Bir şey olmuştur, bir şekilde ilkinde olmamıştır. Peki, sen de ikinci şans diye bir şey var mıdır? Aynı kişiye ikinci şansı verir misin?

Bir şey olmuştur, bir şekilde ilkinde olmamıştır. Peki, sen de ikinci şans diye bir şey var mıdır? Aynı kişiye ikinci şansı verir misin?

En fazla ikidir zaten şans olayı.. Allah'ın hakkı 3'tür diyenler de var tabi.. :))
Yapılan, yenilen halta göre değişmekle beraber, ikinci kez demekte fayda görüyorum.. İlkinde acemidir, toydur, tam anlayamamışdır, cahildir der geçiştiririz..
Birinin sizi sevmediğini iki kez öğretmesine izin vermeyin. son zamanlarda duyduğum en anlamı söz. Yollar ayrılmıştır muhtemelen sevmiyordur da ondan değer vermiyordur, onda bazı şeylerin karşılığı yoktur. Genel anlamda yapılan şeye göre esneklik gösterilebilen bir durum. Ben kin tutabilen biri değilim. Kimseyle kanlı bıçaklı yollarımı ayırmamaya özen gösteririm. Hayatımdan giden insanların hakkında ileri geri konuşmam misal. Öyle ya; hayat ne getirecek belli olmaz, yüz yüze gelirsem bir gün yine, arkasından salladıklarımdan dolayı utanmak istemem. :) kısacası çok aman aman bir şey olmadıysa, herkes aslında ikinci şansı hak eder ince eleyip sık dokumak lazım
Yazıya olumsuz başlayıp sonunu olumlu bitirmişsin : ))
O sebepten açıkladım ya :) yani duruma göre.
Tamam, açıklayıcı bu görüş için teşekkür ederim
Rica ederim
Ne güzel yazmışım yine be 😃
Hak ediyorsun: ))
Teşekkür ederim:)
Rica ederim 🙂
Yollarımızın ayrılmasına neyin neden olduğuna bakarım. Ama herkes ikinci şansın peşinde, ilkinin değerini bilmek ağır geliyor kaldıramıyorlar.
Eğer yapılan bir hataysa ve farkında olmadan yapılmışsa ikinci sanş olabilir. Ama kırılacağımı, üzüleceğimi bile bile yapılıyorsa zaten o hata değil yanlıştır. Ve bile isteye yapılmıştır.
Rica ederim 🙂
Yollarımızi neden ayırdığımız çok önemli. Çok kabul edilemeyecek kötü Bir durumda ayrilmadiysak eğer.. herkes ikinci Bir şansı hak eder ama sadece iki üç olmaz. olmamali..
Cevap
1Cevap
Seviyorsam milyon kez bile şans veririm...😄
Abartma şimdi : ))
Taam abartmayım seviyorsam şansta sınır yok ama tabiki aldatma gibi şeyler yoksa...
Sevdiğin şanslıymış, durmadan hata yapma şansına sahip : )) ne de olsa O'na her daim şans verecek birisi var : ))
Neyseki sevdiğim biri yok. Cort cort atıyım dedim.😄
Bu rahatlık ondan desene : ))
Aynen...
Hayır ben vermem
Herkesin ikinci bir hakkı olduğunu düşünüyorum ama üçüncüsü aptallık olur kesinlikle
Allah'ın hakkı 3 derler : ))
Uzun uzun cümlelere gerek yok, ne için ayrıldığına, ortada ihanet olup olmamasına göre değişir ikinci şans.
İkinci bir şansi, ancak beni aldatmadan ayrildiysak veririm. Ama olabilir hayat bu. Tek bildiğim 3. şansi vermemek gerektiği
İkinci şansı veririm ama 3. şansı rüyasında görür belki 🙄
Yolları neden ve niçin ayırdığımıza bağlı çok ciddi bir şey değilse tabiki de ikinci şansı hakeder
Yolların neden ayrıldığına ve karşımdaki kişiye bağlı.
Seviyorsam milyonkez şans veririm
İşte bu : ))
İkinci şansı verdim. Haziranda nişanlanıyoruz , 🙏
Allah mesut etsin : ))
İhanet etmemişse, ağır darbe indirmemişse belki.
Hayır vermem
Hayır vermezdim
Vermem
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?