Evet, bazen dalgınlık yaşayıp gidiyorum. Hayatın temposu, düşünceler ya da yaşadığım şeyler bazen o kadar yoğun oluyor ki, farkında olmadan kendimi bir düşüncenin içinde kaybolmuş buluyorum. Bazen geçmişte olanları, bazen de gelecekte neler olabileceğini düşünüp dalıyorum. Ama bu dalgınlıklar çoğu zaman bana bir şeyleri sorgulatır, fark etmemi sağlar. O yüzden aslında kötü bir şey değil, sadece kontrolsüz olursa insanı yorar. Ama evet, dalgınlık bazen hayatın bir parçası.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle ... insan hayatın karmaşasında bazen kaçacak yer ararken kendini hiç bilmediği hayallerde buluyor.
Kesinlikle öyle, bazen gerçeklerden kaçıp hayallere sığınmak insanın nefes aldığı tek yer oluyor. Ama önemli olan, o hayalleri bir çıkış noktası yapabilmek.
Aklında o kadar çok şey vardır ki, kafasında ki karışıklık yüzünden etrafında olup bitenlerin farkında bile değildir. Bir nevi gözlerine perde inmiştir.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Belkide ebediyen böyle kalması , bir kozada... yasam destek ünitesine bağlanıp istediği hayatı yaşaması daha iyidi hayallerinde dalginlıklarında
Aşkolmasın. İçin yanıp, kuruyorsa aşk da, meşk de olmasın.
Şehri boğan yağmur seni de boğuyorsa, yüzmeyi bilmediğin denizlerdesin demektir..
Ruhundaki kaosun sebebi başka yerde olamaz. Senden başkası giremez çünkü oraya. Başkaları da senin izin verdiğin ölçüde girebilir. Kolları sıva, camları aç, güzel bir temizlik yap, gerekirse çamaşır suyu kullan😄
Bak bakalım geriye kaotik bir şey kalıyor mu? 😎
2
3 Yorumla
Soran
1 yıl
: ) olmadı zaten.
Yüzmeyi bilmiyorum gerçek manada : )
Güzel bir temizlik bu etkili olur. Çamaşır suyunu direk içme fikri çık aklımdan shahaha : )
Bazen kendimi unutacak kadar bile dalıyorum.. Bir anda neredeyim, nerden geldim ve nereye gidiyorum düşüncesi hakim oluyor zihnime.. Geçmiş ve gelecek dönüp duruyor ruhumda.. Bunlar beni andan koparıyor... Ve sonra hızla dönüyorum ki, zor kurduğum dengem şaşmasın..
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunlar güzel sorular ama hiçbirinin net bir cevabı yok gibi , dengede kalabiliyorsanız ne mutlu size : )
Deniz kenarında durup denizi seyrederken, dalgaların kıyıya vurduğu o huzur verici sesinde, bazı nedenler nedensizdir. Bazı nedensizlikler bile sebepli; bazı sebepler gerçek, bazıları ise tamamen sebepsizdir… Sadece gitmek için.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Öyle ama insan bazen küçük bir şeyde huzur bulurken , Yine aynı küçük seyler keder verebiliyor. Garip işte.