Erillik bana yapışmış gibi bundan nasıl kurtulurum?

Hiç kız arkadaşım yok. Zaten doğru düzgün kız arkadaşım olmadı. Erkeklerle brom agam gibi konuşuyorum hatta erkek muhabbetleri vs. Eril enerji tavan bunun espirisini yapıyorum hep. Genelde hep espiri yaparım kötü bir şey olunca gülerim. Bi farklılık istedim kendimde tırnaklarımı uzatıp bakıp yapmaya çalıştım oje sürdüm. Tırnaklarım kırılıp kanamaya başladı. Sim siyah saçlarımı açmak istedim açtım fakat tutunculaştı cok kötü oldu ve ben bunla bile espiri yaptım recep ivediğin repliğiyle. Benim üslubumdan dolayı kimse beni ciddiye almayıp şaka espiri yapma adına küfürler ediyor. Sevgilimle bile kanka gibiydim. Sanki askerlik arkadaşıymış gibi bana küfürlü konuşuyordu ve fazla abarttı. Dış görünüşümle dalga geçti saça bak ya iğrenç diyip güldü sen bu işleri bırak valla bak dedi. Benim de zoruma gitti. Ben değişmek isteyince daha çok boka sardı. İlişkimi de bitirdim. Bana bu şekilde davranamazsın dedim ve yine de davrandı bende ayrıldım. Kuaföre gidebilirdim ya da protez tırnak yaptırabilirdim fakat benim imkanım yoktu. Bu da benim moralimi bozuyor. Ben erkek gibi davranmak istemiyorum. Diğer kızlar gibi olmak istiyorum. Dış görünüşümde bir sorun yok sadece beceremiyorum
Erillik bana yapışmış gibi bundan nasıl kurtulurum?