şu günlerde keyfim gıcır 😁 o kadar gıcır ki siteye girmeyi unutuyorum 🤤 bazi sacma sapan insanları hayatimdan cikardim, kış temizligi yapiyorum 🫠

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu günlerde keyfim gıcır 😁 o kadar gıcır ki siteye girmeyi unutuyorum 🤤 bazi sacma sapan insanları hayatimdan cikardim, kış temizligi yapiyorum 🫠

Yanlış yapan birini hayatımdan çıkarmak, duruma bağlı olarak değişir. Eğer bu kişi sürekli olarak güvenimi zedeliyor ve saygısızlık yapıyorsa, ikinci bir şans vermek yerine uzaklaşmak daha sağlıklı olur. Ancak, insanlar hata yapabilir ve bazen iletişim eksikliklerinden kaynaklanan yanlış anlamalar olabilir. Eğer kişi samimi bir şekilde pişmanlık duyuyorsa ve hatasını telafi etmek için çaba gösteriyorsa, ikinci şansı verebilirim. Yani, ikinci şans tamamen kişinin tutumuna, yaptıklarına ve ilişkimizin dinamiklerine bağlı olarak değerlendirilir.
Genelde direkt silinmeli böyle kişiler.. Tabiki yapılan hata ve davranışa göre bu esneklik gösterir ama riski sevmeyen insanlar için sonu gerçekten güzel olan bir davranış. yıllardır böyle davranıyorum.
ufak bi katakulli ve samimiyetsizlik sezdiğimde o arkadaşımı ebediyyen siliyorum hayatımdan. diğer arkadaşlarıma da ibret oluyor bu davranışım.
o yüzden mütevellittir ki bu yaşıma kadar dostluğuma değer verdiği halde ne benim arkamdan bi iş çeviren bi arkadaşım oldu ne de iş çevirmeye cesaret edebilen biri.
ben de öyle aman aman bi arkadaş acısı çekmeden yaşıyorum tüm hayatımı. beyin olarak rahat olmak isteyen her kişiye tavsiye ederim bu davranışı.
Hayır gidip kırıldığım veya takıldığım noktayı söylerim. Eski fevriliğim yok üstümde.
Bu tamamen duruma ve yapılan yanlışa bağlı aslında. Eğer hata bir anlık bir dikkatsizlik ya da yanlış anlaşılma sonucu olduysa, karşımda gerçekten pişman olan biri varsa ikinci bir şans vermeyi düşünebilirim. Ama aynı hata tekrar ederse ya da kasıtlı bir kötü niyet söz konusuysa, o kişiyi hayatımdan çıkarmakta tereddüt etmem.
Teşekkür ederim
Cevap
18Cevap
Pişman olduğunu hissettirirse, ikinci şans verilir.
Hayatimdan birini çıkarıyorsam ya da karşımdaki insan çıkmak istiyorsa hatayı ilk kendimde ararım acaba o değerin dozunu ayarlayamadimmi diye kendime sorarım sonuçta denge esastır
Kimseye veda ederken saygısızlık etmem ailem söz konusu değilse bana yanlış yaptıysa eskisi gibi samimi olmam zaten tanıdığı beni bulamayınca kendiliğinden gider
Eskiden enayi olduğum için karşımdaki kişiye birsürü şans veriyodum da şu an bilemiyorum. Daha doğrusu yaptığı hataya bağlı, aynı hatayı birdaha yaparsa affetmem.
sonuna kadar yalnız kalırım fakat asla yanlıs yapanın tekrar yapmasina izin vermem. farkına varmam yeterli
hayatimdan cikariyorum ama ikinci sansi dusundugum de oluyor buyuk bi sey degilse maalesef ahshahs
Şöyle bir temizlik yapıyor ;
Çıkartırım. Çıkarmasam bile eski samimiyet çok çok zor. Kuramaz yani.
O kişiye şans vermek kendime yanlış yapmak olur :) şans vermem
Yaptığı hataya bağlı. Bazı hatalar ikinci şansı hak etmez
Öyle çok büyük bir şey olmadıkça kolay kolay birini silen birisi değilimdir
Kinci değilim soğduysam hayatımdan çıkar 🤷🏻♀️
Ben de temizlik yapmaya başladım. Çok fazla sabrımı sınadılar sjdg
Ben de yeni temizlik yaptım 🥳
Veririm ama şansları bitince kolaylıkla çıkartırım
İkinci şans verebilirim duruma göre
Yanlışa bağlı sadakatsizlik kırmızı cizgim
2 ci şanslara yer yok hayatımda.
3 şans veririm 3 ünü de çürütürse … 💁♀️
İkici şans vermem kolay kolay
Bir insana bir kere şans veririm, ikincisi olmaz..
veririm ama eskisi gibi olamayiz cok zor
Evet çıkartırım
silerim ve s...
şans verebilirim
Çıkarttırım
Duruma göre değişir
Çıkarırım hemen
değişir bu
Çıkartırım
Üç hak veriyorum
Cikaririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?