Selamm,
Sizi hak etmeyenleri varlığınızla mutlu ediyor musunuz?

Selamm,
Sizi hak etmeyenleri varlığınızla mutlu ediyor musunuz?

Hak etmeyen yerde durmuyorum. Hak eden insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorum. Kendimle yalnız kalmak beni hak etmeyen insanların içinde olmaktan daha iyi
Bu soruyu bugün sormayı düşünüyordum sen sormuşsun...
Bazen şöyle düşünüyorum da aslında harika bir adamım.. bu bir abartı cümlesi asla değil!
Hayatımdaki insanların hayatını kolaylaştıran, yardım sever ve bu dönem için çok zor olan vefa-dürüstlük ve güven gibi olguları barındıran biriyim...
Yazmaya kalksam kendimi övüyor gibi olacağım için çok fazla detaya girmiyorum ama kendimin ve özelliklerimin farkındayım.
Bunu çevremden zaten duyuyorum o nedenledir belki de asla bir insanı kaybettiğimi düşünmem! Kaybeden olmam evet çoğuna fazlayım ama hakedenlerde var mutlaka.
Eyvallah gardaş
Kusursuz değilim ki hak edilecek bir hediye olayım. Hiç çekilmeyecek davranışlarım, katlanılmaz tavırlarım olabiliyor. Bu yüzden bana şükredin bakayım kafasında olmadım.
Hak etmeyenlerle işime yaradıkları kadar muhatap olduğum, gerisi harikulade insanlarla çevrili bir çevrem var bence 😂
Teşekkürler 🌸🌸
Cevap
8Cevap
Bu çoklu Evren benim gibi bir insanın varlığını hak etmiyor..
Çevrem kim benim jsjs çok sıkı muhabbetler etmisligim yok
Olsamda olmasamda fark etmez zaten yani evet
Kendi halimde yaşıyorum. Girdiğim ortami değistirme ve gelistirme gibi bir özelligim var. Karşıliklı iyi niyet ve yatirim görebileceğimi düşünmediğim bir ortamdayım. Dolayısıyla haketmiyorlar.
Hak edip etmemesi pek umursamıyorum, beni hakedenleri değer veririm haketmeyenlere sorun etmiyorum. Kimseye gereğinden fazla değer vermem.
Varlığımı varlıklarına armağan etmiyorum sonuçta. Haketmeyene yallah diyoruz olay kapanıyor ajsjskdkdkdk
Hak etmeseler çevrem olamazlardı zaten 🙄
Hak etmiyolar yaa ben çok cool bi bayanım
Assffggghnm🤣🤣🤣
Hak edenler de var hak etmeyenler de var 😂 Hak edenlerle muhatap oluyorum genelde
Hak ediyolar ki yakınımdalar haketmeyenleri çoktaan postaladım 😂
Çevrem ne kadar psikolojimi bozsa da ben onların neşe kaynağıyım.
Hakettiğine inandığım insanlar yakınımda olur sadece.
Haketmiyorlar biliyor musun
Ben neden yargılıyorum
Ben onları hak ediyor muyum bilmem onlar hak ediyo
Etmeyenler var da zor dayanıyorum ya :D
1ben çevremi hak etmiyorum
Benden bir tane daha yok
Hak edenler var.
Ediyor ki yanlarına koymuş rabbim beni 🤷🏻♀️😅
Hayır etmiyorlar iyiler hep kaybediyor
ya ben mutusum cevrem de mutus mutluyuz boyle
Ediyorlar
Etmiyor 😅