruz 🤔
Ben değilimm
Vallahi bende değilim 🫣
Aha ikinci Yusuf Güney
Merhaba
Merhaba Yusuf Güney
Dünya yuvarlaktır nerden uyduruyorsunuz biraz basık şekildedir yerçekimi olduğu için bunu kundaktaki bebek biliyor siz niye bilmiyonuz
yuvarlak olması saçmaydı zaten :)
Bence koni 🔺şeklindedir sivri yeri hep battığı için !!!
İnanmayanda ne bilim
Cahillerle dont muhattap aşko
Kesinlikle 💅
Yerçekimi çünküsü.
Yer çekimi böyle bir şey değil bu kadar kuvvetli olamaz
Hala dünyanin düz olduğunu iddia eden var mı
Dünyanın düz olduğunu elbette savunacağız top mop diyenlere karşı her zamann
Yok geoid
Görsellerin videoların hepsi fakemi yani
Bana ne abi isterse 9öt şeklinde olsun
Bence yamuk bizim buralar da belli
Dünya üçgendir.
Uzaya cıkanlar görmüştür bunu
Dünya düzse dağlar nasıl denize paralel?
bilemiyorum zmxnxnsns
MelisaWest niye yorumumu kaldırım bir de özelden küfür edip beni engelledin valla kalbim kırıldı fakeşko ya off
Dünya küredir.🙄
Dünya küredir
Günaydın
Ben inanmıyorum..
Galile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?