Öyle bir haber gördüm de. 🤔
Hiçbir şeyi kafaya takmayan kişiler daha mı az hasta oluyor?
Hiçbir şeyi kafaya takmayan kişiler daha mı az hasta oluyor?
Uzun yaşamın bir tek sırrı var bence o da gamsız olmak. Duvarı nem insanı gam öldürüyor çünkü. Ha bir de beklentisiz bir insan olmayı ekleyeyim buraya tamam olsun. bu ara o kadar çok beklentiye girdim o kadar çok insanlara duyarlı hale geldim ki ölecek gibi hissediyorum yine. Sanırım hafta sonu bir yerlere kaçıp gideceğim. Kendimden de insanları uzak tutacağım bir süre.
Gamsız insanlar genelde daha az stres yaşadıkları için, bu durum fiziksel sağlıklarına olumlu yansıyor. Stres, bağışıklık sistemini zayıflatabilir ve çeşitli hastalıklara zemin hazırlıyor. Ancak tamamen "gamsız olmak" her zaman sağlıklı değildir. Dengeli bir ruh hali, hem fiziksel hem de mental sağlık için idealdir. Kısacası, gamsızlık tek başına bir sağlık garantisi değil, ama stres yönetiminde başarılı olmak hastalık riskini azaltabilir.
Dogru , bireeyelri kafaya takan insanlar vucutlarini yoruyorlar , beyindeki hormon swviyeleri dengesizlesmeye basliyor , bu hayatta ya gamsiz olacaksin ya da kafaya takmamayi ogrenecekdin, dikkatini baska birseye vereceksin...
Cevap
9Cevap
Gamsız cahil insanlara bazen imrenmiyor değilim kafa rahatlığından dolayı ama sadece
Evet, gamsızlar karşısında olanı hasta eder, onlar hasta olmazlar.
Alakası yok sonra tüm hastalıklar onlara bi takarsa bak bakalım artık kafaya takmıyorlar mı 😂
Evet kesinlikle
Gerçekten de öyle.
Ketum oluyor mutsuz oluyor çoğu
Stresin olmadığı yerde insan uzun yaşar😂
Ne stres var ne keder oh mis
Evet öyle hiç hasta bile olmazlar
ne kadar az stres o kadar sağlık
Gamsız insan yoktur içine atan vardır
Evet.
Bencede
Alakası yok
Galiba