Kişilik & Karakter Sürekli sizi stalklayan birinden korkar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siz anlatmadan hakkınızda çoğu şeyi bilen insan korkutur mu sizi? Sürekli sizi stalklayan birinden korkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır benim hoşuma giderdi. sonunda görünmez değilim diye sevinirdim :D sdfsdf 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Korkutmaz, bu soru bir yerden tanıdık geliyor bana 🤔 Şikayet edicem süründürücem seni 🤣🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şikayet ederim bak 😂😂 Cimere yaptığım şikayetleri görsen şoke olursun 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Ben bir defa bankayı yazmıştım cimere, bankamatik paramı kaptı diye 😑 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ruh hastası olduğunu düşünürüm. :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 belki meraklı yani olamaz mı Yorumla Hanjinx +1 yıl :D Fazla merak başı belaya sokar Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ateş olsa sigaramı yakamaz.. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aman beni kim nööörsün? 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nöörsün mü 😂😂 nerelisin Yorumla kalbisükûn +1 yıl Gayseri 🤣 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Haberim olmaz ki 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır korkmam. Ama kim olduğuna bağlı. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Korkmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır benim hoşuma giderdi. sonunda görünmez değilim diye sevinirdim :D sdfsdf
Korkutmaz, bu soru bir yerden tanıdık geliyor bana 🤔 Şikayet edicem süründürücem seni 🤣🤣
Şikayet ederim bak 😂😂 Cimere yaptığım şikayetleri görsen şoke olursun 😂
Ben bir defa bankayı yazmıştım cimere, bankamatik paramı kaptı diye 😑
Ruh hastası olduğunu düşünürüm. :D
😂😂 belki meraklı yani olamaz mı
:D Fazla merak başı belaya sokar
Ateş olsa sigaramı yakamaz..
Aman beni kim nööörsün? 😅
Nöörsün mü 😂😂 nerelisin
Gayseri 🤣
Korksaydık trene binmezdik 😀
Haberim olmaz ki
Hayır korkmam. Ama kim olduğuna bağlı.