Bir kez aldatan % 99,9 bir kez daha aldatır düşüncesi bende hakim olduğu için aldatmanın her türlüsü insanların kırmızı çizgisi olmalı. Kendisini aldatan kişiyi bırak şutlamayı onlara ikinci şans verip onlarla evlenen ve tekrar boynuzlanan insanlar var ki onlara hiç acımıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkinci şansı vermem.
Yanlışa bağlı biraz aslında. Yalan, aldatma ve şiddet varsa affetmem mesela.
Bir kez aldatan % 99,9 bir kez daha aldatır düşüncesi bende hakim olduğu için aldatmanın her türlüsü insanların kırmızı çizgisi olmalı. Kendisini aldatan kişiyi bırak şutlamayı onlara ikinci şans verip onlarla evlenen ve tekrar boynuzlanan insanlar var ki onlara hiç acımıyorum.
Yaptığı yanlışa bağlı aslında. Eğer affedilebilir bir şeyse ikinci şansı veririm ama bazı yanlışların affı olmuyor.
Karşımdakinin kim olduğu fark etmez seviyor ve değer veriyorsam, o da bana yanlış yaptıysa ikinci bir şans vermem...
Yanlışa bağlı yenilir yutulurmu değil mi affedilebilirmi
Hatasını anlamış ve bundan dolayı mutsuz ise evet. Değilse s2m de olmaz
Hayır, şansı hak etmez. Gerçi yanlış var yanlış var ama bu konuda oldukça katı ve net bir insanım.
Sevdiğim insanları kolay kolay silip atmam. Bir kez şans veririm ama tekrar ederse silmekte sakınca görmem.
Bana yaptığı yanlışın büyüklüğüne bağlı. Bazen bir kaç saniyede affederim, bazen de bir ömür silerim
Yaptığı yanlışa bağlı. Duruma göre ikinci şansı veririm ama bunun üçü dördü beşi olmaz
veririm her hatada insanları silsem hayatımda kimse kalmazdı...
Yani bilemiyorum, versem bile soğuma ihtimalim yüksek
Hatalarımızla yaşıyoruz.
Yanlışın büyüklüğüne bağlı
Affederim ama hayatıma almam
Ne yaparsa yaptın şans veririm.
Katılmasam da yorumun için teşekkürler.
Hayır.
Vermem
Hayır.
3. Şans vermem
İhtimal yok
vermem
Yanlışına bağlı. 🌸
Yaptığı şeye bağlı, bazı şeyler affedilmez
Veririm galiba
Veririm
Veririm
Veririm
Herkes ikinci şansı hakeder
yaptığı şeye bağlı?
Aldattiysa
O zaman kesinlikle 2. Şans verilmez bir yanlış yapan insan 2. Yanlışı yapmaya çekinmez