Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum rol yapmak hep aklıma gelmiyor maalesef aklıma geldikçe takıyorum tebessüm maskemi
Mutsuzum ve saklamıyorum
Derken suratımda belli oluyor sadece cenaze törenindeymiş gibi bakıyorum onun dışında sessiz sakin kabullenmiş
Ama sokakta böyle dolaşınca bir garip hissediyorum herkes bakıyor gibi teyit edeyim diyorum adam da turşu turşu bana bakıyor ulan sana noluyor alacaklı gibi böyle hele bir kadın kocasını elinden alıyormuşum gibi baktı geçen
Acaba mutsuzluğum yetmedi kuruntuluk da mı başladı bilmiyorum ama ÇOK MUTSUZUM ölücem artık mutsuzluktan şımarıklık mı yaptığım?
Mutsuzluk, diğer tüm duygular kadar normal. Her şeye sahip olduğun için mutlu olmanı beklemeleri saçmalık olurdu. Bu dünyaya mutlu olmak için gönderilmedik.
Hiçbir şeyim yok
Cevap
2Cevap
Kimseden üzüntünü saklamak zorunda değilsin içinden geldiği gibi davran sonuçta mutsuzken mutlu gibi rol yapmak çok zor biliyorum
Değil ama onları etkilerde ve ilgi üzerinde topluyormus izlenimi veriyor ise ewtt
Abartı şekilde belli etmek öyle durabiliyor ama üzüntü saklamamak şımarıklık değil.
Şimariklik değil. Bu kadar açikliğa hiç kimse tahammül edemez.
Bir de ne gerek var. Hayat çok kısa, mutlu hissedebilmek önemli.
Seni üzen ne tam olarak?
Hayır elbette şımarıklık değil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?