#selamgençlik 🍀🍀
Aman bize bulaşmasın denilen misin, olsa da içimiz ferahlasa denilen mi? 😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Aman bize bulaşmasın denilen misin, olsa da içimiz ferahlasa denilen mi? 😄😄
#tubasueda 🍀🍀

Benim bunun cevabını vermem doğru olmaz beni tanıyan bilen kişilerin bunu söylemesi daha doğru olur elimden geldiğince iyi bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorum Ancak insanlarda nasıl bir etki bırakıyorum ama tam olarak bilemiyorum görüyorum bilemiyorum
Güzel ve kaliteli görüşlerini çok seviyorum canım 😍👍
Çok teşekkür ediyorum🧡🤭
Ne demek her zaman canım benim 🧡🧡
Bazı insanlar sırf ters yönümle karşılaşmamak için iyi geçiniyor. Özellikle de iş ortamında oluyor bu fark ediyorum yani😂
Mecbur görüştüğüm insanlar dışında arkadaşlarım tarafından yokluğumun fark edildiğini düşünüyorum.
Genel olarak insanlarla iyi anlaşırım. Yokluğum fark edilir. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum.
Evet farkediliyor bence de 🧡
❤️❤️ ❣️❣️☺️
Farketmiyor inan ki. Kimse kimsenin yokluğunu farketmez. Herkesin yeri dolar..
Sana katılmıyorum kesinlikle bazılarının yeri dolmaz 😎
Mesela 🙄
Herkese göre değişir yani hani yokluğunda yerin belli olur o farketmeyen nankörlerin sorunu 😎🧡
☺️💙
Teşekkür ederim Tubim 💛
Rica ederim canım 🧡💫
Cevap
5Cevap
İnsanların iyi geçindiği biriyim (istisnalar hariç bazıları çıkar amaçlı gelip biraz fevri davranınca kötü geçinenlere yol veriliyor) yokluğum da aratıyor yani..
İnsanlarla iyi anlasirim. Yoklugumda da sagolsunlar keske olsaydin derler. Sevenlerimiz sagolsun
İnsanlarla ya canciğerimdir ya kanlı bıçaklıyımdır. Ortası yok😅
Kimse beni sevmez ben de kalabalık sevmem gerek yok zaten boş beleş bi adamım
insanlarla çok iyi anlaşırım sevgi pıtırcığıyım ama yokluğumda da beni aramazlar
Yokluğunda varlığı aranan biriyim.
Şöyle bir problem var ben kimseyi aramıyorum.:D
Olsamda olmasam da insanların umursamadigi çabuk sogudugu biriyim
Yokluğunda aranılan biri olduğumu düşünüyorum.
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?