Yalnızlığı demledik içiyoruz yudum yudum :D
#Yeterhayeterhayat

Yalnızlığı demledik içiyoruz yudum yudum :D
#Yeterhayeterhayat
Sevdiğim ve değer verdiğim insanlarla birlikte vakit geçirmek beni mutlu ediyor aynı zamanda da yalnızlığın verdiği huzur da zihnimi dinlendiriyor. İkisine de ihtiyacım var, hayatımın dengesini sağlıyorlar.
Bana yeni bir şeyler katan konuşmalara ya da yakın arkadaşlarla yapılan goygoya bayılırım. Ama bazen kimseyi görmek dahi istemem, en azından birkaç günü sorunsuz, tasasız kendime ayırmak isterim. Isı soğutmalı olunca arada bir dinlendirmek gerekiyor beyni 😂
İkisinin tam ortası , çok yalnızlık da iyi değildir insanı depresif bir ruh haline sokar., çünkü yalnızlık Allah'a mahsustur oyuzden Kalabalık içinde zaman zaman yalnızlığa çekilmek, o sakinliği yaşamak kendini dinlemek en güzeli oluyor
@Aaassssss doğrudur canım inanırım 🤗 dedim ya o kalabalığın içinde ara ara yalnızlıga çekilmek en makulu odur aksi takdirde yalnızlık bütün depresif duyguları tetikler kişiyi yabanilestirir
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Enerjisi yüksek insanlar ile sohbet etmeyi seviyorum. Yalnız kalmayı da seviyorum
Cevap
35Cevap
@emre00 ile az önce uzun uzun konuştuk ve bana konuşmak iyi geliyor. Bu konuda onunla da uzun uzun konuştuk bana iyi gelenler hakkında..
ben zaten sürekli yalnızım maalesef bu yüzden de sevdiklerimle konuşmak daha iyi geliyor.. ama sevdiklerim de yok be... 🚬🚬🚬
insanlarla konusmaktansa kendimi 9 . kattan aşağıya atarim daha iyi
Zaman zaman yalnız kalmak çok daha iyi gelir insana.. Şu sıralar yalnız kalmaya çok fazla vaktim olmasa da yalnızlığı zaman zaman özlüyorum..
Ben konuşamıyorum ya. Bir şikayetim olsa içime atmayı tercih ediyorum çünkü anlatınca bi 💩k değişmiyor. Sessiz kalmak daha iyi.
Zaman zaman değişen ve tamamen o hislerine bağlı gelişen bir durum olur. Kalabalığın arasında da iyi hissedebiliyorsun, kendinle baş başa kaldığında da.
Daha çok yalnız kalmayı seviyorum ve daha iyi geliyor. Ama sevdiğim ve sevildiğim kişilerle arada sohbet etmekte, ruhuma ayrı bir güzellik katıyor.
Yalnızlık sürekli değil bazen olması gereken bi şey arada kafanı dinlemek kendinle konuşmak güzel ama çoğunlukla çevremdekilerle konuşmayı tercih ederim
Üzüntülü dertliysem ben yalnızlıkta huzur buluyorum kimseyi sıkmak istemeyen bir yapım var kendi içimde kendimde derman buluyorum.. sevinçli neşeli mutluysam işte ozaman sevdiğim insanlarla paylaşırım
Doğru insanlarla konuşmak iyidir ama arada yalnız kalmak da insanı dinlendirir. Rutin duruma göre yani
Yalniz. Kaldigimda Yalnizim. Dostlarim yalnizim yalniz. adli. Sarkiyi dinleyip yalnizligima. Kahrediyorum.
Canım sıkılmışken konuşmak iyi geliyor. Diğer durumlarda hobilerimle uğraşıyorum. Öyle yapmak daha iyi hissettiriyor.😊
Yalnız kalmak çok iyi oluyor arada canım isterse birileriyle konuşuyorum ama çoğunlukla yalnızlıktan duyduğum keyif bambaşka.
İnsanlarla konuşup onların derdine derman olmak iyi geliyor. Yalnız kalınca da espanol müzikler dinlemek. Kısaca her ikiside yani.
Güneş bile fazla yakına gelirse yakar onun için Dengeyi koruyabilmek önemlidir. Yinede yalnızlık bir bağımlılıktır diyeyim ve durayım.
Kafadengi insanlrla konusmak bazen iyi geliyor yalnizligi sevmiyorum
Bazen insanlarla konuşmak, bazen yalnız kalmak iyi geliyor.
en iyisi guzel bir kadinla seks. daha iyi birsey yasamadim.
Konuşmak bazen iyi geliyor ama yalnız kalmak her zaman iyidir
Yalnız kalmak uyumak veya yalnız kalıp çay kahve içip bir şeyler izlemek daha güzel
Duruma göre aslinda bazen yalniz kalmayi severim bazende kalbaliğin huzurunu yaşarim...
Yalnız kalmayı tercih ediyorum belli bir yaştan sonra yalnızlık adete bir ödül gibi.
Bu ülkede hiç bir şey bana iyi gelmiyor gibi
Konuşmak iyi gelir diye düşünüyorum sonra kim ne yapsın senin derdini diyip susuyorum
Konuşmak daha iyi gelir çoğu zaman ama bazen yalnız kalmak da isteyebiliyor insan
Sosyal bir insanım. Üzüldüğümde ise yalnız başıma kalmayı tercih ediyorum.
İnsanlar çok ypruyor yalnız daha mutluyum boş ver
Sadece beni anlayan biriyle konuşması hoşuma gidiyor...
Bazen konuşmak bazen yalnız kalmak iyi gelıyor
Bazen konuşmak isterim bazen yalnız kalmak. Bana o an hangisi iyi gelecekse onu isterim.
Zaman zaman konuşmak iyi gelir ama genellikle yalnız kalmak daha iyi gelir
Çok yalnız kalırsak deli gömleğini giydirirler bize
Aslında şu an biri olsaydı gezerdik ve cok iyi olurdu lunaparkaa giderdik vallaa havada guzelll
Yeri ve zamanına göre ikisi de iyi geliyor ama ben yalnız kalmayı daha çok seviyorum sanırım
Bazen yalnız kalınca kafayı sıyırıyorum, bazen de yalnız kalamayınca
ikiside yerine gore iyidir bence, kimi zaman yalniz kalmaktir tek ihtiyacim bazen de insanlarla konusmak.
karsi tarafin konusup sarilmasi iyi gelir o an icin konusmak istemem
Allah bana yeter
İkisi de yerine göre.
Bazen yanlizlik bazende konusmak
Kesinlikle yalnızlık bazen çok iyi geliyor
Olaydan olaya değişiyor
Değişir ya o bende.
yalniz kalmak daha iyi gelir
İnsanlarla konuşmak ama bazen tahammülüm kendime bile yok
İnsanlarla konuşmamak...
Zaman zaman ikisi de iyi gelebiliyor.
İnsanlarla yalnız kalmak.
Insanlarla hıcbır sey olmak ıatemıorum ya
Yalnızlık bana iyi geliyor bu aralar
Bazen yalnız kalmak gerek
Yalnız kalmak, ihtiyaç duydukça konuşmak
Sosyallestikce yalnizligin dibine batioruz
İkiside iyi gelmiyoe artık
Yalnız kalmak çok ayrı benim için. 😌
Yalnız kalmayı seviyorum..
Eğer enerji vampiriyse konuşmamak daha iyi.
Yerine göre ikisi de
Ikisi de yerine ve zamanına göre iyi gelir.
Yalnzlk kendimi inzivaya cekmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?