25 yaşındayim, geçmişte çok ozguven problemi yasadım çevremden dolayı, kendimi keşfetme fırsatım olmadı yetiskinligime kadar.
Millet benim yasimda dördüncü flörtünyle geziyor ben hâla tek takiliyorum, beni depresyona sokuyor kafayi yiyorum hergün. Yalniz kaldikça krize giriyorum kendimi suçluyorum beceriksiz oldugum icin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendini sev boş ver
Aman boş ver böylesi daha iyi bak gerçekten
Para kazan yurtdışına çık.
Bu ikisi olsa çoktan oradaydım be hocam
Sosyal medyada zor, kızlar güvenmezler. İllaki kızın gözü önünde olucan, yakınında olucan sana güvensin yani sosyal ortamda çok kız olması lazım. Beklentilerini yüksek tutmayıp egosuz kızlara yönelicen. İnternette ise sosyal medya, chat yapıbilen oyun uygulamaları, pc oyunları, KS benzeri siteler, forum siteleri, sözlükler... İnternetin her yerinde de kızlar mevcut. Bu tip kızlardan da fazla ilgi görmeyenlerine yazabilirsen ilişki yaşama şansın var. Önemli olan karşındakine kendini iyi aktarabilmen zaten yüz yüze çekiniyorum falan diyorsan burada da çekinmezsin kendini yazarak daha iyi ifade edersin ama internet ortamı da ayrı zor işte. Denk gelmesi lazım bu tamamen şans
Sevgili boş gibi be hocam