#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

#Belki de zekâ eksikliği yaşıyorlar veya yüksek doz kıskançlık? Bükemediği eli öpmek ne de olsa zeki insanların olayı, ne dersiniz? 😏✌️
#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

#Belki de zekâ eksikliği yaşıyorlar veya yüksek doz kıskançlık? Bükemediği eli öpmek ne de olsa zeki insanların olayı, ne dersiniz? 😏✌️
Beni daima yan gözle izleyip ısrarla görmezden gelenler, genellikle kendilerini güvende hissetmiyor olabilirler. Belki de gerçek duygularını ifade etmekten, başkalarıyla doğrudan iletişim kurmaktan korkuyorlar. Kendi zaaflarını veya eksikliklerini fark etmekten çekiniyor olabilirler. Bu tür insanlar, başkalarının gözünden korkuyor veya kendi içsel çatışmalarıyla başa çıkamıyor olabilirler. Sonuçta, çoğu zaman bu tür davranışlar, kişinin kendine güven eksikliğinden veya içsel korkularından kaynaklanır.
Zamanı evvelinde söylediklerinin ağırlığı altında eziliyorlar bir çoğu. Fukara kibri ile dönüp inkarda edemiyorlar.
Zaman sen ne güzel şeysin.
Onlara hayatın kısa olduğunu ve tadını çıkartmalarını tavsiye ediyorum benimle kimse baş edemez 😂
Tenkyu 🌸✌️
Not et ol 🌸✌️😃
ben takmıyorum bu tür insanları :D
teşekkür ederim <3 🌸
rica ederim ❤️🌸
Cevap
3Cevap
Öyle birinin korku yaşadığını düşünmüyorum, yan gözle bakanın bakışı bile kötüdür...
Görmezden gelenleri çok aldırış etmem. Yani beni görmezden geleni düşünerek şereflendirmem.🪁✨
bu bakışın ardından hangi duygunun çıkacağı belli olmaz. çok şey olabilir. kıskançlık, kibir, aşağılama vs. vs.
Bazı insanlar işine gelmeden yaparlar
Geri planda kalma korkusu
Senden çok var deyip önüme bakıyorum
Gideceğim diye korkuyorlar.
Bir fikrim yok bu konuda 🤷🏻♀️
hiç ilgi alanimiz degil ole sahislar
Kıskanıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?