İnce şeylere üzülmek?

Ben nadir ağlayan biriyim etrafımda soğuk olarak tanımlanırım hep ve ailemde dahil , genelde yaralandığım da vs üzülmem ağlamam dayanıklı biriyim ama ince seyler var aglayasim geliyor hep belli etmiyorum... Şaka yaptığım insan bundan hoslanmiyor gibi hissettigimde veya yanlışlıkla sevdigim birine zarar verdigimde (bu zarar şöyle, eline masaj yaparken yanlışlıkla tirnaginin eline batmasi vb) asiri uzuluyorum cani yandi mi alindi mi acaba aklinda kalir mi vs aşırı dikkat etmeye calisiyorum ama cok vicdan azabi cekiyorum uzuluyorum misal mutfakta cikolata bulur yersin de o cikolata annenin çıkar ve annen birsey demez afiyet olsun felan diye gecistirir oyle bi azap ya engelliyemiyorum etrafimdaki insanlari cok seviyorum çünkü cevreme sadece bana deger veren saygi duydugum insanlari aliyorum bu yuzden sayisi az uzulsunler istemiyorum cok mu abarti davraniyorum... Bu kisiler bana gece 4-5 gelip sunu canim cekti dese koşar yaparim veya şunu almak istiyodum ama bitmis dese il disina bile cikar bulur alirim bazen cevremi bogdugumu dusunuyorum... Sevgi curcunasina tutmuyorum bu arada benimkisi yerinde dengeli sevgi ama sadece bu ince ayrintilar beni yoruyor

İnce şeylere üzülmek?