Olumsuz durumlar beraberinde olumsuzlukları doğurabiliyor. Böylelikle üst üste istenmeyen durunlarla karşılaşabiliyoruz. Peki bu seni delirme noktasına getirir mi?
sanırım bıktım, biraz sarhoş olabilirim aklımdakileri söylüyorum, biraz zaman alabilir çünkü bütün kibarlığımı zayıflık olarak görüyorlar
şimdi dört beş saniye içinde delireceğim ve cumaya kadar üç günümüz daha var pazartesi sabahına kadar eve gitmeye çalışıyorum yemin ederim keşke birisi bana söyleseydi ooh, bütün istediğim bu
bir optimist olarak uyandım, güneş ışıldıyordu, pozitifim sonra senin benimle bir pislikmişim gibi konuştuğunu duydum tut beni, sinir krizi geçirmek üzereyim
şimdi dört beş saniye içinde delireceğim ve cumaya kadar üç günümüz daha var pazartesi sabahına kadar eve gitmeye çalışıyorum yemin ederim keşke birisi bana söyleseydi ooh, bütün istediğim bu
ve biliyorum ki bu gece seni tanıyorum düşünüyorum, nasıl bu kadar bencil olabildim? fakat sen beni yaklaşık bin kere, nerede olduğumu merak ettiğin için aradın şimdi biliyorum bu gece senin tanıyorum düşünüyorum, nasıl
eğer bu gece hapishaneye gidersem, kefaretimi ödeyeceğine söz ver görüyorsun gururumu satın almak istiyorlar, ama gururum satılık değil görüyorsun bütün kibarlığımı zayıflık olarak görüyorlar
şimdi dört beş saniye içinde delireceğim ve cumaya kadar üç günümüz daha var pazartesi sabahına kadar eve gitmeye çalışıyorum yemin ederim keşke birisi bana söyleseydi ooh, bütün istediğim bu.
Zaten delirdim, delirttiler insanı, ama bu demek değil ki çevreye veya insanlara zarar veriyorum Sadece içimden gelenleri yapiyorum çevreye ve insanlara zarar vermeden. Çünkü özgür hissediyorum. Delilik kimine göre akıl sağlığının yerinde olmaması ve ruhsal problemlerin olmasıdır. Kimine göre istediğini yapmasıdır. Ve 2. Grupta yer alıyorum galiba
En İyi Cevaplar